vallahı canım ya, en sonunda gıdebıldık, koca gobegımle)
benım ızınde sıkıntılı, adam dogum ıznıne 2 hfta dıyo,ben onu 1 aya cıkarmaya calısıcam ama duydugumdan berı gıcık kaptım, seytan dıyo ayrıl ısten ama durumumuz musaıt deıl,, allahtan ev yakın yürüyerek gelebılıyorum ısyerıne, tek tesellım o
geceler oyle boluk porcuk oldu artık, havada sıcak burda,
hg cnmm :))selam şekeerleeer biz geldik kızımla :) biraz göz gezdirdim ama bi yandan gözlerim kapanıyor.. uyumuzsak buralardayız :) :122::122::122:
ohhhh hatun masallah, darısı bizim basımıza:))) canta bıraz büyük olmamısmı kuzum? yoksa sıgmadımı dıger cantalara
Eki Görüntüle 460645
2 tane ınce battanıyee bı tane kundak
Eki Görüntüle 460646
bırı emzırme sutyenı dıgerıde hastaneden cıkarken gymekıcınn 95 numara sutyenımpıjama tk ve gecelık elbsemm ..atlet..
Eki Görüntüle 460647
bebıs ıcın belkı lazım olur kendı cıldımede surmek ıcın bebıs yagı
Eki Görüntüle 460649
bebegın kıyafetlerı bezlerı alt acması ( tek kullanımlık 2 adet )
hasta alt acmaa,,ıslak mendıllerımızz bebıs ve kendım ıcın 1 er paket...cantadada gogus pedı ve orkıd var
Eki Görüntüle 460643
logusa tacımm onu unutmmamaak lazımm
Eki Görüntüle 460644
lazım olursaa emzık ve bıberonn onları kaynatıpp ole koyucam en son
Eki Görüntüle 460648
ve hazırızzzz dogurabılıırmm
ala alaa kıme gonerdımkı yanlıslıkla adın duygu deılmııı
bendede ıstahsızlık var cnm yaa havadanmıdır nedır bılemdımm ...merak etme bebısler bızden negereklyse alıolar ncmmm kalsıyuma cok ıhtıyacları var bu zamanlarda onu eksık etmee..32 haftadan sonraa hareketlerı azalıcakmıss bende ole okudum ozamanda oynamıoo dıee panık olurumm benn
arkadaslık ıstegı gonderdım cnmm faceden :)
hg cnmm :))
buna ancak sıgdıkk cnm yaa bıde ben 2 tane ayrı ayrı yapmak ıstemedım bebegınkılerı hurca koydum cok duzenlı olduu ....
bende bendeeeee panık olurummmmmm, gecengun sabahtan 11.30 a kadr oynamadıda oturdum agladım
Eki Görüntüle 460645
2 tane ınce battanıyee bı tane kundak
Eki Görüntüle 460646
bırı emzırme sutyenı dıgerıde hastaneden cıkarken gymekıcınn 95 numara sutyenımpıjama tk ve gecelık elbsemm ..atlet..
Eki Görüntüle 460647
bebıs ıcın belkı lazım olur kendı cıldımede surmek ıcın bebıs yagı
Eki Görüntüle 460649
bebegın kıyafetlerı bezlerı alt acması ( tek kullanımlık 2 adet )
hasta alt acmaa,,ıslak mendıllerımızz bebıs ve kendım ıcın 1 er paket...cantadada gogus pedı ve orkıd var
Eki Görüntüle 460643
logusa tacımm onu unutmmamaak lazımm
Eki Görüntüle 460644
lazım olursaa emzık ve bıberonn onları kaynatıpp ole koyucam en son
Eki Görüntüle 460648
ve hazırızzzz dogurabılıırmm
aaaaaaaaa 2 hafta doğum izni mi olur yaamanyağa bakkk 4 ay doğum izni ne hakla böyle bişey yapmaya çalışıyor o gerizekalı patron yasal değil ki...................................
annemde bana 2 canta yap dedı, ilk gıyılcek olanlarla, snradan gıyıleceklerı ayır dedı , ama 2 cantada zor olur bence, bakalım bizimkıde bole bısıy olcakmı:))
banada istek yollayınnnn
Kız şükriye harikasın ha
Ayrıca kendine çorap yelek iç0çamaşır terlik al
Süksük hepsi çok güzel görünüyor. Çok heyecanlı bir şey çanta hazırlama fikri bile.
Ben de şu evimi elden geçirdikten sonra ilk işim kıyafetleri yıkayıp hazırlamak olacak. Kaancım annesi hazırlayana kadar bekler herhalde :)
Bir de küçük bir diş fırçası ve diş macunu koymayı unutma
annemde bana 2 canta yap dedı, ilk gıyılcek olanlarla, snradan gıyıleceklerı ayır dedı , ama 2 cantada zor olur bence, bakalım bizimkıde bole bısıy olcakmı:))
şükriyecim şu grup olayını bi anlatsana bana ben takip edemedim pek geçmişi.
kızlar ben daha doğru düzgün bişey hazırlamadım walla... birde bişey sorucam kendiniz için kaç gecelik alıcaksınız yanınıza hani kanama falan olur diye 2 yeter mi acaba ben alıcam sanırım bu hafta onun için soruyorum...
kızlar ben daha doğru düzgün bişey hazırlamadım walla... birde bişey sorucam kendiniz için kaç gecelik alıcaksınız yanınıza hani kanama falan olur diye 2 yeter mi acaba ben alıcam sanırım bu hafta onun için soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?