2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mavis bende senin gibiyim kas biyik agda kil vs sorunlarim yok:)sarisin karadenizli olunca boyle oluyyor.kizin sana benzerse oglumla talibiz dunur olalim:)besik kertmesi yapalim aise ile kutayi.

Kuzum ben seni ezerimm ben 92 kiloyum ahahaahahha benle güreşecek yoktur heraalde topicte boyumda 175 tam oldum yani Benim artk anlaşılıyor canım ya bol ferace giymeme rağmen kızım karnımdan çıkacak gibi

Mavis bende senin gibiyim kas biyik agda kil vs sorunlarim yok:)sarisin karadenizli olunca boyle oluyyor.kizin sana benzerse oglumla talibiz dunur olalim:)besik kertmesi yapalim aise ile kutayi.

Canım ya övünmek gibi olmasında benim kzıın doğmadan bir sürü talibi var ya ben şimdiden kıza parmaklılıklı bi oda yapayım Canım beyaz ve sarışın olacaktırda gözleri bana benzerse maviş olurda babaya benzerse bişey diyemem :))) Sen nerelisin canım karadenizin neresindensin?

Valla bende acamam orami burami kuafore hem haram hem ben okadar rahat biri degilim.ayna alin sorun olmuyor kizimda ayna ile halletmistim..

Kuzum ben seni ezerimm ben 92 kiloyum ahahaahahha benle güreşecek yoktur heraalde topicte boyumda 175 tam oldum yani Benim artk anlaşılıyor canım ya bol ferace giymeme rağmen kızım karnımdan çıkacak gibi
seninde boyun varmış tatlım ben 160 ım.. babam benle küçüklüğümden peri dalga geçerdi bodur kiraz diye bodur kiraz oldum kaldım neyse güreşme teklifimi geri çekerekten doğurunca bişey kalmaz diye temenni ediyorum

kızlar gündüz yemek yaptım, 6 da da temziliğe başladım bu yavaşlıkla anca bitti, yarın misafirim var öğlen yemeğe. daha yeni oturdum çok yoruldum çoook.

Valla bende acamam orami burami kuafore hem haram hem ben okadar rahat biri degilim.ayna alin sorun olmuyor kizimda ayna ile halletmistim..

Aynı şekilde ya kuaföee gidiyosanız lazere gidin kökünden halledin :) Bende lazar düşünüyodum araştırdımki uygun değil. Ağdaya da gidemem kendim bişeler yapıyodum şimdi kocaman bir göbeğim var göremiyorum hiçbişey (( Artık aynayla felan bişeler yapacam

kızlar gündüz yemek yaptım, 6 da da temziliğe başladım bu yavaşlıkla anca bitti, yarın misafirim var öğlen yemeğe. daha yeni oturdum çok yoruldum çoook.

Allah kolaylık versin canım. Eline sağlık oh... Bende bugün süpürdüm sildim pasta böreğimi yaptım ütümü bitirdim yaşasınn

Son düzenleme:
işte bende kuaförden biraz çekiniyorum canım.. ve senin ve bugünde kuaföründe dediği gibi harammış.. işte artık gerekirse yapabileceğim son noktaya kadar uğraşıp sonra kremle halletcem bende.. rabbim doğuma gönlümüz rahat rahat gitmeyi nasib etsin..

sağol canım da dikkatimi çekti her gün pasta mı yapıyon kız

Y ben salonda yatiyorum kizim geldi surat 5 karis anne tozlari ben doktum babam bana cok kizdi simdi evi supuruyor diyor surat okdar komikki gulmekten oldum:)

Sulak yerde yetiştik canım ondan hem boyuma hem enime süper oldum :)) Doğumdan sonra dönüşüm muhteşem olacak ama aha da yazıyorum buraya tabi Rabbimin izniyle :))

Ben giresun esim rize:)bizden iyi dunurmu bulcaksin yaw:)muhafazakar aileyiz biz ayyyy:)bizim oglanda fena olmaz hani anasi babsi fena degil:)amcasina benzerse kefil olmam orasi ayri konu acik soylim:)

Uy yakınmışız canım bende Trabzonluyum. Bizde muhafazakırz. Boyu bizim kızdan uzun olursa düşünürüz canım.. Amcasına çekerse almayız o zaman sizin oğlanı :) Ay yeirm onları bennn ya sağlıkla elsinlede ogünleride görürüz inşaallah...

sağol canım da dikkatimi çekti her gün pasta mı yapıyon kız

:) Çok mu belli oluyor... Canım eşim evde 3 haftadır o evde diye yapıyorum. Bide ben çok severim yapmayı dağıtmayı yedirmeyi :) Ne biliyim pek eksik olmuyor evimden buyruun gelin :)

Ben giresun esim rize:)bizden iyi dunurmu bulcaksin yaw:)muhafazakar aileyiz biz ayyyy:)bizim oglanda fena olmaz hani anasi babsi fena degil:)amcasina benzerse kefil olmam orasi ayri konu acik soylim:)

benim de gelinim hazır kızlar ama kendisi şimdiden 6 aylık, tam bir esmer güzeli maşallah. bakalım oğlum da beğenecek mi, ama biz eşimle hep gelinim diye seviyoz kızı.

kızlar şu stardaki benzemez kimse sana ya bakıyormusunuz?? ben bi yandan ona bakıyorum bi yanda size laf yetiştiriyorum baya da benziyorlar hani :)

valla ben hiçbir şey yapmıyorum, annem yapıyor vermeye kalkıyor, almıyorum. pasta börek girmiyor artık bizim eve, ben de hergün senin gibi yapsam ooooooohhhhoooooo 100 kilo olurum, sen yine de çok yapma tatlım

Ay anacım yanımda olsa keşkee

Canım yaptıklarım hafif şeyler... Bugün misafirim gelecekti diye yaptım o kadar onlarda gelmedi kaldılar bize işte :)) Çok abartmadan yiyorum işte

valla ben hiçbir şey yapmıyorum, annem yapıyor vermeye kalkıyor, almıyorum. pasta börek girmiyor artık bizim eve, ben de hergün senin gibi yapsam ooooooohhhhoooooo 100 kilo olurum, sen yine de çok yapma tatlım

kızlar şu stardaki benzemez kimse sana ya bakıyormusunuz?? ben bi yandan ona bakıyorum bi yanda size laf yetiştiriyorum baya da benziyorlar hani :)

Canım ben tv hiç seyretemzdim gelen giden oldu açtım arada bir. pc yi şarja taktığım zaman açıyorum şimdi bende orayı açtım komik oluyor ama yinede sevmiyorum tv yi bağımlılık yapıyor hoşlaşmıyorum

en iyisinii yapıyorsun aslına bakarsan canım..bende şu seviyesiz olanları izlemiyorum hiç.. eşimde izletmiyor kızımızın piskolojisini bozcan diye. böyle eğlendiren şeyler sadece işte ama şu uğur arslan tıpkısının aynısı oldu vallah

kızzlaaaaaaarrrrrrrr mrb...
şöle bi geçmiş yaptım,aranızda KPSS ye gircek olanlar varmış.......
Allah yardımcınız olsun,bol şanslar kızlar.....
bizde kızımla gözetmen olarak görevliyiz sınavda......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…