aaaa....çatı muayenen yapıldımı tatlım....
nasıl anladı dr. çatının dar olduğunu....bende merak ediyrm acaba benim vucudum uygun mu normal doğum için die ama dr. 27. haftamda henüz erken demişti....
hayırlısı tatlım yaaaa sağlıklı bi şekilde doğsunlarda sezeryanmış ,normalmiş ne yapalım......
bu arada ben çğretmenim canım bugün itibariyle tatildeyim...benim rapor almaktaki amacın doğumdan önceki 5 haftayı doğumdan sonraya aktarabilmek......
evet canım ultrasonla alttan muayene etti canım yandı hatta birazne bilim tatlım ayrıntılıya girdiğim zaman yaptı doktorum kadın doğum doktorum aynı zamanda radyolog öyle dedi zaten bende açıkçası sezeryan istiyodum cesret edemiyorum normale bu arada mesleğin çok güzelmiş walla... ben aktaramicam meriç ya çok sıkıldım artık birazcıkta evimde hazırlık yapim son zamanlarımı eşimle geçiriyim istiyorum...
kızımın çeyizini babsıyla izne çııkmışken alalım dedik bir çırpıda aldık cuma günü :)) neredeyse herşeyi tamam artık :))) sizde bakın teyzeleri :))
Eki Görüntüle 455841
kızımın çeyizini babsıyla izne çııkmışken alalım dedik bir çırpıda aldık cuma günü :)) neredeyse herşeyi tamam artık :))) sizde bakın teyzeleri :))
Eki Görüntüle 455841
canım özel bir inşaat firmasında gayrimenkul danışmanıyım... hizmet sektörü işte hafta sonu falan yok hafta içi izin kullanıyorum(( babamız evde biz işte biz evde oluncada babamız işte walla doğurunca bırakmak istiyorum hem kızımı kendim büyütmek için hem eşimle vakit geçirmek için sıkıldım yahuuu
Eki Görüntüle 455841
günaydınnnnn kızlarrrrrrr ve tatlı bebişlerrr biz de sabah babamızı pazar pazar işe yolladıkkkondan sonra bi yatmışızzz işte bu saate kadar uyumuşşşş şimdi kendimize güzel bi kahvaltı hazırlayacağız oğlumlaaa
biz dün Lara'mla ilk kez denize girdik.. su buzzzzzz olmasına rağmen kızım "su perisi" olduğunu ispatladı :))))) biz girdik sonra babamızı da çektik :))) sonra yüzdük.. yüzdük... yüzdük... :)))
Eki Görüntüle 455841
Yarasın kuzum afiyet olsun....
Ay bizim içinde yüzseydiniz keşke ben çok özledim Trabzonu ya Ankarayo sevmiyorummmmmmmmm
Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım güle güle giysin cicilerini Laran...
Bende Aişemin cicişlerini çekip koyacam da üşeniyorum çok tembel anne oldum ben
ALLAH kavuştursun canım. bende seni soracaktım nerelerde kaç gündür diye bi baktım gelmişsin.kızlarr merhaba hepinize iyi geceler
epeydir giremiyorum ben yaa yoğunum(
geçmiş yapamayacağım inş. herkes iyidir kızlar Allah bütün anneleri ve bebişleri korusun inş.
Bizim babamız şehir dışında 3 gün yanlızız oğlişimleee
baban için acil şifalar diliyorum canım.. madem hasta bence kırma onu eylül koy ikincidede eşin karar verir. söyle senin annen gayet sağlıklı fln de babamımı kırayım bu haliyle fln de şkna etmeye çalış istersen. bence eylül çok güzel bi isim kızım olsaydı biz kesinlikle eylül ismini istiyoduk hatta eylül rana...kızlar ilk konuları biraz okudumda duygulandım birinde 8 haftalık hamileyim yazmışım:) şimdiyse 8 haftam kaldı doguma nerdeyse...iyiki bu sayfa var internete grdigim an hemen bakma ihtiyacı duyuyorum...midem çok kötüü renuu içmekten bıktım artık midem bulanıyo artık o ilaçtan ama midem çok yanıyoo benim gibi durumda olan varmı? sabah kalkıyorum yanıyoo gece yatıyorum hala yanıyo bişey yemeye korkar oldum artık...annne olmak çok zormuş annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum...dişlerim çürüdü kalsiyum kullanmama ragmen küçük çürükler ama soguk sıcak içerken mahvediyooo benii..kemiklerim bileklerim çok fena kırılmış gibi bir haftadırrr agrısından aglıyorum ve bu hafta kpssye gircem nasıl kalem tutcam bilmiyorum..midemi zaten söledim...bide gögüslerim sanırım çok büyüdü hep çatlamış kırmızı kırmızı damar damar..bu küçük cadaloz benii mahvetti..onu çok seviyorum ama çok zormuş gerçekten anne olmak:)bu arada babam bebegin isminin eylül olmasını çok istiyoo bende 1 aydır eylül diyorum babam hasta onu kırmak istemiyorum...ama eşimm hala bebegimizi eylüll diye sevmiyo söylemiyor ismini...oda ikinci bi isim oyacakmışş ama hep saçma sapan şeyler söylüyor anlaşamıyoruz birtürlü..şimdidee hiç çekinmeden ikinci isim annemin ismi olsun o zaman dedi..çıldırdım..kayınvaldemi çok seviyorum annemden ayırmam ama neden çocugumun ismini koyayım ki? napıcam bilmiyorum
güle güle kullanın bebişinle canım baya bişey almışsın bişey kalmamış...şu alt açma minderinden alsammı almasammı diye kararsızım yaa...dalinin tek kullanımlık alt açma paketinden aldım stok yaptım baya...gerek var mıdır ki acep :26:kızımın çeyizini babsıyla izne çııkmışken alalım dedik bir çırpıda aldık cuma günü :)) neredeyse herşeyi tamam artık :))) sizde bakın teyzeleri :))
Eki Görüntüle 455841
zor bi durum canım haklısın ben eşimle en başta anlaştım kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın dedim oda tamam dedi kabul etti..nitekim kız oldu ben koydum ve hiç karışmadı sağolsun... kızımın adı cemre olucak inş.aslında bende iki isim istiyorum.. cemre naz yada eylül cemre diye düşümdüm eylülde doğarsa tabi...babana da kıyamam yazık gönlü olsun adamın...evet reflü ama bu kadar şiddetli diildi bbekle beraber şiddetlendi mesela şuann midemin yanmasından duramıyorum uyumaya çalışıcamm o renuu şurubunu içerken midemmmm resmen agzıma geliyooo iğrenç bişe hiçbirinize vermesinn allah bu hastalıgı...bi çaresidee yok sadece o şurup geçiriyoo aynı diş macunuu yiyomuşsun gibi tadııı ıyyyyyyyyyyyyyyyeylül solcu ismiymişş bilmem ne...illa ikinci ismi ya annesininkini koycakmış yada dini isim koycakmış.görümcem filan isim araştırmasındalar şuan ama hep sevmedigim isimler buluyo aybike tarzı şeyler bende sevmem öye isimler kendi bebegimin ismini kendim koyamıcam sanırım...babam illa eylül olsun demedii ben istedim babam begend igi için allah aşkına eylül solcu ismimi solcu sagcımı kaldı bu devirde..herkes ekmeginin peeşine düşmüş solculuk sagcılık babamın zamanındaydı...hep hayallerimin içine ediyoooo bu eşim çok sinir oluyorum....ben yıllardır evlenmeden önce bile kızım olacak ismini de derin deniz koyacagım diyordum hep öyle aht ettim ama maleseffff işşler deişiyo sonuçta ikinizin bir parçası gelcek düğnyaya öyle kendi başınıza karar veremiyosunuz..elhamdülüllah müslümanım ama dini isim koymak istemiyorum koyanıda kınamıyorum haşa yanlış anlaşılmak istemem..koyan koyar ama ben koymak stemiyorum...napıcam bilmiyorum bu saat oldu yatamıyorum..annesinin ismini hiç bu güne kadar aklına getirmemiştii ama babamın eylülü istedigini duyunca nbendde annemin ismini koyarım dedii.annesi yqaşamıyor olsa tabikide koyarım ama maşallah kayınvalidem saglıklı bi insan hem kendi de istemez kendi ismini koymayı..ama istemiyorum nedden benim annemin ismini de koyalım bari tam olsun...hem babamın hasta oldugunu biliyor hmile kaldıgım ay babam beyin kanaması geçirdi felnç kaldı...hergun telefon açtıgında eylül napıyo nasıl diyoo...ben nasıl diyimkii koyamam o ismii diye...resmen benle yrışıyoo yaaaa eşim çok ayp yaptıgı
anaaaaaaaaaaaa senin göbeğin nerde kızzzzzzz
canım ben alt açma minderi almadım,senin gibi tek kullanımlıklardan aldım...bence gerek yokk.....ben almıycam........güle güle kullanın bebişinle canım baya bişey almışsın bişey kalmamış...şu alt açma minderinden alsammı almasammı diye kararsızım yaa...dalinin tek kullanımlık alt açma paketinden aldım stok yaptım baya...gerek var mıdır ki acep :26:
kızlar dün gece hep sırtı üstü yatmışım galiba cemre de bana küsmüş konuşmuyor benle
normalde sabahları kıpır kıpır olursu sabah 10 dan beri tek tük ben burdayım iyiyim deyip geri kaçıyor
Eki Görüntüle 455841
kızlar dün gece hep sırtı üstü yatmışım galiba cemre de bana küsmüş konuşmuyor benle
normalde sabahları kıpır kıpır olursu sabah 10 dan beri tek tük ben burdayım iyiyim deyip geri kaçıyor
bi nazlı ki sorma ismini cemre naz koycaktım vazcaydım teyzesi..Oy kıyamam pek de nazlı senin bu cemre.inş tez zamanda barışırsınız annesi
cok guseller cnmm ıı gunlerde kullanın ınsskızımın çeyizini babsıyla izne çııkmışken alalım dedik bir çırpıda aldık cuma günü :)) neredeyse herşeyi tamam artık :))) sizde bakın teyzeleri :))
Eki Görüntüle 455841
masallahh canımm bızde 3 kuzen aynı haftadayızz hamıleyızzkızlarrrr teyze oluyorum. Ay ne şanslıyım hem anne hem teyze olucam oh bide hala olsam degmeyin keyfime))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?