- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
kızlar moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.cemrem üzülmesin diye...yine nallıhan da kaldık..tayin listesi açıklanmış.eşimin ismi yok..çok bunalıyorum burada.kimsem yok yanlızım..birde kışları hep depresyona giriyorum...sabahtan akşama kadar evdeyim.çevrem de de kafa dengi bayan yok napıcam bilmiyorum...inş.cemremin varlığı bütün sıkıntılarımı unutturur...o kadar zorki ..ama isyan etmemeye çalışıyorummm..o kadar işsiz varken en azından eşimin işi var diyorum...ama bi yere kadar ...
canıımmm senin eşin geliyodu çoook mutluydun nerden çıktı bu can sıkıcı kaynana şimdi mevzuyu anlamadım ben[/QUO
evet canım mutluydum hazırlık yapmaya evi temizliyim alışveriş yapayım dedim o kadın aradı oğlum kaçta geliyor biz öğlen sonu geliriz akşama beraber bekleriz uğuru yemege sizdeyiz dedi yani bende anne temizlik yapıcam uğura yemek yapıcam dedim olsun diyor telefonu kapattım eşim aradı napıyorsun diye bende annen gil gelecekmiş dedim yaaa neyse idare et dedi bende ağlamaya başladım resmen ağlama krizim tuttu akşamada yemek falan yapmıycam ne yiyorlarsa yesinler
Canım yaa üzülme
kızın doğunca sıkılmaya vaktin olmayacak zaten,bunalıma girme gibi bi lüksün de olmayacak
ne güzel,sakin herşeyden uzak eşinle ve kızınla bir hayat işte kalabalıktan bunalıp onu arayan da var inan...
Bulut81 bana kaynana demeee,geçen ay hiç gereksiz yere geldi 15 gün kadı,ayaklarını uzattı,yedi
içti,dinlendi,gezdiii gitti
bak şimdi ben yalnız 7 aylık göbeğimle ev topluyorum,koli yapıyorum nerde???
evet canım mutluydum hazırlık yapmaya evi temizliyim alışveriş yapayım dedim o kadın aradı oğlum kaçta geliyor biz öğlen sonu geliriz akşama beraber bekleriz uğuru yemege sizdeyiz dedi yani bende anne temizlik yapıcam uğura yemek yapıcam dedim olsun diyor telefonu kapattım eşim aradı napıyorsun diye bende annen gil gelecekmiş dedim yaaa neyse idare et dedi bende ağlamaya başladım resmen ağlama krizim tuttu akşamada yemek falan yapmıycam ne yiyorlarsa yesinler
3 yıl boyunca hep dualarım da hayırlısını istedim...belki de benim için hayırlı bu ama ben mutlu değilim...yaşadığım yeri evi sevmiyorum.kiradayız diye eşya almadım.eşimin ailesinin kullanmadığı eski eşyaların içinde otuyorum.güzel bi evim olsun ailem sevdiklerim yanımda olsun istiyorum.zor gliyor inan ki burda 1 yıl kalacağımı bilmek..son 1 yıl olduğunu bilsem o da dert değil...eşim içinde üzülüyorum onun da amirleriyle sorunu var..canım üzülme hayırlısı bölemiş demekki ömür boyu orda kalacak diilsiniz yaaa artık sana kafa dengi falan ne lazım bebişin hep seninle olcak daha karnımızdayken bile alıyo bütün sıkıntılarımızı hem muhakkak birileri gelir başta yanına sonra noldunu anlamadan bi bakmışsın tayininiz çıkmış gitmişsiniz ordan sakın sıkma canını hayırlısını istedisen şimdi hayırlısı buymuş de kızını okşa oda sana tekme atsın mutlu ol
Canım yaa üzülme
kızın doğunca sıkılmaya vaktin olmayacak zaten,bunalıma girme gibi bi lüksün de olmayacak
ne güzel,sakin herşeyden uzak eşinle ve kızınla bir hayat işte kalabalıktan bunalıp onu arayan da var inan...
Bulut81 bana kaynana demeee,geçen ay hiç gereksiz yere geldi 15 gün kadı,ayaklarını uzattı,yedi
içti,dinlendi,gezdiii gitti
bak şimdi ben yalnız 7 aylık göbeğimle ev topluyorum,koli yapıyorum nerde???
haaayyy allahım yaaaa bu kadın kocasını ne zamandır görmüyo oğlumuz ertesi gün gelir bizi görür demiyolarda oy oynese canım sen genede sıkma canını bozma bu güzel kavuşmayı eşinde napsın annesi sonuçta arayıp gelme diyemez o gelicem dedikten sonra mecbur fedakarlığı senden istiyo işte o kadar özlediniz birbirinizi o kadının bu güzel günü bozmasına izin verme sende yap güzel yemeklerini eşini en güzel şekilde karşıla hep beraber oturun nasılsa vakti geldiğinde herkes evine gitcek eşinle sen kalcaksın o an sinirli olmayın güzel geçsin arkadaşım heee ne dersin
...............................................3 yıl boyunca hep dualarım da hayırlısını istedim...belki de benim için hayırlı bu ama ben mutlu değilim...yaşadığım yeri evi sevmiyorum.kiradayız diye eşya almadım.eşimin ailesinin kullanmadığı eski eşyaların içinde otuyorum.güzel bi evim olsun ailem sevdiklerim yanımda olsun istiyorum.zor gliyor inan ki burda 1 yıl kalacağımı bilmek..son 1 yıl olduğunu bilsem o da dert değil...eşim içinde üzülüyorum onun da amirleriyle sorunu var..
zaten doğumumu ailemin yanında istanbulda yapıcam kızımın kırkı çıkana annemde kalıcam...ama sonrasında bi başım sıkışsa kimse olmayacak yanımda
3 yıl boyunca hep dualarım da hayırlısını istedim...belki de benim için hayırlı bu ama ben mutlu değilim...yaşadığım yeri evi sevmiyorum.kiradayız diye eşya almadım.eşimin ailesinin kullanmadığı eski eşyaların içinde otuyorum.güzel bi evim olsun ailem sevdiklerim yanımda olsun istiyorum.zor gliyor inan ki burda 1 yıl kalacağımı bilmek..son 1 yıl olduğunu bilsem o da dert değil...eşim içinde üzülüyorum onun da amirleriyle sorunu var..
zaten doğumumu ailemin yanında istanbulda yapıcam kızımın kırkı çıkana annemde kalıcam...ama sonrasında bi başım sıkışsa kimse olmayacak yanımda
.....................................................3 yıl boyunca hep dualarım da hayırlısını istedim...belki de benim için hayırlı bu ama ben mutlu değilim...yaşadığım yeri evi sevmiyorum.kiradayız diye eşya almadım.eşimin ailesinin kullanmadığı eski eşyaların içinde otuyorum.güzel bi evim olsun ailem sevdiklerim yanımda olsun istiyorum.zor gliyor inan ki burda 1 yıl kalacağımı bilmek..son 1 yıl olduğunu bilsem o da dert değil...eşim içinde üzülüyorum onun da amirleriyle sorunu var..
yok canım yemek falan yapmıycam bana gıcıklıgına yapıyor anlasın istenmediğini yeter hep ben alttan alıyorum ama artık yok eski ben yok karşısında eşimde bana istersen küs gülüm sana bişey demem diyor ben gider annemi görür gelirim arada diyor oda biliyor annesinin ne halt oldugunu ama ben hem eşimin annesi diye hiç saygısızlık yapmadım ama artık beni bitirdi
kızlar moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.cemrem üzülmesin diye...yine nallıhan da kaldık..tayin listesi açıklanmış.eşimin ismi yok..çok bunalıyorum burada.kimsem yok yanlızım..birde kışları hep depresyona giriyorum...sabahtan akşama kadar evdeyim.çevrem de de kafa dengi bayan yok napıcam bilmiyorum...inş.cemremin varlığı bütün sıkıntılarımı unutturur...o kadar zorki ..ama isyan etmemeye çalışıyorummm..o kadar işsiz varken en azından eşimin işi var diyorum...ama bi yere kadar ...
hıııııııııııııııııııımmmmmmm eşinle aranda sorun olmicaksa o zaman kafana göre takıl canm onlar gittiğinde size huzursuzluk kalmasında
3 yıl boyunca hep dualarım da hayırlısını istedim...belki de benim için hayırlı bu ama ben mutlu değilim...yaşadığım yeri evi sevmiyorum.kiradayız diye eşya almadım.eşimin ailesinin kullanmadığı eski eşyaların içinde otuyorum.güzel bi evim olsun ailem sevdiklerim yanımda olsun istiyorum.zor gliyor inan ki burda 1 yıl kalacağımı bilmek..son 1 yıl olduğunu bilsem o da dert değil...eşim içinde üzülüyorum onun da amirleriyle sorunu var..
yok canım kalmaz sadece ben üzüldüğümle kalırım ben üzülüyorsam kızımıda üzmüş oluyorlar oda üzülsün ben ayrılmayı bile teklif ettim kendi kabul etmedi o zaman katlanacak dün annesi aramış napıyorsun oğlum diye çiğdem napıyor nasıl demiş oda bana ne soruyorsun aynı şehirdesiniz banamı soruyorsun ara kendine sor demiş
canımm.. senle tamaaamen aynı durumdayız.. bizimde yaklaşık 1 ay önce bi tain işi vardı.. çevre köylerdede aynı meslektaşlarımızdan tanıdığımız hepsinin taini çıktı ama bizim çıkmadı.. yıkıldım.. üzüldüm.. ama elden ne gelirki.. dediğin gibi en azından elimizde işimiz var.. belki senin yaşadığın yer biraz iyidir ama şunu söyliyim benim durduğum köyde bi sağlık ocağı, bi bakkal bile yok.. yaz günü ekmekler çabuk bozuluyo diye az ekmek alıyoruz eve. en yakın ilçe 20 km. inan bazen ekmeksiz kalıyoruz.. iyiki hamur işi biliyorum.. makarna mantı falan da idare ediyoruz.. eşyaya gelince bizde doğudayız bizim memlekete getiremeyiz diye idareten aldık.. evimde sadece çamaşır makinası markalı.. memlekete gidebilirsek değişltirecektik ama tainde çıkmadı.. ve taini çıkan herkeste tamm memleketine atandı.. onların mutluluğunu gördükçe insan bi tuhaf oluyor.. arkadaşa gelince ben bi kürt köyündeyim tatlım..kızlar moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.cemrem üzülmesin diye...yine nallıhan da kaldık..tayin listesi açıklanmış.eşimin ismi yok..çok bunalıyorum burada.kimsem yok yanlızım..birde kışları hep depresyona giriyorum...sabahtan akşama kadar evdeyim.çevrem de de kafa dengi bayan yok napıcam bilmiyorum...inş.cemremin varlığı bütün sıkıntılarımı unutturur...o kadar zorki ..ama isyan etmemeye çalışıyorummm..o kadar işsiz varken en azından eşimin işi var diyorum...ama bi yere kadar ...
ah canım sen bide beni duysan eşim assubaydı subaylık sınavlarını kazandı edremitten mart ayında taşındık ve bütün eşyalarımızı sattık çünkü 1.5 yıl sabit bi yerimiz olmayacak 2 ay eşimle ayrı geçti zamanım bi ana yanında bi kaynana yanında depresyonluk olmadığıma şükreder oldum şimdide ankaradayız ve orduevinde kalıyoruz bildiğin otel odası zküçücük bi odanın içine tıkıldım kaldım yüzümde sırtımda sivilceler çıktı doğumum ankarda olacak o zamanda ablamın yanına gidicem yani anlayacağın bi sığıntı gibi ordan oraya burdan sonra tuzla eşyalı ev haziran 2013e kadar. şimdi emin ol en azından senn yerinde olmak isterdim bu halde konar göçer olmak çooo zor
amaaannn o nasıl bişi öle ayrılmakta ne demekmiş kaynanadan sebep allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?