2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benimde 26 biterken 900gr zayıf bizim bebeler herkezın 1kg ulaşmış o hafta
)

bakalım yarın nekadr olmuşş oglum, almıstır bu 28, 29, hftalarda herkesın bebısı cook kg aldı, belkı bızımkıde almıstır canım :)))
ayyy heyecanlandım yaa, yarın olsada gtsem, allahtan sabah kontrolum..

Canim zeynep koyma ne olkur:)hertaraf zeynep okula basslicak zeynep1 zeynep 2 aman allahim.onerilerim zafer-zumra enis-selis mete-mersa melih-mersa bera-vera...saglikla gelsinler...

kız nereden buluyorsun bu değişik iismleri vera bera mersa selis

evet giyim çok ama 3 günse yeterli herhalde
neden 3 gün çok değil mi 3 gün
birde göğüs pedi koy
kendin için ped koy
pişik kremi
birde bunları bend e koymadım

geçmiş olsun canım kendine iyi bak

canım benim bebişte 23. haftada 560 gr dı dün gittiğimde 28 haftalık 1300 gr almış baya iyi yani merak etme senin bebişte almıştır

hastane çantası listende bi çıtçıtlı badi var bir de çıtçıtlı zıbın bunların farkı nedir canım?? hastane çıkışını ne marka aldınız,,bazıları tulumlu set bazıları alt üst takımlı set ,,tulumlular daha şeker geliyor bana,hangisinden alsam bilemedim,,,

ayrıca bütün arkadaşların kandili mübarek olsun,,bebeklerimiz sağlıklıca doğsun,,amin..

seninde kandilin mübarek olsun canım ayrıca tüm arkadaşların bence tulum takım al canım çocuk doktorlarıda tulum öneriyorlar sıkmadığı için bebek daha rahat ediyor ben öyle aldım

maşallah gerçekten hiçmi kilo almadın yahu doğumdan sonra kilo problemi falanda yaşamazsın ben deyim sana

Aldım tatlım 7kg aldım hemde . Ama çok zayıftım hamiş olmadan önce 50 kiloydum ama boyum 170. Şimdi 57kg oldum 65le doğururum herhalde

Bende 74 le hamile kaldım ben normaldede balık etliyim:)) şuan 77 yim 3 kilo almışım inş doğumdan sonra eski kilomdan daha aşağı düşerim gidermi ki yaa ::)))

Bende 74 le hamile kaldım ben normaldede balık etliyim:)) şuan 77 yim 3 kilo almışım inş doğumdan sonra eski kilomdan daha aşağı düşerim gidermi ki yaa ::)))

çok güzel yaa 3 kilo allahım şaka gibi ben neden bukadar şiştim bu arada komşum irmik helvası yapmış onu yiyorum galiba cevabı gene kendim verdim

Slm kızlar,
öncelikle hepinizin kandili mubarel olsun...İYi kandiller.........
keyifleriniz bebişleriniz nası?
biz iiyiz kızımla,habire ağırlık çöküyo ,uykumuz geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…