2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

deneyimlisin gercekten

Son düzenleyen: Moderatör:

:))bende ıstıyorum o zaman...

Gogus demisken sutyeni nasil takiyorsunuz kislar benm hep destekli idi cok canimi acitiyor benimkiler suan fora durumda :26:

Valla sıkıyor ama ben henüz değiştirmedim.İdare ediyorum. Ne kadar daha büyüyüecek göğüsler? Doğuma kadar büyümeye devam ediyor mu? Yoksa ilk üç ay büyüyüp duruyorlar mı?

Evde yapılan peelingleri önermiyordu benim dermatologum. İşte en mantıklısı gülsuyuyla dezenfekte etmek..

Eki Görüntüle 337748 bunun gibi bişeymi o çember dediğin

Saolun kızlar ya normalmiş demekki cahil oldum bu yaşımda resmen... :))

Çok şükür bir hafta daha dinlen sonra çalışabilirsin dedi bana da sewindim evde kendimi bırakmıştım iyice...

Toparlanmissin cnm ne guzel bide bana surtsen de ben de toparlansam ay o kusmalari bilrimmdun bende ayni durumdaydim

Allah kavustursun canm hayirli teskereler kisa mi uzun donem mi

e siyah noktalar için ne yapacağız doğal tarifi olan var mi kızlar.

kısa dönem hayırlısı ile. Doğumda olamıycak yanımda sanırım ya 1aya yakın süre of ama herşeyin hayırlısı.herşey allahtan diyorum vardır bir hikmeti.kocam sağ salim gitsin dönsün de. Ben kızima da bebeğe de bakarım.

Kolay gelsin sana..Ailen seninle aynı şehirdeyse destek olurlar...

Toparlanmissin cnm ne guzel bide bana surtsen de ben de toparlansam ay o kusmalari bilrimmdun bende ayni durumdaydim

Mide bulantıların ne zaman başladı? Benim 6 hafta bitti. yarın 7. haftaya giriyorum. Hala başlama ihtimali var mı acaba??

gel kız sürüneyim. :) şaka bir tarafa sabah kalk bulantı ilacını al bulantıni bastir ye birşeyler hemen git üstünü giyin ay insan da moral oluyor bir şekilde. Ama bugün kötü oldum gene ya. Bu arada akvaryumumuz var bizim kızım için aldık dişiler yumurtlamaya başladi bir sürü oldu bebek

valla geçen gün kaynanam kızı gönder çok kötüysen dedi artık ne yaparım bilmiyorum inşallah allah kötü durumlara düşürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…