Kız aynı tonda pıt pıt pıt atıyo ortalama 1-2dk sürüyo. benim günde 3_4 kere oluyo anlamıyorum ilginç
kızlar ya canım sıkkın benim dün şube müdürüm aradı bizim haziran dönemi terfi dönemimiz. ben 18 haziran doğum iznin ayrıldım. terfi listeleri gelmiş adımın karşısında doğum izninde olan personel bekleme süresini doldurmamıştır yazıyormuş yani 30 hazirana kadar çalışsam alıcakmışım ben de bilseydim 2 hafta daha çalışırsım dedim böyle bir saçmalık olabilir mi ya terfi vermemek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar gitti 1 yılım ya
benim de hemen hemen her gün 2 kez tutar,ritm tutuyor pıt pıt pıt...bazen içimi gıcıklıyor bi tuhaf oluyorum.ablamda da olurmuş normal canım yani...
bende bebğin kalp atışını hissedıorum gbi gelıo ama acaba kendi nabzım da bana mı ole gelıo bilemıoruuum
Nabızdan biraz daha yüksek sesi tatlım.
günaydın kızlar herzaman yazamasamda sürekli takip ediyorum sizleri size bişey soracam aranızda magnezyum ilacı kullanan var mı varsa ilacın ismi ne söyleyebilir misiniz?
canım ya bişeyler yapma ihtimalin yok mu değiştirmezler mi raporunun süresini uzatsan falan. bizimde yükselme sınavım 16 eylül doğum 12 eylül raporlu olucam ama yinede giriyorum sınava.
canım ya bişeyler yapma ihtimalin yok mu değiştirmezler mi raporunun süresini uzatsan falan. bizimde yükselme sınavım 16 eylül doğum 12 eylül raporlu olucam ama yinede giriyorum sınava.
Benim alacagim değil de bana alacak için dedim tatlım. Ona adres vericemya
kızlar ya canım sıkkın benim dün şube müdürüm aradı bizim haziran dönemi terfi dönemimiz. ben 18 haziran doğum iznin ayrıldım. terfi listeleri gelmiş adımın karşısında doğum izninde olan personel bekleme süresini doldurmamıştır yazıyormuş yani 30 hazirana kadar çalışsam alıcakmışım ben de bilseydim 2 hafta daha çalışırsım dedim böyle bir saçmalık olabilir mi ya terfi vermemek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar gitti 1 yılım ya
hmm anladım sımdı sonunda.. heheee. kusura bakma cnm yaa .. anlasamadık .. ıı sen dusun bakalım
Selam kızlar nasılsınızSıcaklarla aranız nasıl
Kız listede yokum bende ilk sayfadaki ;((((( şuan esila ağlıyo elifin annesi üzdühemen yazıyorum tatlım ekle
Selinselinn
19aralık sat
25eylül bdt
22 yaş
1.68 boy
50kilo
Ankara
Ilk bebişm
Kız
Esila ismi
maşallaaaaaahhh kiloya bak muhtemeleen hamile kalmadan önceki kg ama zapzayıfmışsınnnn nazar değmesinnn
günaydın eylül anneleri uzun zamandır aslında burayı takip ediyorum artık ne kadar da büyüdü bebeklerimiz çalışmak ve sabahları erken kalkmak çok zor geliyor..ben en son geçen hafta gördüm bebeğimi maşallah sağlığı iyiydi bugün kontrole gidecekler vardı sanırım heyecanlarını anlayabiliyorum:))
sayfanın başında bi liste var bende bilgilerimi vereyim bi kızım olacak inş. ismi ece ilk bebeğim ve 27 yaşındayım :)) Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
idare ediyoruz cnm geçen hafta daha iidi ama esintiliydi dünden beri hiçç tık yok rüzgardaa
Selam kızlar nasılsınızSıcaklarla aranız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?