2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

balım beyendiğin lohusa pijamaları çok güzell ama hastanede bebek hemşireleri ve doğumdan sonra kontrol eden doktor geceliğin daha rahat olduğunu sölüyolar çünkü sürekli doğumdan sonra kontrole geliyomuşlar ,

görümcem ve bir arkdaşım daha pijama aldılar ama rahat edemediklerini sölediler çünkü pijamayı kontrol için sürekli çıkarmak zorunda kalıyomuşsunn :8 tabi sen bunları yedek alıyosun yine çok şirinler

ban ben hiç öyle düşünmemiştim pijama konusunda alt üst almayı düşünüyodum o zaman hem güzel hem rahat edebilceğimiz gecelik hatta üstüne de sabahlık alırsak koridorlarda gezinmeye çok iyi olurr:129::128:

selam arkadaşlar.. az zamanımız kaldı bebeklerimize kavuşmamıza.. bebek arabası arayışındayım. internette wollex newyork bebek arabası var bu arabadan alan varmı.. birde graco symbio hakkında yorumu olan varmı.. yada önerisi olan varmı.. çok zorlandım araba almada..

masallahh canımmmm kocaman olmus tosuncukkk .. annesı cok gusel beslemıss bebegını..gozun aydın cnmm ..sanırım ozele gıdıosun :40:

teşekkürler canımmm :1: özele gidiyorum evet , sanırım devlet hastaneleride son zamanlarda kontrolleri sıklaştırıyordur, değil mi ?

ben persembe gıttım 4 hafta sonra gel dedı banaa cokuzun geldı nebılımm yaa dememkkıı bole normal

Merhabalar.. yine sayflar uçmuş gitmiş..

Bugün doktora gittim kaşınıtının araştırılması için. Dün kan ve gaita testi vermiştim çok şükür temi zçıkmışlar, bu sabah da aç karnına karaciğer, safra,böbrek ultrasonu çekildim onlarda çok şükür temiz çıktı. Kaşıntımın sebebi karaciğerden kaynaklanmıyormuş. Safra asidiyle ilgili iki tane öneli test istedi doktor onlarda 8 gün sonra çıkacaklar umarım onlarda da önemli bir şey yoktur. Kendi doktorum çok yoğundu ve doğuma girecekti görüşemedim artık diğer testleri aldım mı giderim yanına.

İki gündür doktorlarda gezdiğim için ayaklarım yine davulluğunu koruuyor :1::1: Bu arada kızlar mide yanmalarım fazlalaştı bugün dayanamadığım için reni şurub içtim:14::14:

Sizler nasılsınız bi olumsuluk yoktur umarım??

kızlar ya ben bu aralar çatlamassam iyidir..karnım öyle gerildi ki hissediyorum resmen çatlıcanı sanki...çok sert göbüşüm önceden yumuşaktı şimdi öyle bi gerildi ki...sizin nasıl?

Herkes mamalar hazırlıyordur canım ben burdayım şimdilik :)
hg canımm bılmem bır durgunluk var.. kocamda uyudu kaldı canım sıkıldı azcıkk yuruuyuse gıdyımm kocamı uyandırıyımda:14::14::14:

Bugün doktora gittim kaşınıtının araştırılması için. Dün kan ve gaita testi vermiştim çok şükür temi zçıkmışlar, bu sabah da aç karnına karaciğer, safra,böbrek ultrasonu çekildim onlarda çok şükür temiz çıktı. Kaşıntımın sebebi karaciğerden kaynaklanmıyormuş. Safra asidiyle ilgili iki tane öneli test istedi doktor onlarda 8 gün sonra çıkacaklar umarım onlarda da önemli bir şey yoktur. Kendi doktorum çok yoğundu ve doğuma girecekti görüşemedim artık diğer testleri aldım mı giderim yanına.

İki gündür doktorlarda gezdiğim için ayaklarım yine davulluğunu koruuyor :1::1: Bu arada kızlar mide yanmalarım fazlalaştı bugün dayanamadığım için reni şurub içtim:14::14:

gecmıs olsun canımm.. mıde yanmasına o surup ııgelıoo . gozun aydın buarada temız cıkmıss.. bızde ıyıyızz sukur sıkıldık bıraz kızımlaa:43:

kızlar ya ben bu aralar çatlamassam iyidir..karnım öyle gerildi ki hissediyorum resmen çatlıcanı sanki...çok sert göbüşüm önceden yumuşaktı şimdi öyle bi gerildi ki...sizin nasıl?

benımde ole cnm buyudukce sıgmıolar sanırım.. dun benımde gogsume dogru bı baskı yaptı resmen goguslerımı elımde kaldırdımm sankı ole yerı genıslıycek :43:rahatsız edıolar ozellıkle gobek delıgımın oraları cok gergın tas gıbı cunkı orda poposu var kızımınn :1::1:

mavişim çok sevindim oh bak bi sorun yokmuş inş diğer sonuçlarda temiz çıkcak...benim canım bugün biraz sıkkındı eşimin tayin işi olmadığı için...ama şimdi biraz daha iyiyimm...

benımde ole cnm buyudukce sıgmıolar sanırım.. dun benımde gogsume dogru bı baskı yaptı resmen goguslerımı elımde kaldırdımm sankı ole yerı genıslıycek :43:rahatsız edıolar ozellıkle gobek delıgımın oraları cok gergın tas gıbı cunkı orda poposu var kızımınn :1::1:
ay evet benimde hep göbek deliğimin orda ...hep orda oynuyor ...poposumudur ki acaba orası koca g ötlü kızım benim :1::1::1:

kızlar ben dün akşam yatmadan önce kızımı videoya çektim veeeeee tekmesini yakaladım ..büyüyünce göstercem ona inş.
birde anam bi naz bi naz cemre naz koycaktım ismini vazcaydım daha koymadan naza başladdı..
sanki kamreya çektiğimi anlıyor videoyu başlatıyorum oynamıyor....:53:

hg canımm bılmem bır durgunluk var.. kocamda uyudu kaldı canım sıkıldı azcıkk yuruuyuse gıdyımm kocamı uyandırıyımda:14::14::14:

gecmıs olsun canımm.. mıde yanmasına o surup ııgelıoo . gozun aydın buarada temız cıkmıss.. bızde ıyıyızz sukur sıkıldık bıraz kızımlaa:43:

Sağolasın canım. Yotulmuştur kocan uyandırma uyanınca gidin :) Benimkişde uyuyodu yeni kalktı yemek hazırlıycam birazdan fırındaki pişsin de..

mavişim çok sevindim oh bak bi sorun yokmuş inş diğer sonuçlarda temiz çıkcak...benim canım bugün biraz sıkkındı eşimin tayin işi olmadığı için...ama şimdi biraz daha iyiyimm...

Allah razı osun canım.. Sağolasın..

Sende üzme kendini her şeyde bir hayır vardır belkide yanında akraba eş dost olsa senin için sıkıntı çıkaracaklar Rabbim neyler,neylerse güzel eyler.. Sabbret bakalım belki sabrın mükafatı çok gzel bir yere tayin olursunuzç... Keşke eşyalarını alsaydın insanın eşyaları bile mutlu ediyor bazen... Canını sıkma bebişini düşün mutlu ol :16::16: Bu arada benim cimcimemin ya ayağını ya elini tuttum :16::16: Tam sağ tarfıma belime doğru uzattı bişeysini taş gibi küçücük dedim aha da tuttummmm yerim onu ben :16::16::54::54:

Bugun canim hicbirsey yapmak istemedi oglende anneme gittim babama hediye almistim dun onu verdim kardessimde yurtdisinda birsuru cikolata getirmisti yedim ictim oturdum geldim eve:)sabahta kocikle eminonune gitcez ben bir lohusa pijama begenemedimde onu bakip alcam kizimi anneme birakip dolasiriz biraz.

ay evet benimde hep göbek deliğimin orda ...hep orda oynuyor ...poposumudur ki acaba orası koca g ötlü kızım benim :1::1::1:
olabılır cnm ben sımdı orda oldugunu bıldıgımıcınn vuruyorum ppoposunaa .:1::1::1::1::1:
kızlar ben dün akşam yatmadan önce kızımı videoya çektim veeeeee tekmesini yakaladım ..büyüyünce göstercem ona inş.
birde anam bi naz bi naz cemre naz koycaktım ismini vazcaydım daha koymadan naza başladdı..
sanki kamreya çektiğimi anlıyor videoyu başlatıyorum oynamıyor....:53:

anlıolar bence ben esımın elını koyunca tekmelemıo cekınce tekmeyı atıo benımm tatlı melegım:1::1::1::1:

Kızlar ben bugün kontrole gittim çok şükür tosuncuğum 1060 gr olmuş.Kaynanamıda götürdüm kendisinde 24 yıllık spiral vardı :1: Doktor ipinden çekicekti ama deriye kaynadığı için ameliyat oldu.Ameliyatı doğumhanede yaptı doktor ameliyat sonrası yakını gelsin dediler ben gittim..Karşı odada doğum vardı kadının göğüsünden yukarısı görünüyordu izlediğimi fark etmediler bende doğum olana kadar baktım. O bebeğin sesini duymak o kadar güzel bir duyguydu ki kendi bebeğimi hayal ettim kendimi o kadının yerine koydum.Kapıdan yüzündeki sancı ifadesi görünüyordu ama bebek gelince o mutluluk görüntüsü çoooook ama çoook güzeldi Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah....

Kızlar ben bugün kontrole gittim çok şükür tosuncuğum 1060 gr olmuş.Kaynanamıda götürdüm kendisinde 24 yıllık spiral vardı :1: Doktor ipinden çekicekti ama deriye kaynadığı için ameliyat oldu.Ameliyatı doğumhanede yaptı doktor ameliyat sonrası yakını gelsin dediler ben gittim..Karşı odada doğum vardı kadının göğüsünden yukarısı görünüyordu izlediğimi fark etmediler bende doğum olana kadar baktım. O bebeğin sesini duymak o kadar güzel bir duyguydu ki kendi bebeğimi hayal ettim kendimi o kadının yerine koydum.Kapıdan yüzündeki sancı ifadesi görünüyordu ama bebek gelince o mutluluk görüntüsü çoooook ama çoook güzeldi Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah....

masallah canım bebegınee.. kayınvalıdenede gecmıs olsunn ben spıralın degıstırıldıgını bılıodumm 24 yıl uzun geldı :40::40::40: senı senı gızlı gızlı ızledın demekk aferın sana:1::1::1:

Back
X