2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynısından elıfımede aldım bende gulegule kullanın cnm

Anca böyle çıtçıtlı badilerde yazar hakları doğururken hak yokki ) başbakan olsun bebelerimiz doguranlara özel yasa özel oda özel doktor herşey dört dörtlük olsun hastaneler ayrı kalabalık olmasın suit odalarda yatalim oh

negusel olurdu walahaaa:129::129:

:)) bayram hediyeleirmiz olacak biizm minikler inş.
Ay yok türkiyede nerde öyleee ooooo

günaydın kızlar herzaman yazamasamda sürekli takip ediyorum sizleri size bişey soracam aranızda magnezyum ilacı kullanan var mı varsa ilacın ismi ne söyleyebilir misiniz?

bucart takviminde yaklaşık 2000 gr diyor kocaman olmuştur bebişin 2000 üstüne çıktıkça bebişler gelmeye yaklaşıyor demektir.

ben sanki 40. haftalarımı doldururum gibi gelıo bi yandan da diorum bayramda ablamlar herkes burdayken bizim bebiş kuzenlerini görmek isteyip 38-39. haftalarında da gelebilir ayyy ayy bi an heyecanlandım öle alıştık ki kaç aydır sanki hep karnımızda kalıcaklar :))) bnm dr randevum 26 tem da o zamana kadar kimbilir kaç kg olcakk

gunayadın cnm

ewt cnm ben onu okumustumm cok gusel anlatmıss turkıyedede ole olsa keskee ..cıfte bayram olur wallaahaa negusel olur bakalım tutturabılıcekmıyızz heheee

yurtdışındaaa normal doğuma gayet normal bakılıyor çok büyük birşey başarmış gibi değilD
biizm burada artık normal olan anormal karşılanıyorDD
çevremdekilerin çok büyük çoğunluğu hep sezeryan yaa köydeki kuzenlerim, amcalaırmın gelinleri falan hepsi sezeryanla olmuş yaa şok oldum bunla rköy kızı harekete çok alışıklarrr işe alışıklarrr peh

Günaydın anneler ve bebişler. Biz de yeni geldik işe kızımla, gece uyuyamadığımızdan sabah da uyanamadık. Öğleden sonra 14:30'da doktor kontrolümüz var, hayırlı haberler alırım inşallah. Biz bi geçmiş yapıp gelelim.

güle güle kullansın annesii çok şirin
ben çıtçıtlı badilerimizi hep beyaz aldım birde maviş alacağım
beyazları herşeiyn aldına giydirebilirisn desensiz oluncaaa üzerine giydiği trörtlerde falan içten yazı desen belli olsunistmeiyorum.
Ama hediye gelenlerde var tabi renkli falan onları da artık evde günlük giydiiricem beibşime

güle güle kullansın annesii çok şirin
ben çıtçıtlı badilerimizi hep beyaz aldım birde maviş alacağım
beyazları herşeiyn aldına giydirebilirisn desensiz oluncaaa üzerine giydiği trörtlerde falan içten yazı desen belli olsunistmeiyorum.
Ama hediye gelenlerde var tabi renkli falan onları da artık evde günlük giydiiricem beibşime

günaydın kızlar herzaman yazamasamda sürekli takip ediyorum sizleri size bişey soracam aranızda magnezyum ilacı kullanan var mı varsa ilacın ismi ne söyleyebilir misiniz?

canım ben iki aydır kullanıyorum magnorm ilacın adı suda eriyor. 2günde bir alıyorum.bi gün kalsiyum bi gün magnezyum . birde hergün 1 tane demir hapı alıyorum. :129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…