mrb kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün drumuza gittik bebişim 1700 grm olmuşçok tatlıydı dr yutkunduğu anı gösterdi deli gibi oldum yaaa yavrum benimmmm bu arada artık meyve yemem yasaklandı çünkü ben aşırı meyve tükettiğim için bebiş çişini yapıp suyunu çoğaltıyomuş buda erken doğuma sebep olabilirmiş o yüzden elveda tüm sevdiğim meyveler. sizler nasılsınız bebişler ne durumda
yaaaa banada bugun 20 gun snra randevu al dedı, ozamn bende 26 sına alıyım, 4 kişi olduk sanırım 26 snda gıdecek :)))
mrb canm , maşallah yaaa,,:)))
bende bugun gttık oglumda 1603gr 41 cm, bizde kafasını ve ayagını gordum yerım ben onun minik parmaklarını
meyveyımı yasakladı? hıç duymamıstım oyle bişey
waoowww maşallah canım maşallahiyi beslenmiş kuzucuğun
meyveyle ne alakası varmış ki canım ...
benim kızcağızım iyi maşallh bizde 32 haftamızda gitcem dr.a
ay maşallah bebişlere bak sen yiyip içip yatıyorlar valla onlardan iyisi yok şimdi ... merak etme canım döner sen gün içerisinde döndüğünü hisstemiyormusun hp aynı pozisyon damıki acaba
valla bende onu düşünüyorum canım, eşimde sordu nezmn yıkıcaz dıyee, bilmem dedım, daha hazrlamadım yanı.
mrb canm , maşallah yaaa,,:)))
bende bugun gttık oglumda 1603gr 41 cm, bizde kafasını ve ayagını gordum yerım ben onun minik parmaklarını
meyveyımı yasakladı? hıç duymamıstım oyle bişey
evet canım bende şaşırdım kiloasuna üstelik ben 1 kg vermişimbenim şu sıralar çok ağrım oluyo onu söledim bilmiorum alakası var mıydı ama çok su içiyo musun dedi bende hayır dedim meyve çok yiyo musun dedi bende evet dedim mesela ne kadar dedi bi oturmada 1 kg kirazı yiyorum dedim aç kalırım ama meyvesiz kalamm derim hep. oda artık keseceksiin meyveyi dedi yediğim meyve su olarak gidiyomuş oda bebeğin daha çok çiş yapmasına sebep olduğu için kesede ki sıvı miktarı artıyomuş karnım sıvıdan dolayı büyüyüp geriliyomuş ki hakketen çok gergin vücutta 32 haftalık bebeğini daha büyük tanımlayıp erken doğuma yol açıomuş. yani anlattığı böyleydi. hayırlısı bakalım azaltıcaz artık. sende iyi haberlerle gelirsin inş.
Oy maşallah kuzuna .Allah sağlık versin tatlım
Benim karnım da çok büyük günde en az 3 lt su içiyorum ve çok karpuz yiyorum ondan olabilir mi acabaaa:18:
endişelenme canım yaa herkeste aynı olmayabilir en sağlıklı bilgiyi drun söyleyecektir zaten stres yoook
bende su da içiyorum 2 lt meyve de yiyorum geçen de söylemiştim özellikle akşamları karnım davul gibi oluyor diye belki bundandr benm de dicem ama daha bi hafta önce gittim dr.suyuma baktı normal dedi:44:evet canım bende şaşırdım kiloasuna üstelik ben 1 kg vermişimbenim şu sıralar çok ağrım oluyo onu söledim bilmiorum alakası var mıydı ama çok su içiyo musun dedi bende hayır dedim meyve çok yiyo musun dedi bende evet dedim mesela ne kadar dedi bi oturmada 1 kg kirazı yiyorum dedim aç kalırım ama meyvesiz kalamm derim hep. oda artık keseceksiin meyveyi dedi yediğim meyve su olarak gidiyomuş oda bebeğin daha çok çiş yapmasına sebep olduğu için kesede ki sıvı miktarı artıyomuş karnım sıvıdan dolayı büyüyüp geriliyomuş ki hakketen çok gergin vücutta 32 haftalık bebeğini daha büyük tanımlayıp erken doğuma yol açıomuş. yani anlattığı böyleydi. hayırlısı bakalım azaltıcaz artık. sende iyi haberlerle gelirsin inş.
Varmı arttıran 26ri 4 kişi olduk hadi alın randevuları 26sina hehe çok güzel
dönüyorsa sorun değil tatlım usg de öyle denk gelmiş demek ki sıkma canını o daha çok döner annesi oyun yapıyor şimdiinşallah canm... gecen gun barizz yan dondüğünü hıssettım yanlardaydı cunku bı yanda ayagı ,diger yanda bası, ama takla attıgını bu ara hıç hissetmıyorum,, gobek delıgımın orası daha şiş,orda poposu var veletin, karnımın seklındende ben demıstım esıme zaten daha ters dıye, ters mış zaten...
ama herketlerını sadece asagıda hıssetmıyorum yukarda gogsumun altındada oynuyoo,
bende su da içiyorum 2 lt meyve de yiyorum geçen de söylemiştim özellikle akşamları karnım davul gibi oluyor diye belki bundandr benm de dicem ama daha bi hafta önce gittim dr.suyuma baktı normal dedi:44:
Karnımın çok büyük olduğunu söylüyor etrafımdakiler,ben de biraz endişe yapıyorum suyum mu fazla acaba diye çünkü su fazla olunca erken doğuma neden oluyormuş.Ayın 17 sinde kontrolüm var bakalım dr ne dicek
yooook artık 4 kişi mi benim randevuda ayın 26 sında:)))
dönüyorsa sorun değil tatlım usg de öyle denk gelmiş demek ki sıkma canını o daha çok döner annesi oyun yapıyor şimdi
eşimde öyle dedi canım iki gün sonra onlarda böyle bişey getirirler yeter dedi bende bi size danışayım dedim teşekkürler cevaplar için.Bence yeter canım fazla samimiyetiniz yoksa. Sonucta sen de dogum yapacaksın, o da sana getirecek. O da sana benzeri bişi alır olur biter.
filede bebiş üşüyo diyolar canım bende altına süngerler var arada unnadoya butikbebeye geliyo onlardan almayı düşümüyorum..Kızlar banyo küveti için file mi aldınz yoksa minder mi? Minderli olanlar sanki daha rahat gibi ama file olanda kuruma ve yıkanabilirliği acısından daha kullanışlı geldi bana.Siz hangisinden aldınız?
Eki Görüntüle 458196
yada
Eki Görüntüle 458197
Sizce hangisi?
ayyy şu yatılı gelen misafirlere uyuz oluyorum yaa hamile hamile rahat bırakmıyolar insanıgünaydınn kızlaaruzun zamandır giremiyordum bi bakıyım dedim, dünden beri çook yorgunum düğün fln var yatılı misafirler geldi haftaya kadar kalacaklar ama ben şimdiden bittim biri de çıkıp yazık bu hamile halinle yormayalım seni demiyo herşey benden bekleniyoo işim çok zor yanii allah yardım etsin bana ve benim gb olanlara. iki hafta sonrada doktor randevum var bakalım noolacak..
aynen aynen sözde yasa annenin psikolojik olarak normal doğumu kaldıramam demesi bile tıbbı zorunluluk olarak değerlendirilecekmişş.foto çok şirin ayy yerim o ayaklarıı :)))
ay ay anne olacğaız ALlah izin verirseee yaa düşüncesi bile çok hoş.
hımsss devlet hastanesindee bence sıkıntı yapmazlar istediğin doğum şeklini uygularlar gibi geliyor
bu arada
sezeryan yasassı meclisten geçmiş dün okudum baktınızmı
diyorki anne ve bebeğin hayatı tehlikeye girmedikten sonraa herhangi bir anormali olmadıktan sonra kesinlikle sezeryan yasak ve tüm tıbbı tedbirler alınmasına rağmen normal doğumda sııntı olursaa bebekte falan hekim kesinlikle sorumlu tutulamayacakmış.
Yani birincisi
on kişi girmiyor doğuma 2 dr girse biri sıkıntılı dese diğeride onay verse tamam dedim ama dr annenin haytı riskli bebeğin hayatı tehlikede dese kim nasıl itiraz edecek nasıl müdehale edecek anlamış değilim iş olsun diye çıkarılmış bir yasa peh.
Yapan yine yapacğaını yapacaktır.
o migren illeti bendede var ama hamile kaldığımdan beri sadece bi kere geldi çok şükürselam kızlar günaydın...
çok kötü bir gece geçirdim migrenim tuttu baş ağrısından uyuyamadım...kabus gibi bir geceydi...
bugün de çok halsizim kolumu kaldırmaya mecalim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?