2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar az önce çok kötü düştüm.Allahtan kalçamın üzerine.tutunacak biyer de bulamadım 3 5 merdiven kaydım.Kalçamı bi görseniz yok böyle bir renk.Mor da degil resmen siyah.eşim de yok.Araba da onda.Doktora da gidemedm.Aradım kanama sancı olursa mutlaka gel dedi. Şimdilik iyiyim.Bebişin hareketlerini de hissediyorum.Kalcam cok agrıyor ama.İnsalah bebişime bişi olmamıştır Bu benim 2. düşüşüm hep bu babetler yüzünden:44::44::44::44:

Hahaha :) pek fazla resim çekmedim ama yarın yine gidicem bol bol çekerim resimleri de sizinle paylaşırım.
Okyanus ta çok temiz değil aslında. Biraz köpüklü yağ tabakası var üzerinde ama yine de yüzdük :)

canım geçmiş olsun,Allah korumuş......

canım yaaa boşver takma kafana böle hödükleri....her yerde var bunlardan....
adamın canı sıkılmış sanırım.mazeret bulup saldırmış,ama fena öK..zmüş bula bula hamile bayanı bulmuş neyse takma değersiz insanl<arı..önemli olan bebişin ve sensin unutmaaaaaaaaaaaa

kızlar çok pardon yaaaa SİBELLERİ karıştırmışım......
sİBEL YÜCE yazıcaktım,
sibelsaa seni yazmışım tatlımmmm

Son düzenleme:
yahuuuu ne oluyor bu annelere ben dahil herkeste bir tatsızlık hepimize geçmiş olsun abdes alıp bol bol dua edelim geçip gitsin kötü şeyler inşallah

kızlar biz geldik yine diş ağrımızlaaa

geçmiyor ya geçmiyor dayanamıyorum

doktora gittim, kanal tedavisi gerekiyormuş, ama röntgen çekmem gerekiyor hamileyken de olmaz dedi...

Eğer daha fazla dayanamazsan röntgensiz kanal tedavisi yapalım ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum dedi

Ama ağrı kesicide fayda etmiyor koca karı şeyleri de, napcam bilmiyorum

cnm o müdürüne varya burdan hepimiz bi güzel ahhhh ettik Allahından bulur inşAlahhh hiç üzme kendini stres yapma tüm stresi bebiş de hisseder üzülür sonra nası olsa az kalmış iznine çıkınca sil at hepsini kafandan ...

Cnm geçmiş olsun dikkat et kendine bebişi hissedıosan korkma o da sen korkma die hareket edio demekki maşallah onaa nazar değmesinn

canım benim yaaaaaaa Allah en kısa zamanda ŞİFA versin..........
sarımsak çiğne geceleri yatmadan önce antibiyotik niyetine,belki iii gelir......

geçmiş olsun canım ya sen bir kere daha düşmüştün dimi merdivenlerden, aman dikkat et ya

Geçmiş olsun. Bebekler kat kat dokular arasında duruyor. Kolay kolay hiç birşey olmaz bebeklere Allahın izniyle. Ama sen kendine dikkat et :)

tatlım geçmiş olsun aman deyim dikkatli olun yaa
buraya kadar kazasız belasız geldik çok şükür ama dikkat edin
ben de dahil tabii,ben o babetleri giymeyi bıraktım artık
biraz topuklu,dolgu topuk gibi ortopedik sandelet aldım onları giyiyorum
babte dengesizlik yapıyor arkaya doğru itiyor sanki vücut kendini

yarın resim bekliyoruz o zaman
kirliyse de çok girme be,havuz falan takıl barii:44:

oohh herkes yazlığa gidiyor denize havuza giriyor ya. bi ben giremiyorum herhalde gerçi bizim burası serin ama siz böyle bahsedince benimde canım denize girmek istedi

Kızlar cok tatlisiniz yaa..ben de bı Eylül annesi olcam inşallah...28+2yim...ben bu topuği niye görmemisim yaa okudukça kendimden bişeyler buluyorum sizden benim bebeğimde erkek birtanede dünya güzeli bı kızım var 5 yasinda Aişe melegim oğlum Eylül'de doğacak inşallah..

mrb kızlarrr:))) biz annannalere tatile geldik mersineee:))) çok mutluyuzz:) sizler nasılsınız?

hoşgeldin cnm aramıza bende ağustos annesi olucam ama oğluşum geç gelmek isterse eylül annesi de olabilirim

Teyzesi olması güzel oh ne güzel eğer onlarla duruyorsa sende işlerini yap güzel güzel. allah kolaylık versin inşaallah güzel bi semtteo lur okulun..

Canım geçmiş olsun o müdürü ben burdan bi okurum ne terbiyesiz insanlar var ya müdür olmuş da insan olamamışz.. Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye boş yere dememişler... Allah yardımcın olsun kuzum...

Dikkak et kuzum bende çok düşüyüorum ya.. Allah kourusun hepimizi...

Canım unutmaya çalış dicem ama olmuycak sarımsak çiğnesen geçer mi ki acep... Çok gemiş olsun...

Hooş geldiniz.. Allah bağışlasın.. Benim de kızım olacak adının Aişe olmasını çok istiyorum da eşim pek oralı değil daha karar vermedik.. Oğluna isim karar verdiniz mi?,

mrb kızlarrr:))) biz annannalere tatile geldik mersineee:))) çok mutluyuzz:) sizler nasılsınız?

Hoşgeldinnn biz iyiiz kızımla beraber sen nasılsın.. Herkes tatile gitti ya ben evden çıkamıyorum ama bu haksızlıkkkkkkkkk

canım burası maalesef böyle bi sektör aman bana bişey olmasın die kimsecikler sesini bile çıkarmaz : (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…