anchusaaa nerelerdesın sen yaaa...aman dıkkat et kendıne bosver yaa tıpı mıpı hepımız oyleyız ben ergeblık sıvılcesı cıkartmadım bı gor suratımı bakılacak tarafı yok bebıslerımızı elımze allaım sagsalım detoksa gırerız allahın ıznıyle..benım boy 1,65 kılo 68 ..58 kılo ıle evlendım ılk 2-3 ay 2 kılo aldım sonra sıgarayı bıraktım bır yılda tam 8 kılo aldım canım
Yok canım o tombili..Yabancı bir arkadaşım. Ama kabul etmiyor tombili olduğunu. I am not fat I am puffy diye geziyor. Vucudum şiş aslında kilolu değilim diyor güldürüyor bizi. O yüzdden puffy kaldı ismi...
Olsun sigarayı bırakmakla hayırlı bir iş yapmışsın..Kilo verilir...
Sivilceler için kullandığım yüz bakım jeli ve kremini kullanabileceğimi söyledi Dr. Ama Dermatologun hazırladığı bir tonik vardı. benim bütün sivilcelerimi yok etmişti. Onu kullanmaya korkuyorum.
Bir de unutmasam gülsuyu alacağım. En azından doğal birsey. Kokusunu hiç sevmem ama mecbur kullanayım temizlemek için cildimi..
kesin öyledir. Benim kayınvalidemde öyle derŞişim bugün. Henüz 7-8 yıldır tanıyorum kendisi inik halini görmedim Hep şiş
kesin öyledir. Benim kayınvalidemde öyle derŞişim bugün. Henüz 7-8 yıldır tanıyorum kendisi inik halini görmedim Hep şiş
hahahahahaha:)))ayy cok komık
Piiiiiiiiişşşşttt. Kayınvaliden şişim diyorsa şiştir. Kayınvalideler yargılanmaz. Her zaman en iyi onlar bilir.
Piiiiiiiiişşşşttt. Kayınvaliden şişim diyorsa şiştir. Kayınvalideler yargılanmaz. Her zaman en iyi onlar bilir.
bak onu ıyı edersın ben de gulsuyu kullanıyorum...gece yatmadan once sılıyorum kremımı suruyorum dogru yataga:))sen evdesın ben ıse gelırken ne gıyecegımı sasırıyorum artık pantolonlar rahatsız etmeye basladı sıskınlıkten
benimki bal gibidir ya.Hiç gelin olmadım ben hep kızı oldum. Oğlu beni üzdü attı eşyalarını kapıya. Düğünümüzü vs hep tek başına yaptı etti. Aynı evde yaşadığımızda çok sorunlarımız oldu ama hepsi benim cahilliğimden. Ben çok severim tombişimi. Rabbim annemide kayınvalidemide başımızdan eksiltmesin
evet üzerimde bir gri eşofman takımı, altımda pembe ev botları dolanıyorum. ama her gece yürüyüşe çıkıyorum, işte o zaman ne giyeceğimi şaşırıyorum. Şu taytların moda oluğuna ne seviniyorum bir bilsen....Düğmesi yok,üzerine bol şeyler yakışıyor, esniyor, altına düz taban ayakkabı uyuyor...Tam hamilelere göre..
İşe giderken takım giymek zorunda mısın yoksa daha spor giyinebiliyor musun?
Ay ne güzel...İnsallah böyle devam eder muhabbetiniz...
Birlikte oturduğunuz halde hala böyle güzel bahsedebiliyorsan gerçekten seviyorsun demektir.
Bir şey mi ima ediyorsun?
konumum ıtıbarıyle gıyımıme cok ozen gostermem gerekıyor resmı gıyınıyorum ama artık gıyınemıyorum gorustum ustumle sen nasıl rahat ederse ole yap dedı..dedıgın gıbı bende taytlar belı cok dusuk dar paca pantolonlar ustune tunıkler bılhassa bol elbıseler ıdare edıyorum sımdılık ama bıraz daha buyusun sole guzel bı alısverıs yapmak lazım..ızmırde cok soguk bı gorsen ıstanbuldan beter kar yagmıyor ya mumkun deıl ınce kıyafet falan ust uste allah ne verdıyse gıymek zorundayım..saglık ıcın unuttum herseyı
2,5 yıl beraber yaşadık canım. Ayrıca 4 tanede görümcem var bekar hepsiyle beraber yaşadık. Halada haftada 1-2 gidiyorum. Ben eşime kızıyorum gitmiyoruz diye. Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Çok kötü dönemlerimiz oldu ama hep benim cahilliğimden şkür geçti. Şimdi cebimi arar ulaşamzsa şirketi arar bişeymi oldu diye. Hasta olıyım kendi annem gelene kadar yetişir geliir. Benim ilk düşüğümden sonra kürtaj olmuştu beni hasta bakıcılardan kucağında almış, pedimi kendi koyup üstümü giydirmiş ben nasıl onu sevemem
Ağlama eğilimi yok da önüme geleni yumruklama eğilimi var... Çok sinirliyim çooook.
Ben zaten sütü sıfır yağlı içiyorum. Yoğurdu da yarım yağlı sütten kendim yapıyorum. Kefiri de light içiyorum...Senin kilon boyun kaç?
Oturdum iki tabak yemek yedim yaaa öğlen. Bir tabakla doymadım. Akşama haşlanmış brokoli ve yağsız yogurt yemeyi planlıyorum...
Dr a gittin mi? Ben d ekorkuma yattım ve şu ana kadar 4 litre su içtim.
ben de de maalesef...
Yakın bir arkadaşıma puffy deriz. O aklıma geliyor senin nickini gördükçe...
Ben de kendimi çirkin hissetmeye başladım yaaa. Burnumda sivilce çıktı, saçlarım hamilelikte yıpranmasın diye fazlasıyla doğal halindeler, fönsüz. Bir de üşüyorum diye bütün polarları giyip oturuyorum....Üstelik 1 kilo aldım....
O da kıvırcık saçlımı
inşallah diyorum çünkü cidden seviyorum. Ananemin ve anneminde kıvırcık kızım olursa kıvırcık olsun saçları.Anasına benzesin ama halalarıda güzeller onlarada benzeyebilir
yok be kuzum ne ıma edıcem hıc ole huyum yoktur dırek soylerım ben...takılıyorum konusmalarınıza...benım kayınvaldem allaha sukur cok ıı bırı zaten
Ne guzel masaallah anchusa brokoli yiyebiliorsun ben dun pirasa yaptim yiyemedim
Kansizlik testi yaptirdin mi cnm ben de cok usuyorum ben az once tartildim hala ayni kilodayim ama karnim sis
Anasindan alir ins saclarini
Benim enteresan bir kayınvalidem var. Çok takdir ettiğim yanları var, insallah o yaşta onun gibi olurum dediğim. Ama beni çıldırtan huyları da var.. Ama ne olursa olsun iyi bir insan. arada bir beni gerse de isteyerek yapmıyor... Benimle arkadaş olma çabası bittiğinden beri biz de daha iyiyiz. Bana yakın olmak istedi aslında kadıncağız ama biraz soğuk davranmak zorunda kaldım daha düzeyli bir aile ilişkisi için.
ufff. Sen cidden zor iş yapmışsın. 4 görümce ve kayınvalideyle yaşayarak. Sanırım o şartlarda problem yaşamamak mümkün değil..İnsan hatalar yapıyor ilk evlendiğinde, tecrübesizlik diyelim hatadan ziyade...Büyüdükçe olgunlaştıkça farkına varıyor yanlışların...Sünger çekip iyi ilişkiler kurmak ta bir meziyet ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?