kızlar sizce Duru ismi mi, Zeynep ismi mi daha güzel
duru kulağa çok hoş geliyor
kızlar sizce Duru ismi mi, Zeynep ismi mi daha güzel
ben de başta duru diye düşünüyordum biri sabun markası hacışakir gibi dedi sinir oldum ya
ikizlerden biri kız olaydı adını zeynep koyacaktık :) bence zeynep
selam kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
biz dün dr gittik kızımı gördüm iyice büyümüş 1143 gr olmuş bende 1 kilo almışım 77 kilo olmuşum dr ben çok kilo mu almışım bu ay dedim güldü gayet iyisin 1 kilo almışsın onunda 400 gr senin gerisini bebek almış çok iyi dedi güldü:)) benim midem bulanmaya başlamıştı 1 haftadır onada bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi denizede girebilirsin hiç bişey olmaz dedi eşim ilk defa gördü dün kzımızı çok heycanlıydık doktor da tek tek anlattı eşime hatta poposunu dönmüştü pıtışını gösterdi bak kahve çekirdeği gibi olan bacak arası kızın dedi :)))) güldük iyiymiş yani kızlar 23+3 gün normalde 23+5 çıkıyor 2 gün önde benim kız kocacım hep yanımda olunca fazla giremiyorum kızlar :))
selam kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
biz dün dr gittik kızımı gördüm iyice büyümüş 1143 gr olmuş bende 1 kilo almışım 77 kilo olmuşum dr ben çok kilo mu almışım bu ay dedim güldü gayet iyisin 1 kilo almışsın onunda 400 gr senin gerisini bebek almış çok iyi dedi güldü:)) benim midem bulanmaya başlamıştı 1 haftadır onada bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi denizede girebilirsin hiç bişey olmaz dedi eşim ilk defa gördü dün kzımızı çok heycanlıydık doktor da tek tek anlattı eşime hatta poposunu dönmüştü pıtışını gösterdi bak kahve çekirdeği gibi olan bacak arası kızın dedi :)))) güldük iyiymiş yani kızlar 27+3 gün normalde 27+5 çıkıyor 2 gün önde benim kız kocacım hep yanımda olunca fazla giremiyorum kızlar :))
ben de başta duru diye düşünüyordum biri sabun markası hacışakir gibi dedi sinir oldum ya
tekrar cok gecmıs olsun cnm yaa sukur daha ıyısıın cok sevındımm .. senınde kandılın mubarek olsun... amınn..bebesın kocaman olmus annesıı masalahh bırazdaha dıkkatlı ol cnmm yat dınlenn ..Kızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..
benımde cnm yaa karnımdaa yaglanmama ragmen goguslerdee kasınıooda kasınıoo dus alıyorumm alev gıbıler.. yanıoo bıde.. esımde sutlenıosun galıba dıe dalga gecıokızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı karnımda akşamları acayip geriliyor çatlıcam ben bu aralar kesin
normal cnm benım epeydır gelıooarkadaşlar göğüslerimde sarımsı sıvı gelmiş ikisindende normalmı acaba ??
cnm o hangı deger oluo kagıttda baska yazıoyaa hangısı bende bakıyım bana bısey demedı dr dusuk olsaydı solerdıde nebılım yınede cok yogun belkı dalgınlıgına gelır v.s.. gecmıs olsun ıns duzeşır.kızlar günaydın nasıl gidiyor göbişler.kızım dün çok hareketliydi hiç durmadı maşallah.heralde yorulduki bugünde daha kalkmadı uyuyor öyle:)anasına çekmiş birgün ayakta birgün yatakta:)
kızlar bu arada birşey soracağım size aranızda pls(kandaki trombosit) değeri düşük olan varmı.benim bu ayki kontrolümde iyice düşmüş çıktı.bu değerde oldukça önemliymiş.haftalık takibe aldılar.yarın yine gidicem bakalım ne olacak.
gozun aydınc nm masallah tosuncuk olmuss hakkında hayrlısı neyse o olsun cnmselam kızlar nasılsınız birkaç gündür gelemiyordum rahatsızdım ama dün bebeğimi gördüm çok iyiydi maşallah 28. haftam 1300 gr olmuş çok mutlu oldum rahatsızlığımı unuttum valla sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşaallah birde doğumum sezaryen olacakmış diğer doğumum sezaryen olduğu için riskli dedi doktor canım sıkıldı normal doğum istiyordum ama hayırlısı
sanrım hepsı pktlerın 2-5 kg arası cnm onu 1 ay bıle kıloolu bebekler kullanamıoo elınde patlar ben soluyeyımm .. ben dırek 3-6 aldımmm prımanın 66lı paket. sende ole yapabılırsınkızlar Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidoğan 4'lü İkiz Paket 2-5 Kg. Beden 1 + 2 Adet Prima Islak Mendil Hediyeli! - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bundan alıcam sizce uygunmu fiyatı ben pek bilmem de :)
gecmıs olsun cnm ya buaralar herkste varbısıler benımde dun gece sancım oldu.. rahım genıslıo dedım ben ıns bıdaha olmaz.. o ıgneden karsı komsumda olmustu hamleyken.. senınde kandılın mubarek olsun cnmm ... elfıımde cadılık yapııoo mınıkk yaramazımm benımselammmmmmm en tatlı annelerrrr ve onlardan tatlı bebişleriiiiiigünlerdir giremedim şehir dışından misafirlerim vardı. yoğun birkaç gündü ve sanırım bundan dolayı dün sabah gözlerim karardı nerdeyse yere yığılacaktım ve kötü bir kalp çarpıntısı geçirdim çok şükür hemen geçtii o yüzden bugün tamamen dinlenmeye çektik kendimizi oğluşumlaa hiçbir iş yapmayacağızz bu arada ilk vitamin b 12 iğnemi oldum geriye 4 tane kaldı. bizden haberler böyle tatlışlarr. inşallah hepiniz ve bebişler iidir. son oarak herkesin beraat kandili mübarek, duaları kabul olsunn...
uyuyodum benn kacırmısımKızlar kanal 7 de bi bayan var.38 kilo almıs hamileliğinde.Simdi dal gibi.Ayrıca süt çayı tarifi filan veriyor doktor.Bi göz atın isterseniz.
ohhohh mıs gıbıı ol gell cnm sıhatler olsun azcık uyumuusum bende ruyamda agda yapıodumm bıde hıc acımıo dıodumm demekkı senıı duycakmısımben duş almaya gitmiştim şimdi geldimbirazdan kalkıp hazırlanıp, kuaföre ağdaya gidip, bacaklarımı ve kaşlarımı aldıracağım
biz dün dr gittik kızımı gördüm iyice büyümüş 1143 gr olmuş bende 1 kilo almışım 77 kilo olmuşum dr ben çok kilo mu almışım bu ay dedim güldü gayet iyisin 1 kilo almışsın onunda 400 gr senin gerisini bebek almış çok iyi dedi güldü:)) benim midem bulanmaya başlamıştı 1 haftadır onada bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi denizede girebilirsin hiç bişey olmaz dedi eşim ilk defa gördü dün kzımızı çok heycanlıydık doktor da tek tek anlattı eşime hatta poposunu dönmüştü pıtışını gösterdi bak kahve çekirdeği gibi olan bacak arası kızın dedi :)))) güldük iyiymiş yani kızlar 27+3 gün normalde 27+5 çıkıyor 2 gün önde benim kız kocacım hep yanımda olunca fazla giremiyorum kızlar :))
kızlar ben çıkıyorum akşama tekrar girerim heralde. görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Herkesin kandili hayırlı olsun inşallah. Hoşçakalın......
aleykümselam canım bende almadım aynıyım 2 haftadır hergün tartılıyorum ben.ama benimki şeker diyetinde olduğumda kaynaklanıyor...yani ben öyle düşünüyorum...sen kaç kilo aldın toplam da çok mu az kilon?
kızlar Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidoğan 4'lü İkiz Paket 2-5 Kg. Beden 1 + 2 Adet Prima Islak Mendil Hediyeli! - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bundan alıcam sizce uygunmu fiyatı ben pek bilmem de :)
sıhhatlerolsun canım...ay benim de gitmem lazım kaşlar için ..ama üşeniyorum..birinin kolumdan çekip götürmesi lazım..ben duş almaya gitmiştim şimdi geldimbirazdan kalkıp hazırlanıp, kuaföre ağdaya gidip, bacaklarımı ve kaşlarımı aldıracağım
bence de duru canım zeynep ismini bendeçok seviyorum ama çok var bu isimdenkızlar sizce Duru ismi mi, Zeynep ismi mi daha güzel
ay maşşallah ikinize de canım...bebişini de kilosu çok güzell sende fazla almamışsın... bizde 2 hafta sonra görcez kızımızıselam kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
nerelerdesin sen ya kaç gündür yoksun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?