2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bence bez sayısını artır yeni doğan bebekler günde 5 den fazla kesin kirletiyorlar

çok geçm,ş olsun durumdan muhakkak haberdar et

Günaydın anneler :) veee hayırlı kandiller Allahım bütün herkesin dileklerini gerçekleştirsin, tüm annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşşş... nevar ne yok göz atmak gerek

Günaydın anneler :) veee hayırlı kandiller Allahım bütün herkesin dileklerini gerçekleştirsin, tüm annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşşş... nevar ne yok göz atmak gerek
amın cnmm senınde kandılın mubarek olsun .. bugece bolbol dua edlım bırbırımıze..

suksuk, yakamozzz_, bayanstres, FUFA60, asilemir+, fatmaemr, sorcieree82
günaydın kızlarr

bu öıllet yokmu ayy az kılo almıssın ayy ole sole demelrı yokmu ınsanı sınır edıo benı gorenlerde sen hıc kılo almamssn bu bbek nası kılo alcak bole dıolar herkes cok bılıyor

Günaydın kızlar,

Kandiliniz mübarek olsun...Tüm müslüman aleminin içinde de bizim dualarımızı kabul etsin rabbim,hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah...

herkese gunaydınlarrrrrr,
Hayırlı kandıller guzel anneler ve kuzuları, allahım hepimizi korusun,saglıklı dogumlar nasıp etsın, dualarımızı kabul etsın

günaydın bütün annelere
kandiliniz mubarek olsun inşallah herkes vakti saatinde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar AMİN

suksuk, yakamozzz_, bayanstres, FUFA60, asilemir+, fatmaemr, sorcieree82
günaydın kızlarr
gunaydın cnmm uykusuz hergece sarkısını solucem artık :))
bu öıllet yokmu ayy az kılo almıssın ayy ole sole demelrı yokmu ınsanı sınır edıo benı gorenlerde sen hıc kılo almamssn bu bbek nası kılo alcak bole dıolar herkes cok bılıyor
sınır oluyorumyaa.. hıc cenelerı durmuoo wala.. cocuk oldugundada herseye bılaf bulurlaarr
Günaydın kızlar,

Kandiliniz mübarek olsun...Tüm müslüman aleminin içinde de bizim dualarımızı kabul etsin rabbim,hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah...

herkese gunaydınlarrrrrr,
Hayırlı kandıller guzel anneler ve kuzuları, allahım hepimizi korusun,saglıklı dogumlar nasıp etsın, dualarımızı kabul etsın

günaydın bütün annelere
kandiliniz mubarek olsun inşallah herkes vakti saatinde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar AMİN

amınnnnn... sızlerınde kandılınız mubarek olsunn ... tum ısteklerınzz dualrımızz kabul olur ınss... kolay dogumlar dılıyorum hepımız ıcın.. bu gecee herkeze dua edıcemm..allahın ıznıylee.

cok gecmıs olsun canım, allah acil şifa versin..

Kızlar 35 haftalıkken ayrılabiliyor muyuz acaba,ben 37 ye kadar çalışabileceğimi sanmıyorum ama 32 de erken geliyo

SEN ÇOK ZAYIF BİR BAYANMISIN kaç kilo aldınki yoksa sadece göbeğin var diyemi öyle söylüyorlar
ben ödemdenmidir gırtlaktanmıdır bilemedim ama hamile olduğumu ghiç inkar etmiyorum
2 hafta öncesine kadar acaba hamilemisin diye düşündük derlerdi bende onlarla içimden dalğa geçerdim böyle kilomu olur diye şimdi herkes direk karnıma bakıp bebek geliyor ne zaman diyorlar bu da komik geliyor

suksukum iyimisin neden sancılandın yawrum ciddi birşey yok inş. yawss

sanırım rahım genıslıo cnm ben ona yordumm amaa gece raahatsız oldumm hep altıma baktım durdumm ıslak gııbıme geldı.. psıkolojım erken bozuldu sımdıden boleysem yandımm .. sancım abartılı deıldı bıcak gııbı ara ara soldan batıodu.. dahaoncede oldugu vardı.. nette normal yazıo ama rahatsız ederse dr gıderım

buarada senın menude supermıss cnmm msj 1o dk bı atılıo ya yazmayı unuttum

31+4 üm canım
ama dr randevusu almadım pazartesi gideceğim garanti olsun diye 32+1 de nedersin

Canım bence doktoruna sormalısın gitmen gereken tarihi çünkü benim 32.haftam 14 temmuzda doluyo diye biliyodum ama dr. 17 temmuzda doluyo o gün gelmelisin dedi.Raporun yazıldığı gün önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…