2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım bence doktoruna sormalısın gitmen gereken tarihi çünkü benim 32.haftam 14 temmuzda doluyo diye biliyodum ama dr. 17 temmuzda doluyo o gün gelmelisin dedi.Raporun yazıldığı gün önemliymiş.

yanlış mesajjj:)

Son düzenleme:

kıyamam evet ihmal etme sancılarını sor mutlaka dr unaacanımm geçmiş olsun.
ay işte süper değilde idare eder.

cnm zaten zayf bırydm 49 ıle hamıle kalmıstım en son tartldgmda 56 57 gbı bıseydım 7 kılo almıstım ama sadece gobek var bende yanlarda falan hıc cıkıntı yok oyuzden zayfsn dıyolar ..

canım çok gemiş olsun. Rabbim şifa versin

çok çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsis dualarımız seninle... eşinin gelmeside iyi olmus onu görünce biraz moral olur :)

dün gece benimde cok sıkıntılıydı canım benim, sabahlar olmadı bitürlü, neden böle oldu anlamadım artık böyle olucak sanırım alışsak ii olur

kızlar bişi dicem bebek bakımının içinde bunların çoğunu veriyorlar tulum bile veriyorlar bebek bezi zaten hastaneden bence çoğu şeyi koymanıza gerek yok
canım ben ilk doğumumu özelde yaptım dediğin doğru buda kısmetse özelde olacak ama devlet hastaneleri nasıl işliyor bilmiyorum gerçi bebeği asla mağdur etmezler ama yinede sormak lazım eğer vermiyorlarsa yeni doğmuş bebeklerin saat başı altı açılıyor desem yalan değil tedbirli olmak lazım

cnm zaten zayf bırydm 49 ıle hamıle kalmıstım en son tartldgmda 56 57 gbı bıseydım 7 kılo almıstım ama sadece gobek var bende yanlarda falan hıc cıkıntı yok oyuzden zayfsn dıyolar ..

zayıfsan zayıf dıolar.. dıger turludee aaa nekadar sısmıss dıolarr arkandan ınsanları anlamak ımkansızz

Canım bence doktoruna sormalısın gitmen gereken tarihi çünkü benim 32.haftam 14 temmuzda doluyo diye biliyodum ama dr. 17 temmuzda doluyo o gün gelmelisin dedi.Raporun yazıldığı gün önemliymiş.

tamam fıstıkk birazdan ararım dr umu ona göre hareket ederim teşekkürler

sanırım cnm alısmamızz lazım

işte vücut yapınla alakalı bende uzun boyluyum 59 lahamile kaldım şimdi 70 kiloyum kalça baldır bel kalınlaşması hepsi var yapıyla alakalı herşey bir yanada şu belin kenarları genişliyor ya ben ona takığım
o laf söyleyenler senin bu halini kıskandılar demekki

aynen öle ben de sinir oluyorum hamile kadına böyle şeyler söylenir mi ne kadar düşüncesiz insanlar

dusuncesız okadar cok ınsan varkı cnmm bıde kendı cocuklarıyla kıyas yapanlarr herkzın beebgının gelısımı farklıdır sonuctaa.. yok benım kı bolee senınkı solee..ınsanı strese sokuolar.. zaten hamıleykenn psıkolojımızz cok etkılenıo ..

Elifini sevsinler senin.. Ben daha hiç bişey hazırlamadım yaaa Ne kadar tembelleştim pofff Bence bebek bezini artır canım yeterli olur diye düşünüyorum..

Canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun tedb,r için hastanede yatmak da çok sıkıcı oluyor.. Bende kaza geçirince iki gece kaldım dünyanın serumunu yedim açılma var diye bi nane de yoktu... Hasteneler öyle tedbiri elden bırakmıyorlar... Bak eşin kalkıp geliyor e ne yapsın adam işe yine gidecek işsiz olmuyor bu devirde gittikleri bi işleri var işte Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaallah...

Günaydın canım.. Seninde kandilin mübarek olsun.. Bende geceleri çok dönüyorum yaa sabah kalkarkende şu iki gün bacaklarıma kramp giriyor bugün ikisine birden girdi çok acıdılar

zayıfsan zayıf dıolar.. Dıger turludee aaa nekadar sısmıss dıolarr arkandan ınsanları anlamak ımkansızz

aynen canım bıde bebk dogunca neelr dıcekler acaba cok bılmıs herkes zaten

zayıfsan zayıf dıolar.. dıger turludee aaa nekadar sısmıss dıolarr arkandan ınsanları anlamak ımkansızz

Aynen yaa, aman zayıf hamilelere millet hevesleniyo ne güzel sadece karnın çıkmış diye boşverin kızlar.Çok kilo aldıysak da aldık doğumdan en geç 6 ay sonra hepimiz incecik olacaz inşallahh

bu agrılar normalmış canım, benımde gecen aksam yemek yerken bı agrı gırdı kasıklarıma, adet agrısı gıbı ama yemeği bırakıp yattım, gözüm saatte, kaç dkıka surcek dıye, 7 dakıka sürdü, eşime dogurcam galıba dedım :))))))))) 15 dakıka snra kalktım yemege devam ettım, vallahı biz şimdi boyleysek, agstos sonunda düşünemıyorum ),
benım yarın kontrolum var, ınsallah kuzumu görürüm bu sefer, agrıyı sorarım doktoruma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…