Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Bende 4+6 da keseyi görmüştüm inşallah sizde görürsünüz hayırlı olsun ❤️
Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun dün betam 2514tü inşallah görürüm 🙏🏻 Sizin mesajlarınıza denk geliyordum siz de bir bekleyişten sonra kavuştunuz sanırım bizim de öyle oldu inşallah sağlıkla ilerler tüm sürecimiz 🩷

Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun dün betam 2514tü inşallah görürüm 🙏🏻 Sizin mesajlarınıza denk geliyordum siz de bir bekleyişten sonra kavuştunuz sanırım bizim de öyle oldu inşallah sağlıkla ilerler tüm sürecimiz 🩷
Eveet 2 yılı geçti benim ilk defa oldu kendiliğinden bende 2563 ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim keseyi gördüm femara çatlatma iğnesi falan herşeyi denedik hsg çekildim ama zamanı yeni gelmiş demekki sen ne kadar bekledin

Merhaba arkadaşlar bende 2 dusukten sonra 7 haftalik hamileyim. Ev işlerinde hep destek aldım şuana kadar ama bulasik makinesi yerleştirmek günlük temizlik gibi işleri rahatlıkla yapabiliyor musunuz? Benim hep korkum var
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
:nazar: ben hemen hiç bir şey yapmıyorum bazen bulaşık makinesini yerleştiriyorum ama sadece üst kısmını boşaltıyorum yani çok eğilmiyorum eşim yapıyor sağ olsun

Amin hepimiz inşallah 🙏❤️ çevremde hiç hassas olmayan hamileler var o yüzden biz cok dikkat ediyoruz gibi oluyor ama önceki durumlardan dolayı endişeliyiz. Evde boş durmakta zor camasir makinesine bile egilmemi istemiyo eşim onu bekleyip temizlik yapınca da birikiyor hersey

Keseyi söylemedi ama bebiş 2.5 mm dedi ben mi yanlış anladım acaba bilmiyorum ama :)
yoo doğrudur bir gün ile aramızda küçük bir fark varr yakınlar birbirine maşallah :) ultrason görüntüsünde CRL yazan yerin karşılığından da bebişin kaç mm olduğunu görebilirsiniz :)

kusura bakmayın ne için kayıt yaptırdınız bilgi verir misiniz

Tabikide. Sağlık ocağında kendi aile hekiminizin hemşiresine kayıt açtırıyorsunuz ki; gebelik boyunca rutin kontrolleriniz orada da takip edilsin, gebelik haftasına göre kan idrar vs.gibi tahliller,kilo takibi,bebeğin gelişimi sağlık ocağında takip edilir,tetenoz aşısı sağlık ocağında yapılır ücretsizdir,doğum sonrası enfeksiyonlardan korunması için.Gebelikte beslenme ve doğum hazırlığı,emzirme gibi konularda bilgi verir.Genel olarak hamilelik boyunca bütün süreçleri orasıda takip eder. Yaptırmadıysanız henüz sizde yaptırınız.Zaten gidincede detaylı bilgilendirme yapılıyor.Umarım açıklayıcı olmuştur.🫠🫠

yoo doğrudur bir gün ile aramızda küçük bir fark varr yakınlar birbirine maşallah :) ultrason görüntüsünde CRL yazan yerin karşılığından da bebişin kaç mm olduğunu görebilirsiniz :)
Yaa maşallah belirtileriniz varmı ben çok hissetmiyorum baş ağrısı var ve yorgunluk bulantı falan yok şimdilik yeni diye mi acaba ultrasona baktım crl diye bir şey yazmıyor 🌸

Peki doktor bişey dedimi size kalp atısını vs duydunuz mu
kanamamdan 3-4 gün sonra kalp atışını gördük ama duymadık; o sırada 6+5 gibiydi. bir hafta sonrasına kontrole gittiğimde hemen duyduk. bu bir haftada embriyo biraz büyümüştü, kanama alanı biraz küçülmüştü. iki hafta daha evde yatış + progestan iğne verdi. şimdi yatıyorum, kahverengi akıntı da azaldı ama tamamen bitmedi.

Yaa maşallah belirtileriniz varmı ben çok hissetmiyorum baş ağrısı var ve yorgunluk bulantı falan yok şimdilik yeni diye mi acaba ultrasona baktım crl diye bir şey yazmıyor 🌸
aa şaşırdım yazmamasına ama sorun teşkil etmez tabii ki de :) uykum geliyor, bulantım falan yok ama çok ciddi gaz sancısı problemi yaşıyorum maalesef. umarım ennn hafif en belirtisiz şekilde atlatırsınızzz :)

Ben aile hekimime hamileyim diye mesaj attım. Hemşiresi arayıp kaydımı oluşturdu, bayağı zaman oldu. Müsait olunca gelirsin süreci konuşuruz dedi
Benide Aile hekimimizin hemşiresi aradı gittim hallettim onuda. Sizin adınıza da çok sevindim💕 sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi 😊

Benide Aile hekimimizin hemşiresi aradı gittim hallettim onuda. Sizin adınıza da çok sevindim💕 sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi 😊
Amiin sorunsuz geçsin sürecimiz 🙏🌸💞 ben de memleketteyim daha evime dönemedim bulantılardan dolayı gözüm korkuyor yola çıkmaya. 8 haftalık olduk ve hala düzenli bir doktorumuz yok. Yaşadığım şehirde de bir doktor veya hastane yok kafamda planladığım. Sizce geç mi kalıyorum panik olmaya başladım ☹️

Gruba yeni geldim 🌸 benimde Sat'a göre 5+1 ama ben hamile olduğumu 24 temmuzda hcg71 ile öğrendim. 4 Ağustos'ta doktor çağırdı vajinal ultrasonla bakalım kesemiz var mı dedi ama o güne neredeyse 6 haftalık olucak ters bir durum var mıdır diye endişe ediyorum

aa şaşırdım yazmamasına ama sorun teşkil etmez tabii ki de :) uykum geliyor, bulantım falan yok ama çok ciddi gaz sancısı problemi yaşıyorum maalesef. umarım ennn hafif en belirtisiz şekilde atlatırsınızzz :)
İnşallahh :) sağlık ocağına bildirmedim daha ben devlette gebe okuluna kayboldum sadece çok heyecanlıyım ya gerçekten içim kıpır kıpır🤭🌸

İnşallahh :) sağlık ocağına bildirmedim daha ben devlette gebe okuluna kayboldum sadece çok heyecanlıyım ya gerçekten içim kıpır kıpır🤭🌸
Aaa gebe okuluna hemen başlayabiliyor muyuz bir vakti yok mu direkt bir hastanenin gebe okuluna kaydolabilir miyiz ki

Amiin sorunsuz geçsin sürecimiz 🙏🌸💞 ben de memleketteyim daha evime dönemedim bulantılardan dolayı gözüm korkuyor yola çıkmaya. 8 haftalık olduk ve hala düzenli bir doktorumuz yok. Yaşadığım şehirde de bir doktor veya hastane yok kafamda planladığım. Sizce geç mi kalıyorum panik olmaya başladım ☹️
Aminn🙏🏻💕1.trimesteri atlatana kadar belirtiler devam ediyor az kaldi anlatacağız. Herkesin vücudu, hormonları bazen farklı belirtiler gösterebiliyor. Bende mesele başağrısı yapıyor ara ara çok şiddetli ve istahsizlik var.Kendini kötü hissediyorsan yolda uzunsa bi sure daha bekle ilaç vs. Vermedimi doktorun mide bulantısı vs icin rahatlatır seni biraz. 11.haftaya kadar sorun olmuyor genelde bence doktor secimini iyice düşünüp taşının karar verin bu süre zarfında ama geçte kalmayın.Gittiğiniz doktordan memnun kalmadınız mı?

Eveet 2 yılı geçti benim ilk defa oldu kendiliğinden bende 2563 ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim keseyi gördüm femara çatlatma iğnesi falan herşeyi denedik hsg çekildim ama zamanı yeni gelmiş demekki sen ne kadar bekledin
Benzer şeyler yaşamışız :) bir buçuk yıl gibi oldu bizim de en son iki kere letu çatlatma iğnesi denedik sonra nisanda hsg çekildim o ay korunduk bu ay nasip oldu

Merhaba hayırlı olsun öncelikle 🌸 benimde Sat'a göre 5+1 ama ben hamile olduğumu 24 temmuzda hcg71 ile öğrendim. Pazartesi doktor çağırdı vajinal ultrasonla bakalım kesemiz var mı dedi
Size de hayırlı olsun ♥️
Bende 17 haziranda 43 ile öğrenmiştim ama dediğim gibi hiç gitmedim kontrole

Aaa gebe okuluna hemen başlayabiliyor muyuz bir vakti yok mu direkt bir hastanenin gebe okuluna kaydolabilir miyiz ki
Doktor bana gebe okuluna kayıt yaptır dedi gittim kayıt yaptılar daha çok küçük dediler kontrole geldikçe görüşelim dediler

Back
X