2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tatlımm senı bu 2 bebesındı demı sankı gecen gun senın gobegını gordum benn ılk bebegındee hamıleykenn olabılırmı buu :))

elıf sanırımm sımdı dısarıya cıkıcakk karnımı kemırıo sankii 2 bardak sütten sonra costu cadı kızım sızlerde sut ıcmeyı unutmayınn annıslerrr

cok şiştım cnm yaa ama napımmm kızım ıcın degerr..

Hepimiz şişikizzzzzz şekerim

doğumda gidecek merak etme sen birazda emzirirken gider, zaten kilolu değilsin

onu düşünecek benim vallahi...

gerçi doğumdan sonra Allahım nasip ederse hemen kilo ile ilgili tedaviye başlayacağım inşallah amacıma ulaşırım, hep beraber ulaşırızzzz

ıns cnm yaa ozamanda zayıflama topıgı acarızz

Şükriyecim maşallah gobusee bana mı sedin 2. Bebek mı diye kız kime dedin??

Bu arada salı gunü dr kont. Var 32.hafta raporu alicam hem de yavruskomu gorucem

nebılım cnm y aa benımkı gozumee buyuk gelıo cok :)) bıde bugun selınselın ın gobegını goruncee moralım bozulduu :)) kucucukk .. benımkı onu 3 e katlarr

ama canım onun yapısı oyle bende gördüm de yani zaten ince bir bayan o eee haliyle hamilelikte de oyle devam etmiş...

Yani herhalde bizim kemiklerimiz de iri o yüzden biraz da

Şükriyecim maşallah gobusee bana mı sedin 2. Bebek mı diye kız kime dedin??

Bu arada salı gunü dr kont. Var 32.hafta raporu alicam hem de yavruskomu gorucem
ewt saana dedım
ama canım onun yapısı oyle bende gördüm de yani zaten ince bir bayan o eee haliyle hamilelikte de oyle devam etmiş...

Yani herhalde bizim kemiklerimiz de iri o yüzden biraz da

ewt ewt aynen benım kemıkler ırıı dr bosuna demıo senın kız ırı olcak dıee

ıns cnm yaa ozamanda zayıflama topıgı acarızz

Kesinliklee açalımmmm "Eylül anneleri birlikte zayıflıyor" diye ben de doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan bile düşmeyi istiyorummm. birbirimize destek oluruz. ben topiğimizi ve güzel annelerini çoook seviyorumm çünküüü

ohh ya be şanslısınıuz biz herşey 1 pembe 1 de mavi aldık yatak iki tane ana kucağı 2 tane battık valla. bundan sonra çocuğum olursa (düşünmüyorum ama) erkekde olsa kızda olsa herşeyi var

oyyyy kuzuuu senin işin gerçekten zor ama bi yandanda güzel bence ikisi bir büyüyecekler ne güzel bi daha uğraşmazsın işte ikisi bir büyür gider

sağol tatlım beğendiğine çok sevindim benimde çok hoşuma gitti cibinliği yalnız araba hatalı çıktı geri iade edecem de karar veremedim ben yaaa nasıl araba alsamki bazıları diyo 3 tekerlikli çok rahat kimileri 4 tekerlikli daha ii diyo kafam karıştı:26:

Kızlaarr biri KPSS banada zor geldi desin nolurr.O kadar emek verdim gidip kazık kazık uçtan köşeden soru sormuşlar hele türkçe yedi bitirdi beni

üzülme tatlım yaaa hakkında hayırlısı olsun inş bunuda atlattın geçmiş olsun

hareketleri farklı yerlerde hissediyorsan büyük ihtimal yer değiştirmiştir. benimkiler ikiside doğum pozisyonu almış kuzucuklarım bilmiyorlarki sezeryan olacak

oyyyy kıyamam onlara ben hayırlısı ile dünyaya gelsinlerde nasıl olursa olsun cnm

tatlım bence stres yapılacak bi durum değil nişan pembemsi bi akıntı şeklinde olur ama mutlaka renklidir beyaz olmaz yani ağrılara gelince ben her gece ağrıdan ölüyorum ne yana yatsam oram ağrıyo kızım hiç durmuyo geceleri ve karın şeklim arada benimde değişiyo hele bugün dedim bu çocuk herhalde cinsiyet değiştirdi top yutmuş gibiydim sonra yayıldı yani ben hiç telaş yapmadım bu sorunlar için bence gayet normal ama yinede git gözük bi stresin geçer en azından

aynen mirage bende onu bekliyorum haber alamazsam uyuyamam valla sabahı zor ederim...inş.bişey yoktur yaaa
ben de onu merak ettim bi bakayım dedim. inşallah iyidr.
cnm akıntısı su gibiydi. saat başı günnlük ped değiştiriyordu.ondan endişelendi zaten.ayağa kaltığında bebeğini düşecekmiş hissi vardı bir de.
Kızlar şeytana uydum brownie yaptım bugün şimdi mutfakta beni dürtüyor
Gelin birer dilim alın da hepsini bitirmeyim bariiii

ben de yarın yapacağım. ben çok aramam tatlı hamur işi falan ama yazık eşimi çok ihmal ettim hamileleğimin başından beri hiçbir şey yapmadım.elma aldı geldi almalı poğaca istedi onu bile yapamadım. ama o zamanlar çok ağırdım ne yapayım. yarın browni yapacağım inşallah

BENDE CNM sevıyelı vee terbıyelı annelerı bızz

annısler bız yatıyoruzz ...yarın ınss hayırlı haberler alırız arkadasımızdan henuz gelmedı sanırım yada nete gıremedı:26:..hepınıze ıı geceler ınss bugecee raahat uyuruz

annısler bız yatıyoruzz ...yarın ınss hayırlı haberler alırız arkadasımızdan henuz gelmedı sanırım yada nete gıremedı:26:..hepınıze ıı geceler ınss bugecee raahat uyuruz

Bizde yatıyoruz, isimsiz kahramanımla birlikte,,, ukuuumuz geldi

Hepinizi öpüyoruzz, iyi geceler, mis kokulu rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…