2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde EFE koymayı düşünüyoruz kızlar ama eşim bu aralar EFEKAN mı koysak diyo karar veremedik:44::44:
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar ALLAH sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin tabi birde zamanında gelirler inşallah...

ben de oha yani bunun nasıl hepsi girecek bebeğin ağzına diyordum, demek böyle büzülüp küçülüyor da öyle giriyor.

ben de oha yani bunun nasıl hepsi girecek bebeğin ağzına diyordum, demek böyle büzülüp küçülüyor da öyle giriyor.

aynı şeyi bende dün akşam düşündüm tamamı bebişin ağzına girmesi gerekiyomuş dedim nası sığcak küçücük ağza :)) oyy annesi yesin o ağzıııı

kızlar ben bu hafta yarım kilo vermişim, yani son 1 ayda önce 1 kilo aldım sonra yarım kilo verdim, sonuçta toplam yarım kilo almış oldum. Bu iyi bişey dimi

selam kızlar ben geldimm keyifler nasıl bakem asilemir kız akrabamıyız yoksa bizim soyisimde demirci hahaha

Bende 5.ayda 5kilo birden aldım 6.ayda 2kilo aldım bakalım 7.ayda kaç kilo alicam toplamda 7kilo almışm bu ay uçargibiyim bakalım artık

sen de ilk 4 ay almamışsın, o da ilginç. gerçekten herkeste farklı oluyor. 66 ile doğuma gitsem yani toplamda 12 kilo almış olsam çok mutlu olurum.

Bende 5.ayda 5kilo birden aldım 6.ayda 2kilo aldım bakalım 7.ayda kaç kilo alicam toplamda 7kilo almışm bu ay uçargibiyim bakalım artık

bende 22.hftaya kadr sadece 3,5 kılo almıstım, sonrakı 1 ayda 3,5 kılo daha aldım, toplamda 26.hftada 7 kılo almıstım, ama bu ay gene aldım hehrde 3,4 kılo, yarın kontrolum varr, hem kuzumuuu hem kendımı merak edıyorum, nekadr olduk acaba :)))))))))

valla ben de başlarda çok alanlardanım, daha yeni yeni duruluyor, toplamda 9 kilo aldım, 63 kiloyum şimdi.

benmde tam tersı canım, baslarda hiç almadım sayılır, 5,5 aydan snra costum :).
bende 22.hftaya kadr sadece 3,5 kılo almıstım, sonrakı 1 ayda 3,5 kılo daha aldım, toplamda 26.hftada 7 kılo almıstım, ama bu ay gene aldım hehrde 3,4 kılo, yarın kontrolum varr, hem kuzumuuu hem kendımı merak edıyorum, nekadr olduk acaba :)))))))))

Oy ne güzel bebişini göreceksin benim ta 25de randevum ;(
Işin kötü yani benim kız az kilo alıyo anasına çekecek zayıf çıtı pıtı

Ayh kilo muhabbetleri baslamıs yine.Siz konusurken bu hafta hiç tartılmadıgımı farkettim simdi.16 kilodan sonra takibi bıraktım ben Ama bugun televizyonda 38 kilo almıs birini gördüm kadın simdi dal gibi. O bana biraz moral oldu. Tabi yine de dikkat etmekten vazgeçmiorum.Maksimum 4 kilo daha alabilirsin dedi doktorum.

Oy ne güzel bebişini göreceksin benim ta 25de randevum ;(
Işin kötü yani benim kız az kilo alıyo anasına çekecek zayıf çıtı pıtı

1ay bekledım ama:)), cook özledımmmm
gecen sefer bırde poposunu donmuştu pıs velet, bişey goremedık,, bu sefer ınsallah goruruz canım, benmkınınde kılosu az dı, dr bısey demedı ama bana az geldı:) 26.hfta bıterken 830 gr dı, inşallah büyümüştür oglum bu sefer, gecen ay ben 3,5 kılo almısım yavrucuk 300gr almış (, inşallah bu sefer kıloları o almıstırr:))))

Benimde 26 biterken 900gr zayıf bizim bebeler herkezın 1kg ulaşmış o hafta
)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…