2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)))))))))))))))))ayy gercekten mııı...ılahı guldurdun benı:))allah muhabbetınızı artırsın ıns

Amin ins hep beraber bazen geronimo derim bazen tazmanya oda bana atom karinca bazen de gulpembe der gulpembeyi kisaltir gulo der

Ağlama eğilimi yok da önüme geleni yumruklama eğilimi var... Çok sinirliyim çooook.
Ben zaten sütü sıfır yağlı içiyorum. Yoğurdu da yarım yağlı sütten kendim yapıyorum. Kefiri de light içiyorum...Senin kilon boyun kaç?
sımdılık yok cok sukur ama ılerıde daha kotu olmaz ınsllahh..bende bı ıstah bı ıstah sorma:))
Oturdum iki tabak yemek yedim yaaa öğlen. Bir tabakla doymadım. Akşama haşlanmış brokoli ve yağsız yogurt yemeyi planlıyorum...
kızlar allah rızası için bana ayetel kürsi okuyun.....kahve akıntı devam ediyor........inşallah bebişim benimledir........
Dr a gittin mi? Ben d ekorkuma yattım ve şu ana kadar 4 litre su içtim.
cok sukur yıyıyorum ama karnımı bı gor dersın 4aylık bu:)))
ben de de maalesef...
kıvırcık saçlıyım canım

Yakın bir arkadaşıma puffy deriz. O aklıma geliyor senin nickini gördükçe...

Ben de kendimi çirkin hissetmeye başladım yaaa. Burnumda sivilce çıktı, saçlarım hamilelikte yıpranmasın diye fazlasıyla doğal halindeler, fönsüz. Bir de üşüyorum diye bütün polarları giyip oturuyorum....Üstelik 1 kilo aldım....

Yakın bir arkadaşıma puffy deriz. O aklıma geliyor senin nickini gördükçe...

O da kıvırcık saçlımı
Bebisin belki sana benzer ins puffy ler cogalir evde

inşallah diyorum çünkü cidden seviyorum. Ananemin ve anneminde kıvırcık kızım olursa kıvırcık olsun saçları. Anasına benzesin ama halalarıda güzeller onlarada benzeyebilir

Yok canım o tombili..Yabancı bir arkadaşım. Ama kabul etmiyor tombili olduğunu. I am not fat I am puffy diye geziyor. Vucudum şiş aslında kilolu değilim diyor güldürüyor bizi. O yüzdden puffy kaldı ismi...

anchusaaa nerelerdesın sen yaaa...aman dıkkat et kendıne bosver yaa tıpı mıpı hepımız oyleyız ben ergeblık sıvılcesı cıkartmadım bı gor suratımı bakılacak tarafı yok bebıslerımızı elımze allaım sagsalım detoksa gırerız allahın ıznıyle..benım boy 1,65 kılo 68 ..58 kılo ıle evlendım ılk 2-3 ay 2 kılo aldım sonra sıgarayı bıraktım bır yılda tam 8 kılo aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…