2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben hala kullanıyorum
okula da mecburen arabayla gidiyordum kzımı kreşe bırakıyordum
yani insan mecbur kalınca kullanıyor,ay sıkış tepiş belediye otobüsüne biniceğime
kendi arabamı tercih ederim
bişey olacaksa bel. otobüsü daha riskli
Türkiyede

ayy bende şok oldum yaa en çok teflon kullanırım yaa en iyisi emsan tencere kullanmak galibaa..

ben bu kış bütün teflonlarımı attım
seramik tabanlı tenc. takımı aldım cem marka
çok da memnunum,sadece kızartma için bi tane teflonum var
onu da ankaraya götürmiycem,burdan giderken atarım

ayy canım çok sevindim senin adına, bizim kredimiz yok ama tek maaş zorlanmamak için nerdeyse doğurana kadar çalışıcam bende.bebiş kısmetiyle geliyorr patronunuz çok güzel bi jest yapmış

bende bebek yağı kullanıodum ama çatladım dr.umda pregnacare mi adını yanlış yazmış olabilirim bi krem tavsiye etti alıp almama da kararsız kaldım ..

ben de o kremi kullanıyorum 21.haftadan beri ama çok sürmüyorum 2.5 ay oldu daha bitmedi hiç çatlamadım da bilmiyorum artık kremden mi

ben avrupa yakasında oturuyorum ama eşim iş değiştirdi kadıköyde çalışmaya başladı biz de bu ay sonu karşıya taşınıcaz.sen nerde oturuyosun bizim karşı hakkında hiçbir fikrimiz yok nerelerden ev tutabiliriz onu araştırıyoruz şimdi var mı bi tavsiyen?

fufa60 ne güzel cnm banada hep veriolar yeni bebekleri olanlar...
ananemizde herşeyimizi alıyor...küvetimizi bi sürü yeni doğan bez,prima 6-7 paket var ıslak mendilleride almış annem.bi sürü kıyafette almış..bende hiç bişi almıcam biberonlarımızı almıştık.Bebek telsizine kadar herşeyimiz var süt pompası,süt poşetleri hep verdiler giyim kıyafet saolsunlar..nasılsa hemen büyücekler hiç gocunmuyorum...ana kucağı puseti falan abimin kızının unisex renkler onlarıda kullanıcamm oyun halısı emekleme halısı hepsi var yani..
sadece kişisel ürünleri alırım..hastane çıkışı termometre falan bi kaç parça şey alınacak.kendime pijama falan bide:)

Son düzenleme:
akşam oldu herkes yemek yemeye kocişinin yanına gitti galiba. Kimseler kalmamış.
Benimki de cumaya gitti :) Ben de yalnız oturuyorum evde.

Ne güzel tatlılarınızı yapıp yiyosunuz. Kıskandım valla. Burada bizim tatlılardan pek yok.

Olsun şimdi iyiyiz ya. TR'ye dönünce bol bol yeriz :)
Cok öpüyorum. Görüsürüzz

Kızlar sizi sürekli takip ediyorum ara arada katılıyorum sohbetlerinize..sürekli yazmamıyorum ama takipdeyim her daim..ben 28+5 im..8.ayimiza girmiş bulunuyoruz cok şükür toplam 9 kilo aldim.

Kızlar sizi sürekli takip ediyorum ara arada katılıyorum sohbetlerinize..sürekli yazmamıyorum ama takipdeyim her daim..ben 28+5 im..8.ayimiza girmiş bulunuyoruz cok şükür toplam 9 kilo aldim.

hg cnmm ..calısıyomusun pekı..bende top 1o kılo aldım aynı sayılırızz

kocaman gobişşş iştee :) çok yorulduk kızımla alışverişe gittik marketi aldık geldik :)))
ıı yapmıısın cnmm yorulmusunuz ama degms sımdı bıraz ayaklarını uzat dınlen bakalım :)
Hosbuldum canim..çalışmıyorum canim bı kızım var cadaloz mü cadaloz onunla uğraşıyorumaksamı ediyoruz böyle

masallahh cnmm 2 bebısın demekkı benımm bırıncı bebegım olcak nasıpsee ...sen tecrubelı bı annesınn senın deneyımlerını beklıyoruzz

kocaman gobişşş iştee :) çok yorulduk kızımla alışverişe gittik marketi aldık geldik :)))

göbişlerimizle gurur duyuyoruz ama kimse aaa göbeğin çıkmış diyet yap kg ver demiooo :)))

kızlarr bizde akşama arkadaşımın kınasına gitcez ama oynamadan döncez

evet canım brazdan yemek yicez :)) ozaman uzatıcam ayaklarımı dinlenicem kasıklarıma ağrı girdi sanki adet ağrısı gibi normalmi acaba ?:44:

Tabiki her zaman canim..elimden gelen bişey olduktan sonra mutlu olurum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…