Benimde 26 biterken 900gr zayıf bizim bebeler herkezın 1kg ulaşmış o hafta
)
Canim zeynep koyma ne olkur:)hertaraf zeynep okula basslicak zeynep1 zeynep 2 aman allahim.onerilerim zafer-zumra enis-selis mete-mersa melih-mersa bera-vera...saglikla gelsinler...
ıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm
hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem
- hastane cıkıs setı 5li
- 2 tane 0-3 ay tulum
- 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
- 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
- 2 tane sapka
- 3 cıft corap en kucuklerınden
- 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
- bıberon
- emzık
- bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
- 2tane altust takım 0-3 ay arası
- bebek bezı 15 adet
bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum
Kızlar cok tşk ederim, biz iyiyiz çok sükür.Yani en azından kızımda bir sorun yok.Benim sol bacağım ve kalcamda agrı var.Kalcada kırık olabilirmiş. Birkaç gün bekleyip gözlemlicez agrı devam ederse kkursub yelekle bebegi koruyup röntgen cekilecekmiş.Ona cesaret edemem sanırım ne olur ne olmaz.Yalnız herseyde vardır bir hayır.Acile herzaman gittiğin hastaneye gittim adli vaka mı degil mi diye 1 saat beklettiler.kendi doktoruma ulasamadım bi türlü. Demeeki dogum filan olsa sansa kadere kim varsa onla doguracağız. Devletten hiçbir farkı yok.bir baska hastaneye gittik orada acil kadın dogumcu bile yok. Olur da gece dogum yaparsam bir süre doktor arayacağımız kesin bu özellerde..
Eşim malesef görevde cnm. Gitmeme gibi bir sansı yok.Suan bulundugu birimde tek calısıyor. Olayı duyunca izin istedi.Bi gözümle göreyim içim rarhat etmedi diye.Bgun gelecek ama persembe geri dönüyor.haftaya kadar yok
Eki Görüntüle 458030 eklendimi bilmiyorum
eklendı canım masallah, ayy sen hıç kılo almamıs gıbısın:))) maşallah tü tü tü
bakalım yarın nekadr olmuşş oglum, almıstır bu 28, 29, hftalarda herkesın bebısı cook kg aldı, belkı bızımkıde almıstır canım :)))
ayyy heyecanlandım yaa, yarın olsada gtsem, allahtan sabah kontrolum..
Eki Görüntüle 458030 eklendimi bilmiyorum
hastane çantası listende bi çıtçıtlı badi var bir de çıtçıtlı zıbın bunların farkı nedir canım??hastane çıkışını ne marka aldınız,,bazıları tulumlu set bazıları alt üst takımlı set ,,tulumlular daha şeker geliyor bana,hangisinden alsam bilemedim,,,
ayrıca bütün arkadaşların kandili mübarek olsun,,bebeklerimiz sağlıklıca doğsun,,amin..
maşallah gerçekten hiçmi kilo almadın yahu doğumdan sonra kilo problemi falanda yaşamazsın ben deyim sana
kızlar baya kalabalığızz ama kimseden çıt çıkmıyoo
Bende 74 le hamile kaldım ben normaldede balık etliyim:)) şuan 77 yim 3 kilo almışım inş doğumdan sonra eski kilomdan daha aşağı düşerim gidermi ki yaa ::)))
selam kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmm nasıl keyiflerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?