canım eğer pek bişey yemeden boool su içtiysen o yüzden çıkartmış olabilirsin. çubuk kraker fln ye istersen..
3 açma yedim dedim ya ikisini eşimin yanında diğerinide o gidince yedim utanıyorum adamın yanında homini gırtlak yemek yemekten hehe
kızlar size foto ekleiymmi
Eki Görüntüle 457347
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
oturup kalkmaktan kırıştırdım
birtaneden boydan ekleyimbelki boyunuda görmek istersiniz heheEki Görüntüle 457353
nekadar tosun toparlak çıkıyorum resimlerde yaaa
ıııggg
Eki Görüntüle 457347
kızlar elbiseyi lcw büyük beden reyonundna aldım almak isterseneniz çok rahatt tavsiy ederim
Maşallah maşallah çok şekersin tatlım hamis olduğun hiç belli değil nerde o göbekkkkkk bakım görünmüyor
güzelmiş canım güle güle giyin.rengide çok hoşmuş.
ayy canım bende aynısı aldım büyük beden reyonundan yeşil benimkide hatta su an üstümde çok rahat efil efil:)
Eki Görüntüle 457347
birtaneden boydan ekleyimbelki boyunuda görmek istersiniz heheEki Görüntüle 457353
nekadar tosun toparlak çıkıyorum resimlerde yaaa
ıııggg
birazdan kocişim gelcek dr. a gitcez..çok az kaldı ya çok heyecanıyım :119: çıkınca telf. giriş yapabilirsem yazarim size...önümüzdeki 3 gün işe gelmicem..ramazan öncesi evimi temizlicem..yarın kadın gelip camları,fayansları silecek..bende diğerlerini yapıcam ufak ufak ..geçen haftada halılarımı yıkattırdım..evim doğumdan önce tertemiz olsun malum artık az kaldı..neyse herkes kendine iyi baksın,bebişlerinizi de öpüyorum..hoşçakalınnnn
Eki Görüntüle 457378 buda ben prensesimle kiraz topluyoruz
Ben de bugün mayo aldım pazardan 48 beden ancak oldu
mayolu boydan foto koyayımmı simdi ben de size,yok ama yaa utanırım
neyse zaten çok dandik bişey annane mayolarından,havuza gidicem eşimle yarın
minicik bikinilere bakıp iç geçirdim
kızlarrrrr sıcaklardan mı bilmem bi fenalık geldii midem bulanıyoo(( yemek yapıcaktım yapamam gibi geldi yatıyorum şimdi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?