2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy canım üzülme bende normalde 38 giyerken 46 beden aldım bikinimi çok komik önde göbeğim arkada totom:)

ayyy zayıflarız dimi yaaa,ben kızımda çok çabuk vermiştim kilolarımı
öyle çok da dikkat etmemiştim inş. bu da öyle olur
bi akrabam aradı bugün 20 haftalıkmış o da 5 kilo almış
zaten 55 le başlamış 60 olmuş,70 le bitiririm en çok dedi sen dedi
ben de 80im dedim

Canım elini yüzünü yıka bi ferahla öyle yat.. Banada oluyo arada sırada...

Kızlar benim annemler Adana da 45 dereceymiş korkuyorum gitmeye
çağırıyolar yok anam diyorum
kızımı teyzesiyle yazlığa yolladım onun keyfi iyi
yoksa bi de onla uğraşamazdım şimdi

ayy canım üzülme bende normalde 38 giyerken 46 beden aldım bikinimi çok komik önde göbeğim arkada totom:)

aynennn 38 den 48eee hay allahııım
bikinimi aldın kız?nasıl cesaret ettin ben göbeğimi bu halde açamam
diyorum ne bileyim utanırım,benden sonra da annem giyer mayoyu diyerek mayo aldım ben

dinleniyim geçer heralde cnm daha nasıl geçicek 2 ay var yaaa (

Rabbim veriri bir kolaylığını canım.. Dinlen geçer inşaallah...

Veririrz veririz bi sğalık problemimiz olmasın bebişimizde sağlıklı olsun verilir.. Ben inanıyorum vereceğime bende 92 oldum

Sensiz duruyor mu kuzun? Maşaallah..
Allah sana da kolaylık versin canım hamile hamile hiç de kolay değil taşınmak.. Ankara da nereye taşınacağınıza karar verdiniz mi* Eşinin görev yeri neresi olcak ya da sen hangi okula tayin istedin?

aynennn 38 den 48eee hay allahııım
bikinimi aldın kız?nasıl cesaret ettin ben göbeğimi bu halde açamam
diyorum ne bileyim utanırım,benden sonra da annem giyer mayoyu diyerek mayo aldım ben

ayy walla ben bikini giyiyorum miss:) ewet koca göbeğimle biraz komik oluyor bide kıllarımla ama mayo çok rahatsız etti suya girince yapıştı üstüme rahat edemedim.. bu arad bende hem mayo war hem bikini halam biraz kilolu bu yazlığına bana ödünç verdi:)

kızlar ben tatile çıkıyorum yazlığa gidicez izin aldım yokum bir müddet yani haber almayınca merak etmeyin haber wereyimm:):)

Benüm ordaki evim,okulum,mahallem hiç bişey belli değil
daha il dışı açılmadı tayin istemedim,çok fena stresliyim bakma çaktırmıyorum
kızım teyzesinde durur çok iyi anlaşırlar zaten onda da çocuk var yazlık yeri falan
annem de destek orda daha ne isterki işte,burda olsa o da sıkıntıdan bunalırdı

kızlar ben tatile çıkıyorum yazlığa gidicez izin aldım yokum bir müddet yani haber almayınca merak etmeyin haber wereyimm:):)

siz yazlığa nereye canım?bizimkiler mersinde

Merhaba kızlar. Yazlık deniz güneş sezonu açılmış ne güzel. Bu sıcaklarda yüzmekten daha rahatlatıcı hiçbirşey olamaz herhalde.
Ben de bikini giyerek yüzen hamilelerdenim. İnsanlar sahilde beni alkışladılar, el salladılar. Sahilin maskotu gibi biey oldum yani :) Türkiyede olsa utanırdım ama nasılsa yabancı yer diye gözümü kapatıp bikinimi giydim. Ama denize girmek çok güzel bi duygu ferah ferah ohh.. Hiç çıkmak istemedim. Yarın yine gidip yüzücem.

ohh canım sefan olsun bende istanbulda denize girdim ama herkes bana bakıyodu aaa hamileye bak diye çok sıkıcı bi durum....

kızlar bugün çok kötü birgün geçirdim işyerinde hala çok moralim bozuk. ben bankada çalışıyorum şubede.bugün genel müdürlükten önemli şahıslar gelicekti, benim masamın önünde cam sehpa var şube konseptine uymuyor diye bana ağzına geleni saydı müdür sanki ben koymuşum gibi. neyse sakinliğimi korumaya çalıştım okadar insanın içinde bağırıp çağırmasına rağmen .müdürümüz karslı ben memleket ayırırımı asla yapmam ama görseniz ne konuştuğu anlaşılıyor ne adap ne saygı ne görgü. 3yıldır çalışıyorum artık huylarına alıştım dikkate almamaya çalışıyoruz ama bugün bu hamile halimle iyice yıprattı beni. sonra aradım güvenlikleri dedim kaldırın sehpayı. onlar gelene kadar geldi bi daha bağırrdı çağırdı bana diyorki kaldır bu sehpayı burdan dedim nasıl kaldırayım bunu burdan tekbaşıma karnım kocaman artık zaten iyice.müşteriler de tabi hayretler izliyor bizi. ben öyle söyleyince iyici çıldırdı kaldırttı attı koridora az daha bana çarpacaktı resmen üstüme attı diyebilirim. sonra neden koltuğu düzeltmiyorum die iyice yüklendi az kaldı bayılacaktım artık elim ayağım buz kesildi kendimi sıkmaktan. 6 da mesaimiz bitiyor zevkine herakşam 8 e kadar bizi tutuyor. sabah 9 da giriyorum akşam 8 de çıkıyorum akşama kadar inanın belim kopuyor sürekli oturmaktan ekran karşısında. bi de huzur olmayınca iyice lanet ettim artık herşeye. eşime anlatsam konuyu gelip parçalıycak iyice herşey kötü olucak. böyle bişey yapamadıkça insan gibi değil hayvan gibi davranıyor resmen. biyerlere şikayette bulunsam siyasi yönü o kadar ağır ki kimse bişey yapamıyor. kafası kime atarsa hop tayinle olmadık biyere gönderiyor. doğum iznine çıkınca herşeyi unutmak istiyorum. çok yıprandım...

Canım o nasıl bi davarmış öyle yaa
yuhh diyorum,hadi o sehba üstüne gelse,adamı varya katil eder bunlar ya sana bişey olsaydı
o zaman da partisi,siyaseti kurtarabilecekmiydi ayıyı...
Hem bağırmaya ne hakkı varmış hamile halinle,arkadaşların falan hoop,hişt falan demedilermi hiç
herkes seyirci mi kaldı,allah allahhh şaşırdım birileri destek çıkması gerekirdi sana

dayan canım yaa bak 2 haftan kalmış şurda lanet olsun bu hödüklere de

Uzme kendini is hayatinda olur boyle seyler.subeler cok zor genel mudurluge gecme sansin yokmu orasi daha rahat saatin belli sevisin vs oluyor.yada baska subeye transeferini istesen.hangi bankadasin sen.

Sen orda okyanusa girr ohhh biz burda boğazın kolibasili sularında
saklana saklana serinlemeye çalışalım dimiii

nerde giriyosun denize,ne güzzel yaa bize de resim yollasanaaa
arkadaşımız amerikada deriz havamız olur kız

Bu arada canim sube icin kameralariniz mevcut yaptigi hareketin goruntelerini genel mudurluk insan kaynaklari uzamaniniza ve genel mudure gonderin pisligin yaptigi yanina kalmasin.hamilesin seni atamaz zaten.terfi tayin ayi genelde bu ay bankalarin birilerine yalakalik yapmaya ugrasiyordur.

Geçmiş olsun arkadaşım. Kendini üzme diyeceğim ama mümkün değil biliyorum. Benim de karslı müdürüm vardı. O adam yüzünden 5 yıl çalıştığım okuldan tayinimi istedim. Ama o da kalamadı olduğu yerde 5 yılda bir rotasyon geldi müdürlere.
Hamile kadına eziyet eden adamdan mutlaka çıkar bunun karşılığı.
Tabi her insan aynı değil. Karslı eltim de var o da tam tersi dünya tatlısı bi kız.

Allah onu bildiği gibi yapsın canım bosver uyma sen ona. terbiyesiz adam ettiğini bulur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…