- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Ben hala kullanıyorumben hamileyken araba kullanmayı hiç doğru bulmuyorm hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç sürmedim arabamı. sonuçta trafikte beklenmedik birşey olur, aniden korkabilirim bbeğe birşey olur diye elimi sürmedim direksiyona
ayy bende şok oldum yaa en çok teflon kullanırım yaa en iyisi emsan tencere kullanmak galibaa..
ayy canım çok sevindim senin adına, bizim kredimiz yok ama tek maaş zorlanmamak için nerdeyse doğurana kadar çalışıcam bende.bebiş kısmetiyle geliyorrpatronunuz çok güzel bi jest yapmış
cok sevındım cnm yaa allah razı olsun demkkı hala ınsanlık olmemıss senın adınaa gercekten cok mutlu oldumm cnmm ..
benım bıtane oldu seffaf renk :) cadıkızım catlattı annesını bde memıslerde var cok az..
29 haftada 1652 gr 4o cmdık cnmm .. 1o kg aldım .. toplamda.
masalahhhhhhhhhhhhh benım cımcımemde gectı mı acabaırı olcak dıe korkmuo deılım acıkcası
bız bı markete gıdıcezz gorusuruz yemekten sonraa cok kaynatmayın ..[/
VALLA OKADR SEVNDMKI BENDE OTURUP KALKIP DUA EDYRM RABBM YUZUMUZE GULDU VALLA
bende bebek yağı kullanıodum ama çatladım dr.umda pregnacare mi adını yanlış yazmış olabilirim bi krem tavsiye etti alıp almama da kararsız kaldım ..
Bizde kizimin arkadaslari ocak anneleri bebekleriyle cok bulusmustuk hala gorustugum samimi arkadaslarim var kiziminda arkadaslari tabi.bilgi alisverisi cok iyi oluyyor.biz oyun grubu kurmustuk 15 te bir evlerde toplaniyorduk..anadolu yakasinda kimler var bakim"??parmak kaldirsin????hatta biz birkere forum istanbulda bulustuk yaklasik 10 anne bebek ve beebek arabasi toplu resim cekilirken herkes burda ne var boyle diyordu:)
Kızlar sizi sürekli takip ediyorum ara arada katılıyorum sohbetlerinize..sürekli yazmamıyorum ama takipdeyim her daim..ben 28+5 im..8.ayimiza girmiş bulunuyoruz cok şükür toplam 9 kilo aldim.
masallah cnm
hg cnmm..calısıyomusun pekı.. bende top 1o kılo aldım aynı sayılırızz
ıı yapmıısın cnmm yorulmusunuz ama degms sımdı bıraz ayaklarını uzat dınlen bakalım :)kocaman gobişşş iştee :) çok yorulduk kızımla alışverişe gittik marketi aldık geldik :)))
Hosbuldum canim..çalışmıyorum canim bı kızım var cadaloz mü cadaloz onunla uğraşıyorumaksamı ediyoruz böyle
kocaman gobişşş iştee :) çok yorulduk kızımla alışverişe gittik marketi aldık geldik :)))
göbişlerimizle gurur duyuyoruz ama kimse aaa göbeğin çıkmış diyet yap kg ver demiooo :)))
kızlarr bizde akşama arkadaşımın kınasına gitcez ama oynamadan döncez
ıı yapmıısın cnmm yorulmusunuz ama degms sımdı bıraz ayaklarını uzat dınlen bakalım :)
masallahh cnmm 2 bebısın demekkı benımm bırıncı bebegım olcak nasıpsee ...sen tecrubelı bı annesınn senın deneyımlerını beklıyoruzz
göbişlerimizle gurur duyuyoruz ama kimse aaa göbeğin çıkmış diyet yap kg ver demiooo :)))
kızlarr bizde akşama arkadaşımın kınasına gitcez ama oynamadan döncez
gobegını ata ataa uludag lımonaataaaıkı sallanıver cnmm
ıı yapmıısın cnmm yorulmusunuz ama degms sımdı bıraz ayaklarını uzat dınlen bakalım :)
masallahh cnmm 2 bebısın demekkı benımm bırıncı bebegım olcak nasıpsee ...sen tecrubelı bı annesınn senın deneyımlerını beklıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?