Şu an istanbuldaydım. Ama bir dönem norveçte yaşadım.O yüzden gerçekten kışa alışkınım ve her nevi teçhizatım var kış için ... :)
Evet ama Dr bana tüketebilirsin demişti. Tek dikkat etmen gereken iyotsuz tuz demişti. O yüzden ben yiyordum hepsini. Şimdi tuzu da iyotluya çevirdik bebekten ötürü....
brüksel lahanasını bademli kremalı pişiriyordum nefis oluyordu yaa. Bak aklıma geldi yapayım....
Şu an istanbuldaydım. Ama bir dönem norveçte yaşadım.O yüzden gerçekten kışa alışkınım ve her nevi teçhizatım var kış için ... :)
Evet ama Dr bana tüketebilirsin demişti. Tek dikkat etmen gereken iyotsuz tuz demişti. O yüzden ben yiyordum hepsini. Şimdi tuzu da iyotluya çevirdik bebekten ötürü....
brüksel lahanasını bademli kremalı pişiriyordum nefis oluyordu yaa. Bak aklıma geldi yapayım....
Gogus demisken sutyeni nasil takiyorsunuz kislar benm hep destekli idi cok canimi acitiyor benimkiler suan fora durumda :26:
selam kızlar allah muhabbetinizi arttırsin ne güzel sayfamız capcanlı. Ben de başlayım. Ben pantolonlarimi giyebiliyorum hala zaten tayt ve tunikte çok severim. Ben kendimi ilk birkaç gün bıraktım ama sonra toplandım süslenip oturuyorum eşim de memnun :) ama şimdi Kustum fenayım gene.yeni yemiştim birde. Oje sürdüm geçen ama bende sürmen kızımda da sürmedim. Ama saçlarımi düzlestiriyorum kızlar aynada bakıyorum ben bir güzellertim ya :) kaynana konusuna gelince ben de severim onu o da beni e kuşak farkı var arada oluyordu anlaşmazliklar ama şimdi iyiyiz. Eşim askere gidiyor nisan dacilt olayına gelince ben de bir çözüm bulamadım peeling yapsak sorun olur mu ki
ben kacar aksam gırersem laflarız yıne hadı ıı aksmalarValla sıkıyor ama ben henüz değiştirmedim.İdare ediyorum. Ne kadar daha büyüyüecek göğüsler? Doğuma kadar büyümeye devam ediyor mu? Yoksa ilk üç ay büyüyüp duruyorlar mı?
Atarım tarifini özelden.:))bende ıstıyorum o zaman...
Atarım tarifini özelden.
ben kacar aksam gırersem laflarız yıne hadı ıı aksmalar
Eki Görüntüle 337748 bunun gibi bişeymi o çember dediğin
alıntıdır
Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, etrafındaki beyaz "hale" rahim iç tabakası, bu "halenin" dışındaki yapı ise uterus (rahim).
Kese içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yer alan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk kesesi.
selam kızlar allah muhabbetinizi arttırsin ne güzel sayfamız capcanlı. Ben de başlayım. Ben pantolonlarimi giyebiliyorum hala zaten tayt ve tunikte çok severim. Ben kendimi ilk birkaç gün bıraktım ama sonra toplandım süslenip oturuyorum eşim de memnun :) ama şimdi Kustum fenayım gene.yeni yemiştim birde. Oje sürdüm geçen ama bende sürmen kızımda da sürmedim. Ama saçlarımi düzlestiriyorum kızlar aynada bakıyorum ben bir güzellertim ya :) kaynana konusuna gelince ben de severim onu o da beni e kuşak farkı var arada oluyordu anlaşmazliklar ama şimdi iyiyiz. Eşim askere gidiyor nisan dacilt olayına gelince ben de bir çözüm bulamadım peeling yapsak sorun olur mu ki
Valla sıkıyor ama ben henüz değiştirmedim.İdare ediyorum. Ne kadar daha büyüyüecek göğüsler? Doğuma kadar büyümeye devam ediyor mu? Yoksa ilk üç ay büyüyüp duruyorlar mı?
ben kacar aksam gırersem laflarız yıne hadı ıı aksmalar
kısa dönem hayırlısı ile. Doğumda olamıycak yanımda sanırım ya 1aya yakın süre of ama herşeyin hayırlısı.herşey allahtan diyorum vardır bir hikmeti.kocam sağ salim gitsin dönsün de. Ben kızima da bebeğe de bakarım.
Toparlanmissin cnm ne guzel bide bana surtsen de ben de toparlansam ay o kusmalari bilrimmdun bende ayni durumdaydim
Allah kavustursun canm hayirli teskereler kisa mi uzun donem mi
Toparlanmissin cnm ne guzel bide bana surtsen de ben de toparlansam ay o kusmalari bilrimmdun bende ayni durumdaydim
Allah kavustursun canm hayirli teskereler kisa mi uzun donem mi
Kolay gelsin sana..Ailen seninle aynı şehirdeyse destek olurlar...
annem geçen sene evlendi gelmez öyle kolay kolaybabam gelirim dedi ama o da ne yapacak. Kaynanam ilgilenir artık inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?