ha hah.. gel güreşek kız bende aynı durumdayım.. ama nasıl olduysa bu gün kimse benim hamile olduğumu anlamadı kuafördepek dikkatli bakmadılar her hal bende en son 76 idim şimdi bi 80 e dayadım diye düşünüyorum
tatlım işte ben hiiç eğilemiyorum şimdiden.. kuaförede yaptıramam işte yani.. artık yapabildiğim yere kada sonrası tüy dökücü krem olacak galiba her hal :18::18::18:
Mavis bende senin gibiyim kas biyik agda kil vs sorunlarim yok:)sarisin karadenizli olunca boyle oluyyor.kizin sana benzerse oglumla talibiz dunur olalim:)besik kertmesi yapalim aise ile kutayi.
ha hah.. gel güreşek kız bende aynı durumdayım.. ama nasıl olduysa bu gün kimse benim hamile olduğumu anlamadı kuafördepek dikkatli bakmadılar her hal bende en son 76 idim şimdi bi 80 e dayadım diye düşünüyorum
tatlım işte ben hiiç eğilemiyorum şimdiden.. kuaförede yaptıramam işte yani.. artık yapabildiğim yere kada sonrası tüy dökücü krem olacak galiba her hal :18::18::18:
seninde boyun varmış tatlım ben 160 ım.. babam benle küçüklüğümden peri dalga geçerdi bodur kiraz diye bodur kiraz oldum kaldımKuzum ben seni ezerimm ben 92 kiloyum ahahaahahha benle güreşecek yoktur heraalde topicte boyumda 175 tam oldum yaniBenim artk anlaşılıyor canım ya bol ferace giymeme rağmen kızım karnımdan çıkacak gibi
Valla bende acamam orami burami kuafore hem haram hem ben okadar rahat biri degilim.ayna alin sorun olmuyor kizimda ayna ile halletmistim..
kızlar gündüz yemek yaptım, 6 da da temziliğe başladım bu yavaşlıkla anca bitti, yarın misafirim var öğlen yemeğe. daha yeni oturdum çok yoruldum çoook.
Canım ya övünmek gibi olmasında benim kzıın doğmadan bir sürü talibi var ya ben şimdiden kıza parmaklılıklı bi oda yapayımCanım beyaz ve sarışın olacaktırda gözleri bana benzerse maviş olurda babaya benzerse bişey diyemem :))) Sen nerelisin canım karadenizin neresindensin?[/QUObizden iyi dunurmu bulcaksin yaw:)muhafazakar aileyiz biz ayyyy:)bizim oglanda fena olmaz hani anasi babsi fena degil:)amcasina benzerse kefil olmam orasi ayri konu acik soylim:)
işte bende kuaförden biraz çekiniyorum canım.. ve senin ve bugünde kuaföründe dediği gibi harammış.. işte artık gerekirse yapabileceğim son noktaya kadar uğraşıp sonra kremle halletcem bende.. rabbim doğuma gönlümüz rahat rahat gitmeyi nasib etsin..Valla bende acamam orami burami kuafore hem haram hem ben okadar rahat biri degilim.ayna alin sorun olmuyor kizimda ayna ile halletmistim..
Aynı şekilde ya kuaföee gidiyosanız lazere gidin kökünden halledin :) Bende lazar düşünüyodum araştırdımki uygun değil. Ağdaya da gidemem kendim bişeler yapıyodum şimdi kocaman bir göbeğim var göremiyorum hiçbişey(( Artık aynayla felan bişeler yapacam
Allah kolaylık versin canım. Eline sağlık oh... Bende bugün süpürdüm sildim pasta böreğimi yaptım ütümü bitirdim yaşasınn
seninde boyun varmış tatlım ben 160 ım.. babam benle küçüklüğümden peri dalga geçerdi bodur kiraz diye bodur kiraz oldum kaldımneyse güreşme teklifimi geri çekerekten doğurunca bişey kalmaz diye temenni ediyorum
Ben giresun esim rize:)bizden iyi dunurmu bulcaksin yaw:)muhafazakar aileyiz biz ayyyy:)bizim oglanda fena olmaz hani anasi babsi fena degil:)amcasina benzerse kefil olmam orasi ayri konu acik soylim:)
sağol canım da dikkatimi çekti her gün pasta mı yapıyon kız
Y ben salonda yatiyorum kizim geldi surat 5 karis anne tozlari ben doktum babam bana cok kizdi simdi evi supuruyor diyor surat okdar komikki gulmekten oldum:)
Ben giresun esim rize:)bizden iyi dunurmu bulcaksin yaw:)muhafazakar aileyiz biz ayyyy:)bizim oglanda fena olmaz hani anasi babsi fena degil:)amcasina benzerse kefil olmam orasi ayri konu acik soylim:)
valla ben hiçbir şey yapmıyorum, annem yapıyor vermeye kalkıyor, almıyorum. pasta börek girmiyor artık bizim eve, ben de hergün senin gibi yapsam ooooooohhhhoooooo 100 kilo olurum, sen yine de çok yapma tatlım
Sulak yerde yetiştik canım ondan hem boyuma hem enime süper oldum :)) Doğumdan sonra dönüşüm muhteşem olacak ama aha da yazıyorum buraya tabi Rabbimin izniyle :))
Uy yakınmışız canım bende Trabzonluyum. Bizde muhafazakırz. Boyu bizim kızdan uzun olursa düşünürüz canım.. Amcasına çekerse almayız o zaman sizin oğlanı :) Ay yeirm onları bennn ya sağlıkla elsinlede ogünleride görürüz inşaallah...
:) Çok mu belli oluyor... Canım eşim evde 3 haftadır o evde diye yapıyorum. Bide ben çok severim yapmayı dağıtmayı yedirmeyi :) Ne biliyim pek eksik olmuyor evimden buyruun gelin :)
kızlar şu stardaki benzemez kimse sana ya bakıyormusunuz?? ben bi yandan ona bakıyorum bi yanda size laf yetiştiriyorumbaya da benziyorlar hani :)
Canım ben tv hiç seyretemzdim gelen giden oldu açtım arada bir. pc yi şarja taktığım zaman açıyorum şimdi bende orayı açtım komik oluyor ama yinede sevmiyorum tv yi bağımlılık yapıyor hoşlaşmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?