2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

s.a kızlar.. nasılsınız?? bizi bu gün yemeğe çıkardı babamız.. sonrada pazara çıktık markete gittik.. babişi gönderdip kuaföre gittik sonra kızımla.. bi güzel saçımı kestirdim bıyık kaş hallettik vallah çok şükür.. geçen günde ağda yapmıştım kaymak gibi pambık gibi olduk kızımla sizler ne yaptınız??

Ooohhhh maşaallah:)gününüzü gün ermişsiniz ne güzel neşeniz bol olsun:))

maşallah size, enerjiniz tavan yapmış harca harca bitirememişsiniz.şu ağda işi beni öldürüyor.neyse bizde gidicez artık kaçış yok.sana sıhatler olsun canım

maşallah size, enerjiniz tavan yapmış harca harca bitirememişsiniz.şu ağda işi beni öldürüyor.neyse bizde gidicez artık kaçış yok.sana sıhatler olsun canım
teşekkürler tatlım.. ben son haftalar tüy dökücü kremle geçiştirmeyi düşünüyorum... bacaklarımı hallederimde işte başka yerler şimdiden zor yani eğilemiyorum..

ben ağdamı kendim yaptım zaten akıntı var kuaföre gidemem o halde görmesini istemem mahremmiyet diye düşünüyorum
kızmayın banA
kendim aynada aldım daha öncede aldığım için alışığım el yordamıyla ayakta eldiven ile yoldum sonunda çok mutlu oldum
artık uzamasını beklemeden layım diyorum ne zaman doğum olacağı belli olmaz

Selamun aleyküm ey cemaatt hatun kişiler ben geldim açılınnnnnnnnnn kocaman göbişime yer açınnnn :))

Nasılsın hatunlar.. Ben bombaaa gibinim (ayakları şiş bir bomba ahahha))) :)

Evi süpürdüm, tozumu aldım tam oturacaktım ki arkadaşm aradı Trabzondan Ankaraya gelmişle uğrayabilirsek uğrayacaz diye hemen giriştim kek, börek, paşa lokumu yaptım poağaçm da vardı ütümü yaptım ev en azından adama benzediii tabi bu arada ayaklarımm şişşşşşdiii (14: Sonra arkadaşın çocukları rahatsızlaşmış gelemediler velhasıl bizde eşimle oturup yedik bi güzel :)

Bu arada kızlar yarın kapesese (kpss) var dua edin

aynen tatlım.. hem akıntı var hemde bu gün gittiğim kuaförde ben almıyorum orası haram dedi.. zaten bende sadece saçım için gitmiştim :) bazıları almıyo öyle dediğin gibi.. zaten bende aldıramam kuaförede işte kuaförde almıyo zaten

Son düzenleme:

a.s canım oh ne güzel bizde pazar yemeğe çkacaz yaşasınnnn pazar günü gezcemde gezcem Allahım nasip ederse.. 3 haftadır sadece doktora çıktım evdeyim çatladım artık gerçi ayaklarım dabul gibi nereye çıkacaksam (

Oh yarasın sıhahtler olsun canım.. Benim ne kaş ne bıyık derdim var sadece saçımı kestrmeye gidiyosam gidiyorum. Kaşlarımı aldırmıyorum bıyık da pek yok :)) Ağdada yaptırmıyorumm çok masrafsız hatunum haa

benimde bıyık yokta bu gün ilk defa aldırdım.. malum insan kilo aldıkça kendini iyi hissetmeye ihtiyacı oluyor.. ondan Allah ne verdiyse yani.. bu arada hakkaten masrafsız hatunsun kocan yaşadı

teşekkürler tatlım.. ben son haftalar tüy dökücü kremle geçiştirmeyi düşünüyorum... bacaklarımı hallederimde işte başka yerler şimdiden zor yani eğilemiyorum..

hamileliktenmidir nedir bacaklarımda filan kıl kalmadıda olursada epileydi makinamla 2 dk lık ama benim tek derdim malum bölge.hep kendim yaptım oraya ağdayı.fakat geçen hafta çok zorlandım eğilemiyorum.çok uğraştım.o beni 1 ay idare eder.ama 1 aya kadar karnım iyice büyür.hayatımdada hiç kuaföre ağda yaptırmadım.kara kara düşünüyorum bakalım.

benimde bıyık yokta bu gün ilk defa aldırdım.. malum insan kilo aldıkça kendini iyi hissetmeye ihtiyacı oluyor.. ondan Allah ne verdiyse yani.. bu arada hakkaten masrafsız hatunsun kocan yaşadı

Sorma şekeriim çayıma şeker atmam hatta çay içmem su içerim et tavuk aramam ot yerim ahahahha tam ineğe bağladım

Evet canım ya güzel bir hatundum şimdi şişko sumo güreşçisi gibi oldum

ne kek mi dedin poğaça mı dedin börek mi dedin ,canım ya kulağa nede hoş geliyor.afiyet olsun.benim yerimede ye biraz sonra olurmu:)canım sınav için başarılar dilerim sana.hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah kazanırsın.

Allah yardımcınız olsun..emeklerinizi ziyan etmesin canim..börekler kekler pogacalaaaaaaarrrr....ohhhhhhh istiyoruuuuummmmm(

Canim nasil bir yer dusundugune baglu umraniye uskudar daha muhafazakar ilcelerdir.atasehir daha luks.site ici vs mi dusunursun bilmem.fiyat olarak umraniyede 600 den baslar evler istedigin rakama gore vardir:)sen dusunduklerini bana ozelden mesaj at ben sana oneride bulunurum..

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun..emeklerinizi ziyan etmesin canim..börekler kekler pogacalaaaaaaarrrr....ohhhhhhh istiyoruuuuummmmm(

Buyrun canlar çay yapayım.. ay demeseydim keşke hakkınızı helal edin.. Sağolun şekerler bende değild eeşim çalışıyor kpss ben öylesine gircem bakalım kaç alacam ben çalışmadım da eşim gayret ediyor işte... Hayırlısı Rabbimden...

Slm kizlar.aksam serin diye 7 de kardesimin esiyle alisverise ciktik yeni geldim eve oyyy cok yorulmusum...

Sorma şekeriim çayıma şeker atmam hatta çay içmem su içerim et tavuk aramam ot yerim ahahahha tam ineğe bağladım

Evet canım ya güzel bir hatundum şimdi şişko sumo güreşçisi gibi oldum
ha hah.. gel güreşek kız bende aynı durumdayım.. ama nasıl olduysa bu gün kimse benim hamile olduğumu anlamadı kuaförde pek dikkatli bakmadılar her hal bende en son 76 idim şimdi bi 80 e dayadım diye düşünüyorum

tatlım işte ben hiiç eğilemiyorum şimdiden.. kuaförede yaptıramam işte yani.. artık yapabildiğim yere kada sonrası tüy dökücü krem olacak galiba her hal :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…