2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım

biz dün dr gittik kızımı gördüm iyice büyümüş 1143 gr olmuş bende 1 kilo almışım 77 kilo olmuşum dr ben çok kilo mu almışım bu ay dedim güldü gayet iyisin 1 kilo almışsın onunda 400 gr senin gerisini bebek almış çok iyi dedi güldü:)) benim midem bulanmaya başlamıştı 1 haftadır onada bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi denizede girebilirsin hiç bişey olmaz dedi eşim ilk defa gördü dün kzımızı çok heycanlıydık doktor da tek tek anlattı eşime hatta poposunu dönmüştü pıtışını gösterdi bak kahve çekirdeği gibi olan bacak arası kızın dedi :)))) güldük iyiymiş yani kızlar 27+3 gün normalde 27+5 çıkıyor 2 gün önde benim kız kocacım hep yanımda olunca fazla giremiyorum kızlar :))

Son düzenleme:

pardon 27+3 ve 27+5 yanlış yazmışım:)))

amin canım maşallah kızına sağsalim doğsunsun inşaallah

ben de başta duru diye düşünüyordum biri sabun markası hacışakir gibi dedi sinir oldum ya

Aman isismlere bişi uydurma herkeste var bizde Eymen koymaya karar verdik neymiş efendim heymen himen gibiymiş ! ne alakaysa benm akrabam çocugunun adını uzay koydu bu kadar tepki almamıştır heralde. kötü yepkilere sinir oluyorum beğenmediysen de uygun bir dille söyle cnm aaaaa

Ayrıca duru ismi çok hoş bence zeynep te iki isimde gayet güzel

kızlar ben çıkıyorum akşama tekrar girerim heralde. görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Herkesin kandili hayırlı olsun inşallah. Hoşçakalın......

tekrar cok gecmıs olsun cnm yaa sukur daha ıyısıın cok sevındımm .. senınde kandılın mubarek olsun... amınn..bebesın kocaman olmus annesıı masalahh bırazdaha dıkkatlı ol cnmm yat dınlenn ..
kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı karnımda akşamları acayip geriliyor çatlıcam ben bu aralar kesin
benımde cnm yaa karnımdaa yaglanmama ragmen goguslerdee kasınıooda kasınıoo dus alıyorumm alev gıbıler.. yanıoo bıde.. esımde sutlenıosun galıba dıe dalga gecıo
arkadaşlar göğüslerimde sarımsı sıvı gelmiş ikisindende normalmı acaba ??
normal cnm benım epeydır gelıoo
cnm o hangı deger oluo kagıttda baska yazıoyaa hangısı bende bakıyım bana bısey demedı dr dusuk olsaydı solerdıde nebılım yınede cok yogun belkı dalgınlıgına gelır v.s.. gecmıs olsun ıns duzeşır.
gozun aydınc nm masallah tosuncuk olmuss hakkında hayrlısı neyse o olsun cnm
sanrım hepsı pktlerın 2-5 kg arası cnm onu 1 ay bıle kıloolu bebekler kullanamıoo elınde patlar ben soluyeyımm .. ben dırek 3-6 aldımmm prımanın 66lı paket. sende ole yapabılırsın
gecmıs olsun cnm ya buaralar herkste varbısıler benımde dun gece sancım oldu.. rahım genıslıo dedım ben ıns bıdaha olmaz.. o ıgneden karsı komsumda olmustu hamleyken.. senınde kandılın mubarek olsun cnmm ... elfıımde cadılık yapııoo mınıkk yaramazımm benım
Kızlar kanal 7 de bi bayan var.38 kilo almıs hamileliğinde.Simdi dal gibi.Ayrıca süt çayı tarifi filan veriyor doktor.Bi göz atın isterseniz.
uyuyodum benn kacırmısım
ben duş almaya gitmiştim şimdi geldim birazdan kalkıp hazırlanıp, kuaföre ağdaya gidip, bacaklarımı ve kaşlarımı aldıracağım
ohhohh mıs gıbıı ol gell cnm sıhatler olsun azcık uyumuusum bende ruyamda agda yapıodumm bıde hıc acımıo dıodumm demekkı senıı duycakmısım

gozun aydın cnmm masallah kızınaa kocaman olmuss... kocana kavustunn masalah sızee ınss hersey yolundadırr.. yesınler senın kızını masalahhh

ben 45 kilo ile hamile kaldım şu an 55 civarıyım yani 10 kiloya yakın aldım ama bu aralar alamıyorum işte kilolu olsam da almasam dert değil ama zayıfımya doğuma kadar biraz toparlanayım istiyorum

ben duş almaya gitmiştim şimdi geldim birazdan kalkıp hazırlanıp, kuaföre ağdaya gidip, bacaklarımı ve kaşlarımı aldıracağım
sıhhatlerolsun canım...ay benim de gitmem lazım kaşlar için ..ama üşeniyorum..birinin kolumdan çekip götürmesi lazım..

ay maşşallah ikinize de canım...bebişini de kilosu çok güzell sende fazla almamışsın... bizde 2 hafta sonra görcez kızımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…