ahahah sen diyince ben de yaptım aynı şey oldu etrafı büzülüyor ve ucu çıkıyor. sanırım emzirme pozisyonuna geçiyor göğüslerçünkü emzirirken sadece ucunun değil kahverengi dairenin tamamı bebeğin ağzına girmesi gerekiyormuşş onu sağlamak iin büzülüyor sanırım
benim kızım duru olacakkızlar sizce duru ismi mi, zeynep ismi mi daha güzel
ben de oha yani bunun nasıl hepsi girecek bebeğin ağzına diyordum, demek böyle büzülüp küçülüyor da öyle giriyor.
kızlar ben bu hafta yarım kilo vermişim, yani son 1 ayda önce 1 kilo aldım sonra yarım kilo verdim, sonuçta toplam yarım kilo almış oldum. Bu iyi bişey dimi
bünye meselesi şekerim bana sorarsan süper 15 kilo almış biri olarak söyleyeyim yani
bünye meselesi şekerim bana sorarsan süper 15 kilo almış biri olarak söyleyeyim yani
Bende 5.ayda 5kilo birden aldım 6.ayda 2kilo aldım bakalım 7.ayda kaç kilo alicamtoplamda 7kilo almışm bu ay uçargibiyim bakalım artık
Bende 5.ayda 5kilo birden aldım 6.ayda 2kilo aldım bakalım 7.ayda kaç kilo alicamtoplamda 7kilo almışm bu ay uçargibiyim bakalım artık
valla ben de başlarda çok alanlardanım, daha yeni yeni duruluyor, toplamda 9 kilo aldım, 63 kiloyum şimdi.
bende 22.hftaya kadr sadece 3,5 kılo almıstım, sonrakı 1 ayda 3,5 kılo daha aldım, toplamda 26.hftada 7 kılo almıstım, ama bu ay gene aldım hehrde 3,4 kılo, yarın kontrolum varr, hem kuzumuuu hem kendımı merak edıyorum, nekadr olduk acaba :)))))))))
selam kızlar ben geldimm keyifler nasıl bakem asilemir kız akrabamıyız yoksa bizim soyisimde demirci hahaha
Oy ne güzel bebişini göreceksin benim ta 25de randevum ;(
Işin kötü yani benim kız az kilo alıyo anasına çekecek zayıf çıtı pıtı
Eki Görüntüle 458026
Buda prensesimle ben 27+1 haftalık fotomuz kızlar
1ay bekledım ama:)), cook özledımmmm
gecen sefer bırde poposunu donmuştu pıs velet, bişey goremedık,, bu sefer ınsallah goruruz canım, benmkınınde kılosu az dı, dr bısey demedı ama bana az geldı:) 26.hfta bıterken 830 gr dı, inşallah büyümüştür oglum bu sefer, gecen ay ben 3,5 kılo almısım yavrucuk 300gr almış(, inşallah bu sefer kıloları o almıstırr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?