2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım ultrasonla alttan muayene etti canım yandı hatta biraz ne bilim tatlım ayrıntılıya girdiğim zaman yaptı doktorum kadın doğum doktorum aynı zamanda radyolog öyle dedi zaten bende açıkçası sezeryan istiyodum cesret edemiyorum normale bu arada mesleğin çok güzelmiş walla... ben aktaramicam meriç ya çok sıkıldım artık birazcıkta evimde hazırlık yapim son zamanlarımı eşimle geçiriyim istiyorum...

hmmm demek çatı muayenesi ultrasonla oluyormuş....ben elle yapıyolar falan die duymuştum baya tedirgin etmişti beni.....hayırlısı tatlım......
teşekkür ederim ,evet rahat bi meslek bi bayan için.......
sıkılmakta haklısın ,haftalar geçtikçe ağırlaştıkça ,insanın vücudu kaldırmıyor artık...geçen hafta bana çok ağır gelmişti....
bu izin olayının neden 32. hafta olduğunu şimdi daha iii anlıyrm....30. haftadan itibaren baya bi yamulmaya başlıyorsunnnnnnn

sende bence biraz kendine zaman ayır yıpratma kendini fazlaaa......

kızımın çeyizini babsıyla izne çııkmışken alalım dedik bir çırpıda aldık cuma günü :)) neredeyse herşeyi tamam artık :))) sizde bakın teyzeleri :))

hmmm yine de çoğunlukla masa başı işin değil mi canım az daha sık dişini sonra düşün bebişini :)))) eskiden ben de öyleydim eim hafta içi kullanıyordu iznini görevi gereği (büyük bir avm''de reyon şefi idi) şimdi yönetim kadrosuna terfi etti diye pazarlarımız b irlikte :) darısı baına inşallah hiçbirsey kocandan bebeğinden kıymetli değil boşver! eğer sıkıldıysan başka iş bakarsın canım bebişini biraz büyütünce
biz şimdi kahvaltı yapacağızz babamız hazırlamış çağırıyor :)))

Yarasın kuzum afiyet olsun....

biz dün Lara'mla ilk kez denize girdik.. su buzzzzzz olmasına rağmen kızım "su perisi" olduğunu ispatladı :))))) biz girdik sonra babamızı da çektik :))) sonra yüzdük.. yüzdük... yüzdük... :)))

Ay bizim içinde yüzseydiniz keşke ben çok özledim Trabzonu ya Ankarayo sevmiyorummmmmmmmm

kızımın çeyizini babsıyla izne çııkmışken alalım dedik bir çırpıda aldık cuma günü :)) neredeyse herşeyi tamam artık :))) sizde bakın teyzeleri :))

Eki Görüntüle 455841

Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım güle güle giysin cicilerini Laran...

Bende Aişemin cicişlerini çekip koyacam da üşeniyorum çok tembel anne oldum ben

canımmm yarın yine gideceğiz inşallah o zaman yüzerim havuz sakıncalı olmasa havuza git derdim ama biz o yüzden oteli iptal ettik risk almamak için..

ALLAH kavuştursun canım. bende seni soracaktım nerelerde kaç gündür diye bi baktım gelmişsin.
baban için acil şifalar diliyorum canım.. madem hasta bence kırma onu eylül koy ikincidede eşin karar verir. söyle senin annen gayet sağlıklı fln de babamımı kırayım bu haliyle fln de şkna etmeye çalış istersen. bence eylül çok güzel bi isim kızım olsaydı biz kesinlikle eylül ismini istiyoduk hatta eylül rana...

Eki Görüntüle 455841
güle güle kullanın bebişinle canım baya bişey almışsın bişey kalmamış...şu alt açma minderinden alsammı almasammı diye kararsızım yaa...dalinin tek kullanımlık alt açma paketinden aldım stok yaptım baya...gerek var mıdır ki acep :26:

zor bi durum canım haklısın ben eşimle en başta anlaştım kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın dedim oda tamam dedi kabul etti..nitekim kız oldu ben koydum ve hiç karışmadı sağolsun... kızımın adı cemre olucak inş.aslında bende iki isim istiyorum.. cemre naz yada eylül cemre diye düşümdüm eylülde doğarsa tabi...babana da kıyamam yazık gönlü olsun adamın...

kızlar dün gece hep sırtı üstü yatmışım galiba cemre de bana küsmüş konuşmuyor benle
normalde sabahları kıpır kıpır olursu sabah 10 dan beri tek tük ben burdayım iyiyim deyip geri kaçıyor

canım ben alt açma minderi almadım,senin gibi tek kullanımlıklardan aldım...bence gerek yokk.....ben almıycam........

ayyy annnesiii gönlünü yap bari bıdığın......biraz çikolata yeee sever bebişler.........

Eki Görüntüle 455841

Canım güle güle kullanın güzel günlerde insallah.Hepsi cok güzell.

Oy kıyamam pek de nazlı senin bu cemre. inş tez zamanda barışırsınız annesi

kızlarrrr teyze oluyorum. Ay ne şanslıyım hem anne hem teyze olucam oh bide hala olsam degmeyin keyfime ))))

Eki Görüntüle 455841
cok guseller cnmm ıı gunlerde kullanın ınss

kızlarrrr teyze oluyorum. Ay ne şanslıyım hem anne hem teyze olucam oh bide hala olsam degmeyin keyfime ))))
masallahh canımm bızde 3 kuzen aynı haftadayızz hamıleyızzucumuzde kız annesıolcaz ınss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…