2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende dalın makına ıcın olandan ve dalin yumusatıcı aldım, ama yumuşatıcıyı kullanmayın dıoyolar,yumusatıcıyı kullanacakmıyım karar vermedım

Canım yumuşatıcı çamaşırlardan durulanmadığı için bebek cildine zarar verebilir,en azından ilk zamanlar kullanmasak içimiz daha rahat eder diye düşünüyorum

hava atmaksa nıyeti kendısı alsın kuzum, sen verme parayı) ooooo gene kotü gelın olduk

Hayırlı olsun oğluşunun odası. Halısı da nazarlık olsun annesi.

Bu arada ben ütülerime döneyim bari. Tembellik yapmıyım :) size iyi muhabbetler..

selam hrkeze dün akşam 22:00 de öle bir sancı geldiki hıçkıra hıçkıra ağladım resmen klima açık olmasına rağmen patır patır ter döktüm sağ tarafım uyuştu adet sancısının daha agır bi sancısını çektim nfes alamadım hemen hastaneye gittik nst aldılar çk şükür paşam iyiymiş erken doğurucam diye çok krktum drum ayın 16sında geliyo tatilde bebeğim daha küçük her bitirdiğimiz güne şükrediyorum

Ben pijama sabahlik takimi aldim sahinlerin zorla 100 liraya onu birde kizimda aldigim kirmizi pijama sabahlik takimini koycagim.yrica evde giymek icinde gecelik sabahlik takimim var 2 tane kizimda almistim.

Hayırlı olsun oğluşunun odası. Halısı da nazarlık olsun annesi.

Bu arada ben ütülerime döneyim bari. Tembellik yapmıyım :) size iyi muhabbetler..

sağol canım Allah razı olsun...

Kolaylıklar versin Allahım

Geçmiş olsun canım, aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle hiçbişicik olmaz tosuncuklara

kızlar bu arada mrtlyz dan hala haber yok farkında mısınız:18: ayy meraktan çatlicam çıkmıyor kızcağaz hiç aklımdan iyilerdir inşallah 2 gündür ses çıkmıyor bişey mi oldu acaba??

cok gecms olsn cnm ıns zamnnda saglıkla gelır yavrun

aybülkem bebişinin cicileri çok güzel.. Bende yapacam o bardaklardan.. bi krelik mi o bardaklar yıkayıp sonra tekrar gelen msafirler için kullanılabiliyor mu?

seni pek yaramaz gördüm oğlişini neden ihmal ediyorusn beslenmene dikkat etmen lazımmmmm çok yemek iyi bir meziyet değil ama az yemekte bir okadar sağlıksızzzz bebeğin için beslen yoksaa sana kızarızzz tüm kızlarrr

yok tatlım doğumdan sonra biraz zor fırsatımız olmaz bence ama:))
yaaaa olur olurr gelirizD

bende merk edıyorum dogumdan snra bıukadr konusabılcekmıyız)
bebişler ilk doğduklarındaa çok uyuyorlar onla uyudukça bizde aara ara girer yoklarız birbirimizi

mrtylz den hala haber yok dimi ? Keşke adını soyadını bilseydik acıbademde çalışan arkadaşım var sordururdum en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…