2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar..bende kısmetse eylül annesi olucam..beni de aranıza alırmısınız ? benim 7 haftalık bebeişim şuan.kalp atışını nezman duyabilirim..doktorum 8.haftada dedi ama bana geç gibi gelio.

slm kızlar..bende kısmetse eylül annesi olucam..beni de aranıza alırmısınız ? benim 7 haftalık bebeişim şuan.kalp atışını nezman duyabilirim..doktorum 8.haftada dedi ama bana geç gibi gelio.

Vajinal ultrasonla 6 haftalıkkenn kalp atışları izlenebiliyo canım ama abdominden 8 haftalıkken dye biliyorum ben..Ben de henüz bebişi görmedim bile, sadece yolk kesesini gördü dr ama o kadar ilgisizdi ki başından savdı beni gebelik var OK diyerek :) ben de yeni bi dr arıyorum..

sımdılık yok cok sukur ama ılerıde daha kotu olmaz ınsllahh..bende bı ıstah bı ıstah sorma:))

Bende ilac aliyorum herkes ilaci kes kafam karisiti ama dun biraktim tum yediklerim gitti tum gun bi insan istifra eder mi ne guzel cnm yiyebiliorsun masallah ilacimi alinca bende yiyorum

kızlar allah rızası için bana ayetel kürsi okuyun.....kahve akıntı devam ediyor........inşallah bebişim benimledir........

Hosgeldin cnm aramiza Allah saglikla almani nasip etsin bebisini ben gecen sali gittim 7+4 ve sadece kalbinin attigini gorduk sesini duyamadim bi dahaki randevum 21 subatta sen gonlunu ferah tut

Kesinlikle eşin cok haklı.Benim eşim benden daha da pimpirikli.Rabbim hepimize saglıklı bebekler hayırlı dogumlar nasip etsin insallah

Amin..Ama anne olmak böyle bişey işte..İçine düştüğü andan itibaren her daim sağlıklarından emin olmak istiyorsun..

kızlar allah rızası için bana ayetel kürsi okuyun.....kahve akıntı devam ediyor........inşallah bebişim benimledir........

canım benimde oluyor arada o lekelrden az önce yine gelmiş. elinden geldiğince kalkma yerinden dinlen. Dua et, bişeycikler olmaz. Ayrca 9 haftalık bebek öyle bi akıntıyla düşmez korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…