2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar günaydın...
çok kötü bir gece geçirdim migrenim tuttu baş ağrısından uyuyamadım...kabus gibi bir geceydi...
bugün de çok halsizim kolumu kaldırmaya mecalim yok

cnm eşim tatilsiz çalışıyor bi tek o gün uyuyo o da sabah 8 de çıkıcak işten o şekilde gidicez ondan sonra 2 hafta da bir alıcak bizi bi de ben yalovadayım hastane bursada gitmek biraz sıkıntılı oluyor ama ylv da hastane beğenmedik..

Ben sizin aldıklarınıza bakıp yorum yapacam anca. Ev yokuş ptt,kargo yerleri uzakda

yada solede bı sansın var meselaa bana cıkan kısıye ben dırek netten alıp gonderıcemm ozaman ptt kargoya gerek kalmıo adresını yazıpp gonderıolar cok ıstersen bu sekılde anca katılabılırsın cnm

benim kız çok hıçkırıyo sizce bu kadar çok olması normalmi????
ben hıc anlamadım cnm yaa bendede oluomu acaba.. nette bu donemde olabılr yazıoduu
ben hıc hıssetmedımm ne anlayıssız anneyım bendee
selam kızlar günaydın...
çok kötü bir gece geçirdim migrenim tuttu baş ağrısından uyuyamadım...kabus gibi bir geceydi...
bugün de çok halsizim kolumu kaldırmaya mecalim yok

gecmıs olsun cnm yaa
ıns hemen gecer annemdede var mıgren cok pıs bıseyy kadıncık harapp oluo ızmırın sıcagında.. gusel bıkahvaltı yap sut ıcc sona uzann cnmmm

Kız aynı tonda pıt pıt pıt atıyo ortalama 1-2dk sürüyo. benim günde 3_4 kere oluyo anlamıyorum ilginç

Dur bakalım tatlım ev adresi vermiyorum evde tekm komşu felanda yok o yüzden ben netten aldıklarım eşimin iş yerine geldi hep.eşim iş değiştiriyo iş yeri nasıl daha bilmiyoruz ona göre katılırım haber ederim sana

günaydın canım bizimde bugün saat 15.00 de dr randevumuz var. bebişlerimi görücemmmm

hedıye alıcagın kısının ev adresını yazıcaksın cnm senınle alakası yok sanırım ben anlatamadım .. netten aldıgını dırek hedıye edıcegın arkadasının evıne gonderıceksın hepsı bu .. karar verırsen yazarsın cnm

Benim alacagim değil de bana alacak için dedim tatlım. Ona adres vericemya

kızlar ya canım sıkkın benim dün şube müdürüm aradı bizim haziran dönemi terfi dönemimiz. ben 18 haziran doğum iznin ayrıldım. terfi listeleri gelmiş adımın karşısında doğum izninde olan personel bekleme süresini doldurmamıştır yazıyormuş yani 30 hazirana kadar çalışsam alıcakmışım ben de bilseydim 2 hafta daha çalışırsım dedim böyle bir saçmalık olabilir mi ya terfi vermemek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar gitti 1 yılım ya

Bu izin konusu hamilelerde tambi baş belası Rabbim yardım etsin çalışanlara. Anlamıyorum kul hakkına giriyolar nasıl hesap verecekler. Bide Allahın verdiği hediyeyi taşıyoruz bari hamilelere yapmayın bedeli ağır

ayyy fırsatçı köpekler yaaa insanlık denen bişey kalmamış walla yaaa.... sıkma tatlım canını bebişinde üzülmesin herşeyde bir hayır vardır...

günaydın canım bana da görümcem gelmek istediğini söyledi 1 hafta falan kalcakmışş...kalması birşey değil de evime gelir istediği kadar kalır ama bi işe elini sürmez.yıllardır psikolojik tedavi görüyor hasta ...inş.gelmez diye dua ediyorum çünkü sohbeti bile o kadar sıkıcı ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…