2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Suksuk naber cicim Elif'in nasıl
Bı de senin adın ne canos yaa suksuk demek garibime gidiyor. İsminle hitap edeyim sana

Mrtylz e noldu?? Bana da deyin merak ederim doğurdu mü yoksaaa?

arkadaşlar bizim bi sorunumuz var makat bölgemden kan geliyor bunun sebebi nedir hemoroidim yoktu daha önceden ama bilgisi olan ark varsa paylaşırsanız sevinirim doktorumuzda izindeymiş

Mrtylz e noldu?? Bana da deyin merak ederim doğurdu mü yoksaaa?

rahatsızlandı biraz su gibi akıntısı geliyordu sürekli. belinde ve kasıklarında ağrı vardı. dru şehir dışındaymış hemen hastaneye git demiş. onlarda eşiyle beraber 1 saat önce gitti hastaneye. bakalım inşallh ii haberlerle gelir. dönünce muhakkak yazarım dedi. gelmedikçe bişey mi oldu die endişeleniyor insan(

afıyet olsun cnmm yarasın kızına:))
kızlar son iki gündür bebeğin haraket yeri değişti bir aşağıda bir yukarıda oynuyor acaba dönmüş olaabilirmi? pazartesi günü randevum var inş dönmüştrr
olabılır cnm yaa kıpır kıpırlar masalah durdukları yok zaten :=)
geceden beri 3 kere hıçkırık tuttu oğlumu yaaa.. fazla değilmi bu anlamadım öncedende tutardı ama ya ben fark etmiyodum yadaa bii kere oluyodu:44:
ben hıc hıssetmedım bole bısey benmı anlamıyorum acaba cnm :26:
hayırlı haberlerını beklıyoruzz cnmmı ıns cıddı bısey deıldırr o bahsettıgın sancılar bendede var kokrtum sımdı :18::18::18:
ohhh yarasın minik elifinee ben çoktan uyku moduna geçecektim ama mrtylz den haber gelir mi diye bekliyorumm
ewt cnm yaa bende yenı okudum ıns bıseyı yokturr:26:
Suksuk naber cicim Elif'in nasıl
Bı de senin adın ne canos yaa suksuk demek garibime gidiyor. İsminle hitap edeyim sana
şükriye ismimm :)) şükşük aslında rumuzum..
arkadaşlar bizim bi sorunumuz var makat bölgemden kan geliyor bunun sebebi nedir hemoroidim yoktu daha önceden ama bilgisi olan ark varsa paylaşırsanız sevinirim doktorumuzda izindeymiş
hemorod buyuk bı ıhtımal cnm kabızmı olmustun oyuzden olabılır dr danıs ılac versın dahada artmasan cokzor alah yardım etsın ..

benımde belımde ve kasıklarımda aynı anda sancım oluo aama cok abrtılı deıl zaman zaman rahım buyuyo ve vucut doguma hazırlanıo dedı drrmm bısorun yok dedı oyuzden rahattım ama sımdı gene tedırgın oldumm .... su gıbı akıntım olmuo ama nrmal akıntım cok fazla oda hamılelıkte noırmall dıe bılıorum ben

Aaa acaba dogummu yapıyor inşallah hayırlı haberlerle gelir ilk dogum yapan mı olacak acaba??heyecanlandim şimdi bak ama çok erken yaa inşallah az daha dayanır yaamazi

geçmiş olsun canım bencede ihmal etme acile falan gir yarın dr.u bekleme ya önemli bişeyse allah korusun da

Şükriyeciimmm valla suksukdan daha iyi :)) anemim de adım Gül memnun olduummm

Yaa bak şimdi ben de beklerim ha mrtylz nolduki akıntı derken su gibi bı alıntımı acaba suyu mu patladı ki

Dogum sancısı belden gelir kızlar aynen büyük abdestiniz gelmiş veya adet sancısı karışımı bir ağrı aklınızda olsun o da belli aralıklarla olması lazım hemen ağrı duyar duymaz Dr koşmayın kendinizi takip edin

hepimiz merak içinde kaldık ya umarım bişisi yoktur

Belkide dönmüştür de nete girmeye vakti olmamıştır ya...

Allahım hayırlısını versin.

evet canım bende hep öyle okuyorum ama belli de olmaz tabi.

Onun da bu denli sancısı olsaydı duramazdı zaten dimi? Yani belirli aralıklarla sancısı gelip senin dediğin gibi bir acı, ağrı duysaydı:18:

bende mennun oldum cnm .:)).aslında sancı olunca dr gıtmeyın dıolar su gelmedıgı takdırde.. evde sancılarınn sıklasmasını beklemek daha ıyımıss okudugum kadarıylaada.. ozamanda panık olr esım hemen dr goturur benı .off bennım psıkolojım bozuldu dogum yuzunden resmen nasıl olcak nezaman derken dusunmekten helak oldumm .. mrtylz cok merak ettıım neoldukı yaa

Kızlar şeytana uydum brownie yaptım bugün şimdi mutfakta beni dürtüyor
Gelin birer dilim alın da hepsini bitirmeyim bariiii

Bizim için de ye birer dilim, ama o zaman da hepsi bitmiş olur dur sen sadece kendin ve bebişko için ye bence

Afiyet bal şeker olsun, löplöp yağ değil foşur foşur süüüüüt olsun

bayılırımmmmmmmmmmmmmmm ama yıyemem bugunkı tatlı hakkımı doldurdumm solemesı ayıp 2 dılım baklava yedımde dr yasaklamasına ragmen yasaklarda benı cekıoo napımm .. aama hamılelıgımde hıc yememıstım ıı yaptım ohh yarasın kızımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…