- 25 Temmuz 2024
- 306
- 104
- 23
geç kalmış gibi hissediyorum sanki ya da erken öğrendiğim için öyle geliyorSize de hayırlı olsun
Bende 17 haziranda 43 ile öğrenmiştim ama dediğim gibi hiç gitmedim kontrole

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç kalmış gibi hissediyorum sanki ya da erken öğrendiğim için öyle geliyorSize de hayırlı olsun
Bende 17 haziranda 43 ile öğrenmiştim ama dediğim gibi hiç gitmedim kontrole
Ne güzel maşallah hayırlı olsun tekrardan haberleşiriz inşallah yineBenzer şeyler yaşamışız :) bir buçuk yıl gibi oldu bizim de en son iki kere letu çatlatma iğnesi denedik sonra nisanda hsg çekildim o ay korunduk bu ay nasip oldu
Evet muhtemelen öyle olur inşallahhTeşekkür ederimmm inşallah sizden de güzel haberler bekliyoruz . Bebeği göremeyiz sanırım ama keseyi götürürüz diye tahmin ediyorum
Prilam verdi 3 gün iyiydim 4.gün etkisi yine olmadı. Bugün de içtim ama her an kusacağım diye tetikteyim. Yol çok gözümde büyüyor otobüs havaş uçak hiç katlanamam gibi geliyor. Annemin yanındayım malesef deprem şehri ve sonrasında toparlanamayan bir yer. 1 tane doktor var devlet hastanesi var 3 4 kişiyi aynı anda içeriye alıyor. Ben normalde izmirdeyim. Oraya gidip bir doktor bulma zamanım geldi annemin yanında çok rahatım ama hastane olayından kalamayacak gibiyim artıkAminn1.trimesteri atlatana kadar belirtiler devam ediyor az kaldi anlatacağız. Herkesin vücudu, hormonları bazen farklı belirtiler gösterebiliyor. Bende mesele başağrısı yapıyor ara ara çok şiddetli ve istahsizlik var.Kendini kötü hissediyorsan yolda uzunsa bi sure daha bekle ilaç vs. Vermedimi doktorun mide bulantısı vs icin rahatlatır seni biraz. 11.haftaya kadar sorun olmuyor genelde bence doktor secimini iyice düşünüp taşının karar verin bu süre zarfında ama geçte kalmayın.Gittiğiniz doktordan memnun kalmadınız mı?
Anladım çok teşekkür ederimDoktor bana gebe okuluna kayıt yaptır dedi gittim kayıt yaptılar daha çok küçük dediler kontrole geldikçe görüşelim dediler
Teşekkür ederim tekrar sana da hayırlı olsun tabi haberleşiriz :)Ne güzel maşallah hayırlı olsun tekrardan haberleşiriz inşallah yine![]()
Anlıyorum oradakiler içinde çok zordur bu durum:S Annenin yanı en rahat en güvenli yerdir ki daha rahat edersin.Ama bence sende bebeğin için iyi bir doktor bulman gerekiyor ozaman orda dediğin gibi zor olur,senin için doğum sonrası hastanenin teşkilatlı olması gerekiyor. Uygun olduğunuzda kendinizi hazır hissettiğiniz de gidersiniz ki İzmirde çok rahat bulursunuz her türlü ve içinizde rahat eder doktor açısından da. Sizde bebeğinizi düşünmek zorundasınızPrilam verdi 3 gün iyiydim 4.gün etkisi yine olmadı. Bugün de içtim ama her an kusacağım diye tetikteyim. Yol çok gözümde büyüyor otobüs havaş uçak hiç katlanamam gibi geliyor. Annemin yanındayım malesef deprem şehri ve sonrasında toparlanamayan bir yer. 1 tane doktor var devlet hastanesi var 3 4 kişiyi aynı anda içeriye alıyor. Ben normalde izmirdeyim. Oraya gidip bir doktor bulma zamanım geldi annemin yanında çok rahatım ama hastane olayından kalamayacak gibiyim artık![]()
Evet buradaki hamilelere Allah kolaylık versin çok zor durumlar burda. Evet artık bebişim için dönüş zamanı... Çok teşekkür ederim birinin dinleyip anlaması destek olması bu dönemde çok güzel geliyorAnlıyorum oradakiler içinde çok zordur bu durum:S Annenin yanı en rahat en güvenli yerdir ki daha rahat edersin.Ama bence sende bebeğin için iyi bir doktor bulman gerekiyor ozaman orda dediğin gibi zor olur,senin için doğum sonrası hastanenin teşkilatlı olması gerekiyor. Uygun olduğunuzda kendinizi hazır hissettiğiniz de gidersiniz ki İzmirde çok rahat bulursunuz her türlü ve içinizde rahat eder doktor açısından da. Sizde bebeğinizi düşünmek zorundasınız![]()
Rica ederim ne demekEvet buradaki hamilelere Allah kolaylık versin çok zor durumlar burda. Evet artık bebişim için dönüş zamanı... Çok teşekkür ederim birinin dinleyip anlaması destek olması bu dönemde çok güzel geliyor![]()
sağlık ocağına ben de henüz bildirmedim :) gebe okulu araştırıyorum kendi devam ettiğim hastanem özel aslındaİnşallahh :) sağlık ocağına bildirmedim daha ben devlette gebe okuluna kayboldum sadece çok heyecanlıyım ya gerçekten içim kıpır kıpır![]()
Hayırlısı olsun inşallahsağlık ocağına ben de henüz bildirmedim :) gebe okulu araştırıyorum kendi devam ettiğim hastanem özel aslında
mide bulantın varsa en iyisi birinin bakması anne diye ağlıcam nerdeyse bu yaştaPrilam verdi 3 gün iyiydim 4.gün etkisi yine olmadı. Bugün de içtim ama her an kusacağım diye tetikteyim. Yol çok gözümde büyüyor otobüs havaş uçak hiç katlanamam gibi geliyor. Annemin yanındayım malesef deprem şehri ve sonrasında toparlanamayan bir yer. 1 tane doktor var devlet hastanesi var 3 4 kişiyi aynı anda içeriye alıyor. Ben normalde izmirdeyim. Oraya gidip bir doktor bulma zamanım geldi annemin yanında çok rahatım ama hastane olayından kalamayacak gibiyim artık![]()
Ya ben öğretmenim mecburen artık ağustos sonunda evime dönmüş olmak zorundayım okul açılacak ama son ana kadar zorlayayım annemin yanında kalayım dedim de kontrollerden hiç hoşlanmadım. Sorularım olsa havada kalıyor dinlemiyor bile buradaki doktormide bulantın varsa en iyisi birinin bakması anne diye ağlıcam nerdeyse bu yaştaSenin yerinde olsam ilk trimester geçip bulantılar hafifleyince geçerdim kendi yaşadığım şehre.Yoğun bulantısı olanlara ilaç fayda etmiyor .Benim de ilaç değiştik pik yaptı Bugün kusunca rahatladım valla tutmanın manası yokmuş iyi geldi.İmkanım olsa bulantım geçene kadar annemle kalırdım
![]()
Hamileliğin 7.-8. Haftasından sonra önemli bir durum yoksa ayda bir çağırıyorlar aslında özelde de aynı şekilde en az 3 hafta koyuyorlar araya tabii kanama durumu başka sebepler yoksa .ben de ilk gebelikte sürekli soru sorardım özeldeki doktorumaYa ben öğretmenim mecburen artık ağustos sonunda evime dönmüş olmak zorundayım okul açılacak ama son ana kadar zorlayayım annemin yanında kalayım dedim de kontrollerden hiç hoşlanmadım. Sorularım olsa havada kalıyor dinlemiyor bile buradaki doktorama hiç bilmiyorum işte mesela şu haftaya kadar çok önemli değil hastaneye gitmek derseniz bir iki hafta daha kalayım şu an 8+0
![]()
Doktor çok haklı ama annelerimiz bizim kadar çok hikaye duymuyordu bence. Şu foruma bir giriyorum ben sürekli düşük öyküleri vs bin tane şey okuyorum. Sonra bakıyorum bir çoğu da kanama vs olmadan sessizce düşük yapmış. Sonra diyorum ki olsa ben nerden anlayacağım. Sonra soluğu doktorumda ya da yeni gittiysem kızıcak diye başka doktorda alıyorumHamileliğin 7.-8. Haftasından sonra önemli bir durum yoksa ayda bir çağırıyorlar aslında özelde de aynı şekilde en az 3 hafta koyuyorlar araya tabii kanama durumu başka sebepler yoksa .ben de ilk gebelikte sürekli soru sorardım özeldeki doktorumave sürekli kontrole gitmek isterdim.Doktor artık sürekli gelmemden bıkmıştı en son bu kadar stres yapma annelerimiz hamilelikte kaç kere kontrole gitti sanki bak sağlıkla doğmuşsun demişti.
![]()
Evet ya. Ben de bunları okuyunca çok takılıyorum. Kendimi dinliyorum akşama kadar sonra. Gitmiyorum doktora ama aklımda dönüyor sonra hep. Eşim de kızıyorDoktor çok haklı ama annelerimiz bizim kadar çok hikaye duymuyordu bence. Şu foruma bir giriyorum ben sürekli düşük öyküleri vs bin tane şey okuyorum. Sonra bakıyorum bir çoğu da kanama vs olmadan sessizce düşük yapmış. Sonra diyorum ki olsa ben nerden anlayacağım. Sonra soluğu doktorumda ya da yeni gittiysem kızıcak diye başka doktorda alıyorumrahatlayıp bikaç gün sonra yine aynı kısır döngü
13. hafta çabuk gelllllllllll
Aynı durumdayız canım bugun gördüm bebişleri bende bende 11 haftada gidicem diğer testler için.Cumartesi günü doktora gittim ben de usg ye göre 8+4 çıktı. 2 hafta sonra genetik testler için görüşmeye çağırdı. Bu hafta ağzımda inanılmaz kötü bir tat oluştu. Bulantım hafif azaldı bakalım 10. Haftada neler bekliyor bizi. Uyku halsizlik devam ama![]()
Kefir içmeyi deneyin oda çok yardımcı oluyor bol sebze ve meyve tüketin kabız olmamaya özen gösterinben de böyleyim ama su içmek falan da bana mısın demiyorçok zorlanıyorum ve sancılanıyorum. hekimim bi probiyotik takviyesi verdi fakat henüz bir etkisi yok gibi sanki, çözemedim
kefir tüketiyor, gün kurusu yiyorum. probiyotik takviyesi alıyor ve probiyotikli yoğurt yiyorum. hiçbir şey değişmediKefir içmeyi deneyin oda çok yardımcı oluyor bol sebze ve meyve tüketin kabız olmamaya özen gösterin
Çok haklı bence de doktor ben şu ne bileyim 2li tarama falan denk gelir mi diye çekindim ama galiba biraz daha kalıcam. Haftaya çağırmıştı o randevuya göre yolumu çizerim ben deHamileliğin 7.-8. Haftasından sonra önemli bir durum yoksa ayda bir çağırıyorlar aslında özelde de aynı şekilde en az 3 hafta koyuyorlar araya tabii kanama durumu başka sebepler yoksa .ben de ilk gebelikte sürekli soru sorardım özeldeki doktorumave sürekli kontrole gitmek isterdim.Doktor artık sürekli gelmemden bıkmıştı en son bu kadar stres yapma annelerimiz hamilelikte kaç kere kontrole gitti sanki bak sağlıkla doğmuşsun demişti.
![]()