napalm can sıkıntısıBenim prensesim sessiz bugün benimde keyfim pek yok teyzesi canm bişeler yemekk istiyoda halim çekmiyoooo sen nasılsın paşan nasıll
piknik deniz kum güneş istanbulun gürültüsünden uzaklaşalım dedik kendimizi çok yarduk ayaklarım zonkluyor gümmmmmmmmmmgüm gümmmm(((((
piknik deniz kum güneş istanbulun gürültüsünden uzaklaşalım dedik kendimizi çok yarduk ayaklarım zonkluyor gümmmmmmmmmmgüm gümmmm(((((
bir sorun yok dimi, artık çokça uyku modunda olurlarmış canımmm eskisi kadar uyanık olmuyorlarmışş, yemek yemeyi ihmal etme canım yaa ye lütfen
domatesss biber kızartemek ban ban yeee yanına zeytin ve peynir oh oh
Yoktur inşaallah kuzum ya ne bilim sessiz sedasız duruyor kuzum içimde dün kıpır kıpırdı bakalım yarın ne olacak...
Ay kız canım çekti bu saatte kızartma yaparsam ben ne olurummmm pühühühüühühüneyse yarına saklıycam kızartma hakkımı şimdi geçiştirecem
o bıdık acıkmıştır ondan kıpraşmıyor benceD
kız kızartma dediysem öyle çıp çip yağda değil
bir kaşık yağ koyacan tencereye altını çok hızlı açıcan biberleri atıcan şöyle çalkalayacan tencereyi domatesleride 3 e 4e bölüp atıcan cas cus cas cus pişicekD
okadar tokumki ama ağzımın suyu aktı nerdeyse kalkıp yapıcam
bak yaramaza:)))ı ı ben yağlı yapacam yarın güsel güsel soslu soslu zaten yarınki menüde o var :)
Neyse ben gidiyorum yiyip geliyimm
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm cnm nasılsın :))
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmSelam kizlar nasilsiniz?
teşekkürlerrr fıstık
iiyiyim çok şükürrr sen nasılsınnnnnnnn
elifçik napıyor
Selam kizlar nasilsiniz?
uyusun dinlensin bakalımm.ıyız cnm bızdee elıfcık uyuyo sanırım sesı yok sımdı :)) senın kuzu nasıl pıknıge gıtmısın sanırım nasıl gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?