2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim benim ishalin aksine kabizlik problemim oluyor arada.. Dunden beri ilk kasigimda basladi agri, sonra belimde.. Ben de o yuzden endiseliyimya.. Agrilar dayanilmaz degil ama iste cok okuyup cok dinleyip bazi seyleri bilince kotu oluyor.. Ustune drun da dedigi tuz biber oldu.. Belimin ortasindan asagi inen arada vuran agrilar geliyor. Dik yuruyemiyorum karnima sanki alttan asiliyorlar ayaga kalkinca. Cok baski var asagi dogru. Gobegimi serbest bol birakamiyorum kaslarimi sikmadan birakinca sanki gobegim yere dusuverecekmis gibi bi his.. Tarifi bu olur sanirim su an yasadiklarimin.

Canım seni çok iyi anlıyorum bende Ankara' da yanlızım. Kimsem yok ne annem ne kayınvalide tarafım. İnsan korkuyor az bişey olunca. Endişeye kapılıyor.. Bişey yoktur canım bence bebişin seninle oyun oynuyordur yaramaz bıdık.. Ayakta durunca ayaklarda kasıklarda ağrı olması normal diyor doktor. Sen canını sıkma bakalım.. Bende geçen iki gün bebişimi hissedemedim çok korkmuştum meğerse kendimi çok yormuuşum o yüzden öyle olmuş.. Doktorlar en ufak şeyi abartıyorlar bide özel ya.. Ben kaşınıyorum diye olmadığım tahlil olmadı yok karaciğer yok safra kesesi yok erken doğum olabilir sarılık olabilir dediler bi sıkınt çıkmadı gerçi iki testimin sonucunu daha almadım ama bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum ben. Senin de yoktur umarım

Insallah canim, insallah tarihlerinde saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza.. Allah razi olsun, inanin iyi dileklerinizi dualarinizi hissedip az da olsa rahatliyorum. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin, insallah cok korktum ama gecti suymus buymus diycem hastaneden donunce.

canım nasıl oldun? İyisindir inşaallah...

canim ayni.. Dustayken iste az yumusadi karnim.. Simdi yine ara ara top gibi olup sertlesiyo.. Eylul de geceki gibi icimde donup duruyor degisik bi hareket onceden yapmiyodu sanki icimde balik var donup duruyor ittire ittire..

Allah Allah.. Du bakalım eşinin gelmesine bi saat felan var heralde di mi.. Hastende buluşsaydınız canım gidemez misin kendin. Ya da az kaldı biraz daha bekle bakalım.. Uzan ayaklarını uzat.. Yataktan ters felan aniden kalkış yapmış olabilir misin?

Insallah onemsiz biseydir. Inanin kk olmasa bizim bolum olmasa zaman gecmezdi.. Ben normalde cok evhamli bi insan da degilimdir ama iste konu insanin caninin parcasi olunca... Elim kolum bagli kaldim.. Anneme de gel artik dedim cunku benim esimin is saati yok, bi gidiyor 2-3 gun yati oluyor.. Allah korusun ben ne yapicam bisey olsa.. Annemi de korkuttum zaten ona da icim yaniyor.. 10 dkda bir ariyor. Oturup simdi annem diye agliycam o noktaya geldim cok doldum yalnizlik cok zor

Yok canim kalkarken yatarken hep dikkat ediyorum once yana donup destek alip oyle yatip kalkiyorum... Heralde birazdan arar geldim diye daha simdi indi ucak.. Gelmesi bi 45 dk falan bulur. O benden daha panik olur.. Derken aradi. Sukur geliyo.. Demedim tlfda bisey. Giyeceklerini hazirladim kapidan giydirip cikaricam hemen.

Canim kirilma ama bukadar beklemen bana bencillik gibi geliyor yani dogum basladiys mudhale edilebilirken sen evde bekleyerek belkide riske atiyorsun bebegini.tecrubeli bir anne olarak senin yerinde olsam taksi ambulans hastanede tek basima olmayi tedbirlerin alinmasini saglardim..

Bırakma kendini canım.. Eğer imkanı varsa gelsin.. Bende annem doğuma bir iki gün kala gelecekti çağırdım bende gelecek ağustosun 12si gibi. İnsan birilerini arıyor yanlızlık zor... Sen nasıl yavrun için endişe ediyosan o da senin için üzülüyordur tatlım.. Kafandaki olumsuzlukları atmaya çalış az kaldı.. Evet burda insan destek görüyor gerçekten faydası var.. kimse de kan bağı arkadaşlık dostluk yokkken herkes birbiri için dua edebiliyor başkasının sıkıntısı için üzülüp dua edebiliyor.. Allah yardımcımız olsun canım..

Inan ben de ayni seyleri diyordum okudugumda jalk git ne bekliyorsun diyordum belki mudahele edilecek bir durum onemli kisacik zaman bile diye.. Ama inan olmuyor insanin basireti baglaniyor. Birazdan cikicam, esim yolda ben zaten hazirim gelir gelmez cikicaz.

Amin Allah tum anne babalarin yardimcisi olsun hayatimda hicbisey icin bu kadar panik olup korkmadim..

Kizlar cikiyorum ben mutlaka iyi haberlerimizi vericem saat gec de olsa. Geldigimde guleriz ne de korkakmisim ne de panikmisim diye insallah. Allah tum anneleri yavrularina tum yavrulari da annelerine bagislasin korusun kollasin. Amin.

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım... Amin..

Canim hayırlı haberlerini bekliyoruz..Allah meleğini sana bagislasin senide ona..dualarımız sizinle..

sürekli dua ediyorum canımmmm hayırlı haberlerle gel inşallahhh...

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bebişin azcıkın daha dursun annesşnin içinde kıpırtılarını daha hissedelim...

bız geldıkk :=) aksam yemegıne cıktık 8 gıbı.. ordann sahılde yuruyus yaptık..sonra evımıze geldıkk.. sag ayagım davul gıbı yınee.. ınmedı hala cok şiş.. sızler naptınız bı bakemm

biz babamızla göbek dinleme-izleme seansı yaptık o kadar komik ki bütün göbeğimi titretiyor yaramaz oğlum ama bişeye çok bozuluyorum babası seslenince hop hop hopluyor ben seslenince tık yokk

masalahh cnm senın yaraamaz oglan babacı olcak sanıırım . bızımde aksınee kızımm ben konusunca hemen tepkı verıo babaya yok hehee

ohhh yarasın minik elifinee ben çoktan uyku moduna geçecektim ama mrtylz den haber gelir mi diye bekliyorumm

İyi akşamlar KPSS girenler nasıl gecti sınav
Merak ettim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…