benım yıne hıc mıde bulantım yok yaa..dun dr da soledım daha dur dedı:)))
ımage url yazan kısım canım. Bebişinede maşallah bu arada
ben de 8 +6 yım cnm.İkili testten bahsetmedi zaten ben yptrmkda kararsızım...
Olmasin da zaten cok kotu
slm kızlar..bende kısmetse eylül annesi olucam..beni de aranıza alırmısınız ? benim 7 haftalık bebeişim şuan.kalp atışını nezman duyabilirim..doktorum 8.haftada dedi ama bana geç gibi gelio.
sımdılık yok cok sukur ama ılerıde daha kotu olmaz ınsllahh..bende bı ıstah bı ıstah sorma:))
slm kızlar..bende kısmetse eylül annesi olucam..beni de aranıza alırmısınız ? benim 7 haftalık bebeişim şuan.kalp atışını nezman duyabilirim..doktorum 8.haftada dedi ama bana geç gibi gelio.
Bende ilac aliyorum herkes ilaci kes kafam karisiti ama dun biraktim tum yediklerim gitti tum gun bi insan istifra eder mi ne guzel cnm yiyebiliorsunmasallah ilacimi alinca bende yiyorum
kızlar herkeze selam nasılsınız
Kesinlikle eşin cok haklı.Benim eşim benden daha da pimpirikli.Rabbim hepimize saglıklı bebekler hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
kızlar allah rızası için bana ayetel kürsi okuyun.....kahve akıntı devam ediyor........inşallah bebişim benimledir........
kızlar allah rızası için bana ayetel kürsi okuyun.....kahve akıntı devam ediyor........inşallah bebişim benimledir........
ıyıyız allaha sukur bebıslerımızı buyutuyoruz allahın ıznıyle sende ıyısın ınsallah
cok sukur yıyıyorum ama karnımı bı gor dersın 4aylık bu:)))
azcık bulantılarım olsada iyiyiz teyzesi cumartesi doktor randevum var heyecan bastı birden
Okadar olcak annesi masaaallah
tsk ederim cnm içimi rahatlattın insallah öyledir yeterki sorun olmasın 2li sonucu iyi cıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?