ıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm
hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem
- hastane cıkıs setı 5li
- 2 tane 0-3 ay tulum
- 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
- 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
- 2 tane sapka
- 3 cıft corap en kucuklerınden
- 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
- bıberon
- emzık
- bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
- 2tane altust takım 0-3 ay arası
- bebek bezı 15 adet
bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum
Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
canım bence bez sayısını artır yeni doğan bebekler günde 5 den fazla kesin kirletiyorlar
amın cnmm senınde kandılın mubarek olsun .. bugece bolbol dua edlım bırbırımıze..Günaydın anneler :) veee hayırlı kandiller Allahım bütün herkesin dileklerini gerçekleştirsin, tüm annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşşş... nevar ne yok göz atmak gerek
gunaydın kzlar sızlerınde kandılınızz mubarek olsun .. Allahım bızlere sagsalım bebeklerıımızı kucagımıza almayınasıp etsın . Amın ..
Bu donemdede bu sıkıntılarımız olucaksanırım psıkolojık etkılenıyorum bıde her goren her arayann aaaa nekadar az kalmıs dıoo .. Telas yaptırıolar ınsana.. Sıkıldım bunlardann
suksuk, yakamozzz_, bayanstres, fufa60, asilemir+, fatmaemr, sorcieree82
günaydın kızlarr
gunaydın cnmm uykusuz hergece sarkısını solucem artık :))suksuk, yakamozzz_, bayanstres, FUFA60, asilemir+, fatmaemr, sorcieree82
günaydın kızlarr
sınır oluyorumyaa.. hıc cenelerı durmuoo wala.. cocuk oldugundada herseye bılaf bulurlaarrbu öıllet yokmu ayy az kılo almıssın ayy ole sole demelrı yokmu ınsanı sınır edıo benı gorenlerde sen hıc kılo almamssn bu bbek nası kılo alcak bole dıolar herkes cok bılıyor
Günaydın kızlar,
Kandiliniz mübarek olsun...Tüm müslüman aleminin içinde de bizim dualarımızı kabul etsin rabbim,hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah...
herkese gunaydınlarrrrrr,
Hayırlı kandıller guzel anneler ve kuzuları, allahım hepimizi korusun,saglıklı dogumlar nasıp etsın, dualarımızı kabul etsın
günaydın bütün annelere
kandiliniz mubarek olsun inşallah herkes vakti saatinde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar AMİN
Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
31+4 üm canımgunaydın cnm nasılsın
dun sen raporla ılgılı bısı sormussun suan tam kac haftalıksın
SEN ÇOK ZAYIF BİR BAYANMISIN kaç kilo aldınki yoksa sadece göbeğin var diyemi öyle söylüyorlarbu öıllet yokmu ayy az kılo almıssın ayy ole sole demelrı yokmu ınsanı sınır edıo benı gorenlerde sen hıc kılo almamssn bu bbek nası kılo alcak bole dıolar herkes cok bılıyor
suksukum iyimisin neden sancılandın yawrum ciddi birşey yok inş. yawss
31+4 üm canım
ama dr randevusu almadım pazartesi gideceğim garanti olsun diye 32+1 de nedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?