2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aaaaaaaaa 2 hafta doğum izni mi olur yaa manyağa bakkk 4 ay doğum izni ne hakla böyle bişey yapmaya çalışıyor o gerizekalı patron yasal değil ki...................................

selam şekeerleeer biz geldik kızımla :) biraz göz gezdirdim ama bi yandan gözlerim kapanıyor.. uyumuzsak buralardayız :) :122::122::122:
hg cnmm :))
ohhhh hatun masallah, darısı bizim basımıza:))) canta bıraz büyük olmamısmı kuzum? yoksa sıgmadımı dıger cantalara

buna ancak sıgdıkk cnm yaa bıde ben 2 tane ayrı ayrı yapmak ıstemedım bebegınkılerı hurca koydum cok duzenlı olduu ....

ohhhh hatun masallah, darısı bizim basımıza:))) canta bıraz büyük olmamısmı kuzum? yoksa sıgmadımı dıger cantalara

bende bendeeeee panık olurummmmmm, gecengun sabahtan 11.30 a kadr oynamadıda oturdum agladım

hg cnmm :))

buna ancak sıgdıkk cnm yaa bıde ben 2 tane ayrı ayrı yapmak ıstemedım bebegınkılerı hurca koydum cok duzenlı olduu ....

annemde bana 2 canta yap dedı, ilk gıyılcek olanlarla, snradan gıyıleceklerı ayır dedı , ama 2 cantada zor olur bence, bakalım bizimkıde bole bısıy olcakmı:))

banada istek yollayınnnn
Kız şükriye harikasın ha
Ayrıca kendine çorap yelek iç0çamaşır terlik al

Süksük hepsi çok güzel görünüyor. Çok heyecanlı bir şey çanta hazırlama fikri bile.
Ben de şu evimi elden geçirdikten sonra ilk işim kıyafetleri yıkayıp hazırlamak olacak. Kaancım annesi hazırlayana kadar bekler herhalde :)
Bir de küçük bir diş fırçası ve diş macunu koymayı unutma

aaaaaaaaa 2 hafta doğum izni mi olur yaa manyağa bakkk 4 ay doğum izni ne hakla böyle bişey yapmaya çalışıyor o gerizekalı patron yasal değil ki...................................

sorma canım, yazdıkca yazasım gelıyoooo, gıcık olıluyorum bende, seytan dıyo dogururken ayrıl gıt, bırıkmış para 3,5 bısey olsa cıkıp gtcem yanı, bunlarında savunması küçük ofis, bı işi tek kişi yapıyoo olması, ben gıdınce benm baktıgım ısler kalcak dıye uzun sürelı ızın veremıyo, evde yakın ya ona guvenıyolar, gıder gelırsın arada dıyo,
doktor kontrolune ızın almadan bıle gıt dıyo, yaptıkları ıyılıkler cok ama dügünde fılanda,, bu dogum ıznını düşününcee sinir oluyorum... allahtan annem bakıcak bebege nasıpse..

annemde bana 2 canta yap dedı, ilk gıyılcek olanlarla, snradan gıyıleceklerı ayır dedı , ama 2 cantada zor olur bence, bakalım bizimkıde bole bısıy olcakmı:))

ewt cnm ılk bende ole dusundumm aama tek cantayı tasımak daha kolay olcak hemde tekerleklı zaten taksıden ınıncee tıkır tıkır gıdıcek kendısı dıger turlu esımın 2 elı dolu olcak benıde bırılerı tutması lazım ayy heyecannlandım

banada istek yollayınnnn
Kız şükriye harikasın ha
Ayrıca kendine çorap yelek iç0çamaşır terlik al

cnmm corap aklımdaydı bak unutmusumm 4o numara terlık aldım onları koyucam ınss olur ayagıma ozamn :))) atlet koydumm daa kulot alıcam daha bıraz byukk alayım dıyorumm daha ıı olur sanırım..babaanne kulotlarından heheeee

supersınız kızlarr bak onları unutucaktım azdaha bıdee parfumm roll _onn kokusmaayaalımm

kaann ınss annesını bekler cnmm :))

Son düzenleme:

kızlar ben daha doğru düzgün bişey hazırlamadım walla... birde bişey sorucam kendiniz için kaç gecelik alıcaksınız yanınıza hani kanama falan olur diye 2 yeter mi acaba ben alıcam sanırım bu hafta onun için soruyorum...

şükriyecim şu grup olayını bi anlatsana bana ben takip edemedim pek geçmişi.

en sonunda atılıcam burdan o olucakk nette bı grup varmısss oraya uye olalım dedı arkadaslardan bazıları bende burda kımse kalmaz dedım bıkısmı uye oldu sanırımm .. nette dedım anla artık :))

ben alt ust 2 takımm bıde elbıse gıbı aldım cnmm yeter sanırım ..

Ben bir pijama takımı bir de gecelik aldım onları koyarım diyorum. Daha fazla alamam herhalde canım pahalı çünkü onun yerine oğluma bir şey alırım diye düşünüyorum.
Umarım yeterli olur.

thanks kızlar bende 1 gecelik 1 pijama takımı düşünüyodum yeter demek ki fazlayada gerek yok birde hamile için mi aldınız yoksa normal takımlardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…