canım ziraat bankasındayım.doğru diyorsun da eşimin işi dolayısıyla istanbulda olma şansımız yok. tüm çevremiz burda. inşallah şubenin yapısı değişir...:26:Uzme kendini is hayatinda olur boyle seyler.subeler cok zor genel mudurluge gecme sansin yokmu orasi daha rahat saatin belli sevisin vs oluyor.yada baska subeye transeferini istesen.hangi bankadasin sen.
Geçmiş olsun arkadaşım. Kendini üzme diyeceğim ama mümkün değil biliyorum. Benim de karslı müdürüm vardı. O adam yüzünden 5 yıl çalıştığım okuldan tayinimi istedim. Ama o da kalamadı olduğu yerde 5 yılda bir rotasyon geldi müdürlere.
Hamile kadına eziyet eden adamdan mutlaka çıkar bunun karşılığı.
Tabi her insan aynı değil. Karslı eltim de var o da tam tersi dünya tatlısı bi kız.
inşallah bulur canım çok üzdü bni bnde ne yalan söyliyeyim çok sövdüm içimdenAllah onu bildiği gibi yapsın canım bosver uyma sen ona. terbiyesiz adam ettiğini bulur insallah..
birtaneden boydan ekleyimbelki boyunuda görmek istersiniz heheEki Görüntüle 457353
nekadar tosun toparlak çıkıyorum resimlerde yaaa
ıııggg
bende öyle canım hamur işini az yemeye çalışıyorum ama yiyeceğimide yarısını eşimle yarısını ondan gizli yiyorum utancımdanal bendende okadar canım ya.normalde hiçbişeyi yemez herşeye burun kıvıran ben şimdi bulduğumu yiyorum.eşim hayretle bakıyor bana.dün gecede uyuyamadım nefes alamıyorum çok yemişim şiştim bir tuaf oldum.gittim hala mutfaktan bişeyler getirdim yiyorum ama nefessizliktende öleceğim nerdeyse.eşim demezmi ''sen yediklerinden sığınamıyor olmayasın ,ondan nefes alamıyorsun galiba ''utandım ama elimdende bırakmadım yiceğimi.benim canımda acayip hamur işi istiyor.ama bebeğime faydası olmayacağı için engelliyorum kendimi.
Eki Görüntüle 457347
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
oturup kalkmaktan kırıştırdım
waaaooowwwwww çoooook şıksınızzbirtaneden boydan ekleyimbelki boyunuda görmek istersiniz heheEki Görüntüle 457353
nekadar tosun toparlak çıkıyorum resimlerde yaaa
ıııggg
azimle başlıyo mermer deliniyo bende dün eşime diyorum ki kafaya koydum tığ gibi olacağım doğurunca diyorum benimki mermer falan delmez direk koca mermer bloğunu delecek güçte olacak diyorum gülüyo hehe:) Gle güle kullan kuzum... Ya niye takıyonuz kafanıza ya hamileyik o kadar bebk var karnımızda heralde kilo alıncak kendi adıma biraz daha az alabilirdim ama naaappayım su içsem yaray mubarek :) Takmayın kafanıza doğumdan sonra el ele topicce zayıflıycaz biz... Bi atasözü aklıma geldi şimdi azimle başlıyodu hani beton deliniyodu felam ahahahahha ben zayıflıycam fit manken gibi hatun olacam doğumdan sonra ahada yazıyorum hiçbişey zor değil çok şükür bebişimi var Rabbim aratmadı verdi...
Bu arada benim içinde yüzzz((
çooook düşüncesiz insanlar var etrafta yaaa hepsini öldürmek istiyoruuummmkızlar bugün çok kötü birgün geçirdim işyerinde hala çok moralim bozuk. ben bankada çalışıyorum şubede.bugün genel müdürlükten önemli şahıslar gelicekti, benim masamın önünde cam sehpa var şube konseptine uymuyor diye bana ağzına geleni saydı müdür sanki ben koymuşum gibi. neyse sakinliğimi korumaya çalıştım okadar insanın içinde bağırıp çağırmasına rağmen .müdürümüz karslı ben memleket ayırırımı asla yapmam ama görseniz ne konuştuğu anlaşılıyor ne adap ne saygı ne görgü. 3yıldır çalışıyorum artık huylarına alıştım dikkate almamaya çalışıyoruz ama bugün bu hamile halimle iyice yıprattı beni. sonra aradım güvenlikleri dedim kaldırın sehpayı. onlar gelene kadar geldi bi daha bağırrdı çağırdı bana diyorki kaldır bu sehpayı burdan dedim nasıl kaldırayım bunu burdan tekbaşıma karnım kocaman artık zaten iyice.müşteriler de tabi hayretler izliyor bizi. ben öyle söyleyince iyici çıldırdı kaldırttı attı koridora az daha bana çarpacaktı resmen üstüme attı diyebilirim. sonra neden koltuğu düzeltmiyorum die iyice yüklendi az kaldı bayılacaktım artık elim ayağım buz kesildi kendimi sıkmaktan. 6 da mesaimiz bitiyor zevkine herakşam 8 e kadar bizi tutuyor. sabah 9 da giriyorum akşam 8 de çıkıyorum akşama kadar inanın belim kopuyor sürekli oturmaktan ekran karşısında. bi de huzur olmayınca iyice lanet ettim artık herşeye. eşime anlatsam konuyu gelip parçalıycak iyice herşey kötü olucak. böyle bişey yapamadıkça insan gibi değil hayvan gibi davranıyor resmen. biyerlere şikayette bulunsam siyasi yönü o kadar ağır ki kimse bişey yapamıyor. kafası kime atarsa hop tayinle olmadık biyere gönderiyor. doğum iznine çıkınca herşeyi unutmak istiyorum. çok yıprandım...
canım çoook geçmiş olsun yaaa. bebişlerimiz çok güçlü bişeyin içindeler rabbim onları korusun dikkatli olmaya çalış canım...Kızlar az önce çok kötü düştüm.Allahtan kalçamın üzerine.tutunacak biyer de bulamadım 3 5 merdiven kaydım.Kalçamı bi görseniz yok böyle bir renk.Mor da degil resmen siyah.eşim de yok.Araba da onda.Doktora da gidemedm.Aradım kanama sancı olursa mutlaka gel dedi. Şimdilik iyiyim.Bebişin hareketlerini de hissediyorum.Kalcam cok agrıyor ama.İnsalah bebişime bişi olmamıştırBu benim 2. düşüşüm hep bu babetler yüzünden:44::44::44::44:
hehecanım yaaa boşver takma kafana böle hödükleri....her yerde var bunlardan....
adamın canı sıkılmış sanırım.mazeret bulup saldırmış,ama fena öK..zmüş bula bula hamile bayanı bulmuş neyse takma değersiz insanl<arı..önemli olan bebişin ve sensin unutmaaaaaaaaaaaa
kızlar çok pardon yaaaa SİBELLERİ karıştırmışım......
sİBEL YÜCE yazıcaktım,
sibelsaa seni yazmışım tatlımmmm
azimle başlıyo mermer deliniyo bende dün eşime diyorum ki kafaya koydum tığ gibi olacağım doğurunca diyorum benimki mermer falan delmez direk koca mermer bloğunu delecek güçte olacak diyorum gülüyo hehe
nuby aldım canım ben anne meeme ucu gıbı olandann ..Merhaba kızlar,
Aranızda meme ucu kremi ve biberon alan var mı acaba? Tercihlerinizi merak ediyorum.
Bir de ıslak mendil konusu konuşulmuş daha önce, size tavsiyem 1 ay ıslak mendil kullanmamanız, en iyisi pamuk kaynamış ılık suyla ıslatmak. Bunun için özel bir ürün var, netten araştırın, Twins Baby, fiyatı 5 TL civarı ben ondan aldım.
onumuzdekı hft sanırım cnmkızlarrr dr raporu alan varmı çalışaiblir diyeee
32.haftada alacakmışızzz şuan 32.haftada gözüküyorum ama 31 i doldurmadım bu haftamı önümüzdeki haftamı olacak.
kayısı yagı cnm hem catlagı engellıo hemde olusanları ınceltıo aklında olsun ben kullanmaya basladım ıkı haftadır cok memnunumm hemcok gusel kokuooYa benim kızım inanılmaz hareketli.içiimde kick box çalışmaları oluyor sanki. karnım şekilden şekile giriyor.Artık dışarıdan hareketler iyice hissediliyor.O gün alısveriş yaptım kasadaki kadın bile farketti aaaa yer değiştiriyo diyokarnım benden 1km ilerde gidiyor artık ayaklarım büyüdü bide benim.Ayakkabılarımı giyemiyorum rahat rahat.
Bu arada çatlaklar için re gen diye bi krem gördüm Watsonsda. Hamileliğin 3. ayından itibaren kullanılıyormus. Fikri olan var mı? Ben daha fazla catladığımı düşünemiyorm. Kesin çözüm lazım bana
bende cok merak edıyodum ınsan ogrenınce bı oh cekıo :) senın kuzuda buyuumustr annesı bıraz sabırslm kızlar nasılsınız bi kaç gündür gelemedim hiç evimizi temizledik kocişlecam balkon falan içim bi rahat ooohh dün sabahta doktora gidecektim ama doktorum şehir dışındaymışş gidemedik puuffss ben çok merak ediyom bıdığım kaç kilo oldu
sıla bence cnmm cok gusel bır ısım :)Kızlar biz kızıma Yağmur ismini koymayı süşünüyorduk ama ben bir türlü isme ısınamamıştım. bu yüzden de hep birilerine soruyordum ne koyayım diye ... Babamız şimdi SILA ismine taktı onu koymak istiyor aslında hoş bir isim ama değişik yorumlar var aklım karıştı benim de son faorim DOĞA sizceeee YAĞMUR' mu SILA ' mı DOĞA mı ne dersiniz???:44:
allah analı babalı buyutsun cnm gosunuz aydın ne tatlıdır sımdı ookızlar hala oldum abimin eşi doğum yapmış çok mutluyum ama ne yazıkki ben orda olamıyorum bebişi cuma günü görebilicem ama çok şükür annede bebişde sağlıklılarmış
masalahh canımmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 457347
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
oturup kalkmaktan kırıştırdım
ewt cnm havalardan bana daoluoo gıdıp gıdıpp yuzumu sogukk suyla yııkıyorummm ve hergun duss. derımm kopucak yakında yıkanmaktann :))kızlarrrrr sıcaklardan mı bilmem bi fenalık geldii midem bulanıyoo(( yemek yapıcaktım yapamam gibi geldi yatıyorum şimdi (
ayy ne gıcık adam cok sınıroldum sımdı hamıle hamılee senı hıc dusunmemıss uyuz adammkızlar bugün çok kötü birgün geçirdim işyerinde hala çok moralim bozuk. ben bankada çalışıyorum şubede.bugün genel müdürlükten önemli şahıslar gelicekti, benim masamın önünde cam sehpa var şube konseptine uymuyor diye bana ağzına geleni saydı müdür sanki ben koymuşum gibi. neyse sakinliğimi korumaya çalıştım okadar insanın içinde bağırıp çağırmasına rağmen .müdürümüz karslı ben memleket ayırırımı asla yapmam ama görseniz ne konuştuğu anlaşılıyor ne adap ne saygı ne görgü. 3yıldır çalışıyorum artık huylarına alıştım dikkate almamaya çalışıyoruz ama bugün bu hamile halimle iyice yıprattı beni. sonra aradım güvenlikleri dedim kaldırın sehpayı. onlar gelene kadar geldi bi daha bağırrdı çağırdı bana diyorki kaldır bu sehpayı burdan dedim nasıl kaldırayım bunu burdan tekbaşıma karnım kocaman artık zaten iyice.müşteriler de tabi hayretler izliyor bizi. ben öyle söyleyince iyici çıldırdı kaldırttı attı koridora az daha bana çarpacaktı resmen üstüme attı diyebilirim. sonra neden koltuğu düzeltmiyorum die iyice yüklendi az kaldı bayılacaktım artık elim ayağım buz kesildi kendimi sıkmaktan. 6 da mesaimiz bitiyor zevkine herakşam 8 e kadar bizi tutuyor. sabah 9 da giriyorum akşam 8 de çıkıyorum akşama kadar inanın belim kopuyor sürekli oturmaktan ekran karşısında. bi de huzur olmayınca iyice lanet ettim artık herşeye. eşime anlatsam konuyu gelip parçalıycak iyice herşey kötü olucak. böyle bişey yapamadıkça insan gibi değil hayvan gibi davranıyor resmen. biyerlere şikayette bulunsam siyasi yönü o kadar ağır ki kimse bişey yapamıyor. kafası kime atarsa hop tayinle olmadık biyere gönderiyor. doğum iznine çıkınca herşeyi unutmak istiyorum. çok yıprandım...
gecmıs olsun cnm yaa at su babetlerı dusupp duruosuun basından cevırde bı sadaka ver..Kızlar az önce çok kötü düştüm.Allahtan kalçamın üzerine.tutunacak biyer de bulamadım 3 5 merdiven kaydım.Kalçamı bi görseniz yok böyle bir renk.Mor da degil resmen siyah.eşim de yok.Araba da onda.Doktora da gidemedm.Aradım kanama sancı olursa mutlaka gel dedi. Şimdilik iyiyim.Bebişin hareketlerini de hissediyorum.Kalcam cok agrıyor ama.İnsalah bebişime bişi olmamıştırBu benim 2. düşüşüm hep bu babetler yüzünden:44::44::44::44:
cok gecmıs olsun cnmm tekrarr hayırlı haberlerını beklıyoruzKızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
ay canım inanmıyorum sana ya nasıl düştünKızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
Kızlar cok tşk ederim, biz iyiyiz çok sükür.Yani en azından kızımda bir sorun yok.Benim sol bacağım ve kalcamda agrı var.Kalcada kırık olabilirmiş. Birkaç gün bekleyip gözlemlicez agrı devam ederse kkursub yelekle bebegi koruyup röntgen cekilecekmiş.Ona cesaret edemem sanırım ne olur ne olmaz.Yalnız herseyde vardır bir hayır.Acile herzaman gittiğin hastaneye gittim adli vaka mı degil mi diye 1 saat beklettiler.kendi doktoruma ulasamadım bi türlü. Demeeki dogum filan olsa sansa kadere kim varsa onla doguracağız. Devletten hiçbir farkı yok.bir baska hastaneye gittik orada acil kadın dogumcu bile yok. Olur da gece dogum yaparsam bir süre doktor arayacağımız kesin bu özellerde..
Eşim malesef görevde cnm. Gitmeme gibi bir sansı yok.Suan bulundugu birimde tek calısıyor. Olayı duyunca izin istedi.Bi gözümle göreyim içim rarhat etmedi diye.Bgun gelecek ama persembe geri dönüyor.haftaya kadar yok
gunaydın annısler...dun gece dön dön hıc uyuyamadımkalktımm bende oturdum tv ızledım .. baktım olcak gıbı deıl yatayım belkı gelır dedımm.. gelmmedı .. gecede sancım olduu sanrımm rahmım genıslıo yıne ara aara bole oluoo.. hep altımda ıslaklık varmı dıee kontrol edıyormm sanırım psıkolojıkk..sabahta 6 da kalktımm uyuyamıyormmm neden bole oldu anlamadım...sımdıde esımı gonderdım kahvaltı yaptık .. oturuyorumm burası yagmurlu serınn .. kapalı bıgun
günaydın tatlım.. ben de biraz zorlanıyorum ama sonra uyuyabiliyorum şükür. inş. en yakın zamanda düzelirsin. bi süre sonra vücudun yorulur zaten.. güzel bir uyku çekersin inş.gunaydın annısler...dun gece dön dön hıc uyuyamadımkalktımm bende oturdum tv ızledım .. baktım olcak gıbı deıl yatayım belkı gelır dedımm.. gelmmedı .. gecede sancım olduu sanrımm rahmım genıslıo yıne ara aara bole oluoo.. hep altımda ıslaklık varmı dıee kontrol edıyormm sanırım psıkolojıkk..sabahta 6 da kalktımm uyuyamıyormmm neden bole oldu anlamadım...sımdıde esımı gonderdım kahvaltı yaptık .. oturuyorumm burası yagmurlu serınn .. kapalı bıgun
GUNAYDIN KIZLAR KANDILINIZ MUBAREK OLSUN...
CNM BNDE OLEYIM HER UYANDGMDA ALTIMI KONTROL EDYRM:)))BUGECE UYRKEN USTUMU ORTMUSUM OKDR TERLMSMKI ALTIMA KACIRMIS GBIYDIM RUYAMDA DA KACIRYMUSUM ZATEN UYANDM WCYE KOSTUM HEMENBU ARA BEBIS GECELERI COK HAREKTLI
günaydın tatlım.. ben de biraz zorlanıyorum ama sonra uyuyabiliyorum şükür. inş. en yakın zamanda düzelirsin. bi süre sonra vücudun yorulur zaten.. güzel bir uyku çekersin inş.
bende baya fena oldum yanlız.. aşırı derecede ishal olmuşum ve her tarafım dökülüyor.. etlerim acıyor resmen.. oturduğum yerden kalkmaya mecalim yokrabbim hepimize acil şifalar versin inş. lyne başta sana tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?