canım bence bez sayısını artır yeni doğan bebekler günde 5 den fazla kesin kirletiyorlar
31+4 üm canım
ama dr randevusu almadım pazartesi gideceğim garanti olsun diye 32+1 de nedersin
Canım bence doktoruna sormalısın gitmen gereken tarihi çünkü benim 32.haftam 14 temmuzda doluyo diye biliyodum ama dr. 17 temmuzda doluyo o gün gelmelisin dedi.Raporun yazıldığı gün önemliymiş.
sanırım rahım genıslıo cnm ben ona yordumm amaa gece raahatsız oldumm hep altıma baktım durdumm ıslak gııbıme geldı.. psıkolojım erken bozuldu sımdıden boleysem yandımm .. sancım abartılı deıldı bıcak gııbı ara ara soldan batıodu.. dahaoncede oldugu vardı.. nette normal yazıo ama rahatsız ederse dr gıderım
buarada senın menude supermıss cnmm msj 1o dk bı atılıo ya yazmayı unuttum
sen çok zayıf bir bayanmısın kaç kilo aldınki yoksa sadece göbeğin var diyemi öyle söylüyorlar
ben ödemdenmidir gırtlaktanmıdır bilemedim ama hamile olduğumu ghiç inkar etmiyorum
2 hafta öncesine kadar acaba hamilemisin diye düşündük derlerdi bende onlarla içimden dalğa geçerdim böyle kilomu olur diye şimdi herkes direk karnıma bakıp bebek geliyor ne zaman diyorlar bu da komik geliyor
Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
çok çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsis dualarımız seninle... eşinin gelmeside iyi olmus onu görünce biraz moral olur :)Kızlar cok tşk ederim, biz iyiyiz çok sükür.Yani en azından kızımda bir sorun yok.Benim sol bacağım ve kalcamda agrı var.Kalcada kırık olabilirmiş. Birkaç gün bekleyip gözlemlicez agrı devam ederse kkursub yelekle bebegi koruyup röntgen cekilecekmiş.Ona cesaret edemem sanırım ne olur ne olmaz.Yalnız herseyde vardır bir hayır.Acile herzaman gittiğin hastaneye gittim adli vaka mı degil mi diye 1 saat beklettiler.kendi doktoruma ulasamadım bi türlü. Demeeki dogum filan olsa sansa kadere kim varsa onla doguracağız. Devletten hiçbir farkı yok.bir baska hastaneye gittik orada acil kadın dogumcu bile yok. Olur da gece dogum yaparsam bir süre doktor arayacağımız kesin bu özellerde..
Eşim malesef görevde cnm. Gitmeme gibi bir sansı yok.Suan bulundugu birimde tek calısıyor. Olayı duyunca izin istedi.Bi gözümle göreyim içim rarhat etmedi diye.Bgun gelecek ama persembe geri dönüyor.haftaya kadar yok
gunaydın annısler...dun gece dön dön hıc uyuyamadımkalktımm bende oturdum tv ızledım .. baktım olcak gıbı deıl yatayım belkı gelır dedımm.. gelmmedı .. gecede sancım olduu sanrımm rahmım genıslıo yıne ara aara bole oluoo.. hep altımda ıslaklık varmı dıee kontrol edıyormm sanırım psıkolojıkk..sabahta 6 da kalktımm uyuyamıyormmm neden bole oldu anlamadım...sımdıde esımı gonderdım kahvaltı yaptık .. oturuyorumm burası yagmurlu serınn .. kapalı bıgun
canım ben ilk doğumumu özelde yaptım dediğin doğru buda kısmetse özelde olacak ama devlet hastaneleri nasıl işliyor bilmiyorum gerçi bebeği asla mağdur etmezler ama yinede sormak lazım eğer vermiyorlarsa yeni doğmuş bebeklerin saat başı altı açılıyor desem yalan değil tedbirli olmak lazımkızlar bişi dicem bebek bakımının içinde bunların çoğunu veriyorlar tulum bile veriyorlar bebek bezi zaten hastaneden bence çoğu şeyi koymanıza gerek yok
cnm zaten zayf bırydm 49 ıle hamıle kalmıstım en son tartldgmda 56 57 gbı bıseydım 7 kılo almıstım ama sadece gobek var bende yanlarda falan hıc cıkıntı yok oyuzden zayfsn dıyolar ..
Canım bence doktoruna sormalısın gitmen gereken tarihi çünkü benim 32.haftam 14 temmuzda doluyo diye biliyodum ama dr. 17 temmuzda doluyo o gün gelmelisin dedi.Raporun yazıldığı gün önemliymiş.
çok çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsis dualarımız seninle... eşinin gelmeside iyi olmus onu görünce biraz moral olur :)
dün gece benimde cok sıkıntılıydı canım benim, sabahlar olmadı bitürlü, neden böle oldu anlamadım artık böyle olucak sanırım alışsak ii olur
cnm bnm doktrum 32+0da gel dedı bence sende ole yap tam 32.haftanda gıt bnmde temmuz 12ye denk gelıo ogun gıdıp alıcam raporumu
zayıfsan zayıf dıolar.. dıger turludee aaa nekadar sısmıss dıolarr arkandan ınsanları anlamak ımkansızz
işte vücut yapınla alakalı bende uzun boyluyum 59 lahamile kaldım şimdi 70 kiloyum kalça baldır bel kalınlaşması hepsi var yapıyla alakalı herşey bir yanada şu belin kenarları genişliyor ya ben ona takığımcnm zaten zayf bırydm 49 ıle hamıle kalmıstım en son tartldgmda 56 57 gbı bıseydım 7 kılo almıstım ama sadece gobek var bende yanlarda falan hıc cıkıntı yok oyuzden zayfsn dıyolar ..
aynen öle ben de sinir oluyorum hamile kadına böyle şeyler söylenir mi ne kadar düşüncesiz insanlar
ıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm
hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem
- hastane cıkıs setı 5li
- 2 tane 0-3 ay tulum
- 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
- 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
- 2 tane sapka
- 3 cıft corap en kucuklerınden
- 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
- bıberon
- emzık
- bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
- 2tane altust takım 0-3 ay arası
- bebek bezı 15 adet
bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum
Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
Kızlar cok tşk ederim, biz iyiyiz çok sükür.Yani en azından kızımda bir sorun yok.Benim sol bacağım ve kalcamda agrı var.Kalcada kırık olabilirmiş. Birkaç gün bekleyip gözlemlicez agrı devam ederse kkursub yelekle bebegi koruyup röntgen cekilecekmiş.Ona cesaret edemem sanırım ne olur ne olmaz.Yalnız herseyde vardır bir hayır.Acile herzaman gittiğin hastaneye gittim adli vaka mı degil mi diye 1 saat beklettiler.kendi doktoruma ulasamadım bi türlü. Demeeki dogum filan olsa sansa kadere kim varsa onla doguracağız. Devletten hiçbir farkı yok.bir baska hastaneye gittik orada acil kadın dogumcu bile yok. Olur da gece dogum yaparsam bir süre doktor arayacağımız kesin bu özellerde..
Eşim malesef görevde cnm. Gitmeme gibi bir sansı yok.Suan bulundugu birimde tek calısıyor. Olayı duyunca izin istedi.Bi gözümle göreyim içim rarhat etmedi diye.Bgun gelecek ama persembe geri dönüyor.haftaya kadar yok
GUNAYDIN KIZLAR KANDILINIZ MUBAREK OLSUN...
CNM BNDE OLEYIM HER UYANDGMDA ALTIMI KONTROL EDYRM:)))BUGECE UYRKEN USTUMU ORTMUSUM OKDR TERLMSMKI ALTIMA KACIRMIS GBIYDIM RUYAMDA DA KACIRYMUSUM ZATEN UYANDM WCYE KOSTUM HEMENBU ARA BEBIS GECELERI COK HAREKTLI
sen çok zayıf bir bayanmısın kaç kilo aldınki yoksa sadece göbeğin var diyemi öyle söylüyorlar
ben ödemdenmidir gırtlaktanmıdır bilemedim ama hamile olduğumu ghiç inkar etmiyorum
2 hafta öncesine kadar acaba hamilemisin diye düşündük derlerdi bende onlarla içimden dalğa geçerdim böyle kilomu olur diye şimdi herkes direk karnıma bakıp bebek geliyor ne zaman diyorlar bu da komik geliyor
zayıfsan zayıf dıolar.. Dıger turludee aaa nekadar sısmıss dıolarr arkandan ınsanları anlamak ımkansızz
zayıfsan zayıf dıolar.. dıger turludee aaa nekadar sısmıss dıolarr arkandan ınsanları anlamak ımkansızz
sanırım rahım genıslıo cnm ben ona yordumm amaa gece raahatsız oldumm hep altıma baktım durdumm ıslak gııbıme geldı.. psıkolojım erken bozuldu sımdıden boleysem yandımm .. sancım abartılı deıldı bıcak gııbı ara ara soldan batıodu.. dahaoncede oldugu vardı.. nette normal yazıo ama rahatsız ederse dr gıderım
buarada senın menude supermıss cnmm msj 1o dk bı atılıo ya yazmayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?