2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Uzme kendini is hayatinda olur boyle seyler.subeler cok zor genel mudurluge gecme sansin yokmu orasi daha rahat saatin belli sevisin vs oluyor.yada baska subeye transeferini istesen.hangi bankadasin sen.
canım ziraat bankasındayım.doğru diyorsun da eşimin işi dolayısıyla istanbulda olma şansımız yok. tüm çevremiz burda. inşallah şubenin yapısı değişir...:26:

elbet çıkar biyerlerden ama domuz gibi bişey olmuyor

Canım geçmiş olsun o müdürü ben burdan bi okurum ne terbiyesiz insanlar var ya müdür olmuş da insan olamamışz.. Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye boş yere dememişler... Allah yardımcın olsun kuzum...

canım sen oku , bn amin diycem burdan bizimki ama ne eşşekkk

size anlatınca siz yorum yazdıkça nasıl rahatladım. bi hamişi en iyi başka bi hamiş anlar. kızlar sizi çok seviyorumm.yorumlarınıza çok teşekkürler

merhba anneler ve yavrulari Sibelyuce canimcok sinirlendimo kazmaya ama ben ilahii adalete inanirim biyerlerinden cikar hic merak etme vve sabret az kaldi...

bende öyle canım hamur işini az yemeye çalışıyorum ama yiyeceğimide yarısını eşimle yarısını ondan gizli yiyorum utancımdan
Eki Görüntüle 457347
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
oturup kalkmaktan kırıştırdım

birtaneden boydan ekleyim belki boyunuda görmek istersiniz heheEki Görüntüle 457353
nekadar tosun toparlak çıkıyorum resimlerde yaaa
ıııggg
waaaooowwwwww çoooook şıksınızz
elbisenin fiyatı ne acaba canım...
azimle başlıyo mermer deliniyo bende dün eşime diyorum ki kafaya koydum tığ gibi olacağım doğurunca diyorum benimki mermer falan delmez direk koca mermer bloğunu delecek güçte olacak diyorum gülüyo hehe
çooook düşüncesiz insanlar var etrafta yaaa hepsini öldürmek istiyoruuummm
canım çoook geçmiş olsun yaaa. bebişlerimiz çok güçlü bişeyin içindeler rabbim onları korusun dikkatli olmaya çalış canım...
hehe bende baktım okuyorum noluyoki dedim kendi kendime sonra çaktım davayı tatlım

azimle başlıyo mermer deliniyo bende dün eşime diyorum ki kafaya koydum tığ gibi olacağım doğurunca diyorum benimki mermer falan delmez direk koca mermer bloğunu delecek güçte olacak diyorum gülüyo hehe

:)) Başaraaz seneye bu zamanlarda inccik olcaz çok ince olamasak da biraz inceleriz gibime geliyor şahsen ben zayıflıycam koydum kafama sağlık tabi en önemlisi

ıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm

hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem

• hastane cıkıs setı 5li
  • 2 tane 0-3 ay tulum
  • 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
  • 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
  • 2 tane sapka
  • 3 cıft corap en kucuklerınden
  • 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
  • bıberon
  • emzık
  • bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
  • 2tane altust takım 0-3 ay arası
  • bebek bezı 15 adet

bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum

Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun

nuby aldım canım ben anne meeme ucu gıbı olandann ..
kızlarrr dr raporu alan varmı çalışaiblir diyeee
32.haftada alacakmışızzz şuan 32.haftada gözüküyorum ama 31 i doldurmadım bu haftamı önümüzdeki haftamı olacak.
onumuzdekı hft sanırım cnm
kayısı yagı cnm hem catlagı engellıo hemde olusanları ınceltıo aklında olsun ben kullanmaya basladım ıkı haftadır cok memnunumm hemcok gusel kokuoo
bende cok merak edıyodum ınsan ogrenınce bı oh cekıo :) senın kuzuda buyuumustr annesı bıraz sabır
sıla bence cnmm cok gusel bır ısım :)
kızlar hala oldum abimin eşi doğum yapmış çok mutluyum ama ne yazıkki ben orda olamıyorum bebişi cuma günü görebilicem ama çok şükür annede bebişde sağlıklılarmış
allah analı babalı buyutsun cnm gosunuz aydın ne tatlıdır sımdı oo
Eki Görüntüle 457347
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
oturup kalkmaktan kırıştırdım
masalahh canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrr sıcaklardan mı bilmem bi fenalık geldii midem bulanıyoo (( yemek yapıcaktım yapamam gibi geldi yatıyorum şimdi (
ewt cnm havalardan bana daoluoo gıdıp gıdıpp yuzumu sogukk suyla yııkıyorummm ve hergun duss. derımm kopucak yakında yıkanmaktann :))
ayy ne gıcık adam cok sınıroldum sımdı hamıle hamılee senı hıc dusunmemıss uyuz adammallah yardımcın olsun cnmm neysekı azkalmıss sabırr
gecmıs olsun cnm yaa at su babetlerı dusupp duruosuun basından cevırde bı sadaka ver..
cok gecmıs olsun cnmm tekrarr hayırlı haberlerını beklıyoruz

ay canım inanmıyorum sana ya nasıl düştün
çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz canım
of eşin niye yanlız bırakıyor seni ya
ay uyuyamam ben gece aklım sende kalır dua etcem snn için

Kızlar cok tşk ederim, biz iyiyiz çok sükür.Yani en azından kızımda bir sorun yok.Benim sol bacağım ve kalcamda agrı var.Kalcada kırık olabilirmiş. Birkaç gün bekleyip gözlemlicez agrı devam ederse kkursub yelekle bebegi koruyup röntgen cekilecekmiş.Ona cesaret edemem sanırım ne olur ne olmaz.Yalnız herseyde vardır bir hayır.Acile herzaman gittiğin hastaneye gittim adli vaka mı degil mi diye 1 saat beklettiler.kendi doktoruma ulasamadım bi türlü. Demeeki dogum filan olsa sansa kadere kim varsa onla doguracağız. Devletten hiçbir farkı yok.bir baska hastaneye gittik orada acil kadın dogumcu bile yok. Olur da gece dogum yaparsam bir süre doktor arayacağımız kesin bu özellerde..

Eşim malesef görevde cnm. Gitmeme gibi bir sansı yok.Suan bulundugu birimde tek calısıyor. Olayı duyunca izin istedi.Bi gözümle göreyim içim rarhat etmedi diye.Bgun gelecek ama persembe geri dönüyor.haftaya kadar yok

cok gecmıs olsun canımm rontgene gerek kalmaz ınss.. lutfen dıkkat lı ol bıraz.. cok uzuldumm (

gunaydın annısler...dun gece dön dön hıc uyuyamadımkalktımm bende oturdum tv ızledım .. baktım olcak gıbı deıl yatayım belkı gelır dedımm.. gelmmedı .. gecede sancım olduu sanrımm rahmım genıslıo yıne ara aara bole oluoo.. hep altımda ıslaklık varmı dıee kontrol edıyormm sanırım psıkolojıkk..sabahta 6 da kalktımm uyuyamıyormmm neden bole oldu anlamadım...sımdıde esımı gonderdım kahvaltı yaptık .. oturuyorumm burası yagmurlu serınn .. kapalı bıgun

GUNAYDIN KIZLAR KANDILINIZ MUBAREK OLSUN...

CNM BNDE OLEYIM HER UYANDGMDA ALTIMI KONTROL EDYRM:)))BUGECE UYRKEN USTUMU ORTMUSUM OKDR TERLMSMKI ALTIMA KACIRMIS GBIYDIM RUYAMDA DA KACIRYMUSUM ZATEN UYANDM WCYE KOSTUM HEMENBU ARA BEBIS GECELERI COK HAREKTLI

günaydın tatlım.. ben de biraz zorlanıyorum ama sonra uyuyabiliyorum şükür. inş. en yakın zamanda düzelirsin. bi süre sonra vücudun yorulur zaten.. güzel bir uyku çekersin inş.
bende baya fena oldum yanlız.. aşırı derecede ishal olmuşum ve her tarafım dökülüyor.. etlerim acıyor resmen.. oturduğum yerden kalkmaya mecalim yok rabbim hepimize acil şifalar versin inş. lyne başta sana tatlım....

gunaydın kzlar sızlerınde kandılınızz mubarek olsun .. allahım bızlere sagsalım bebeklerıımızı kucagımıza almayınasıp etsın . amın ..
bu donemdede bu sıkıntılarımız olucaksanırım psıkolojık etkılenıyorum bıde her goren her arayann aaaa nekadar az kalmıs dıoo .. telas yaptırıolar ınsana.. sıkıldım bunlardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…