2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar krem falan konuşulmuş sanırım.yüzüme ellerime hamilelikten önce kullandığım kremlere devam edebilirmiyim?
ojede kullanıyorum bir arkadaşım ojenin zararlı olduğunu söyledi..

Yaa kan değerleirm normal, ama hava soğuk...Kombiyi 1 haftadır gece gündüz full yakıyoruz hala ev çok sıcak değil, ancak normal.....
Ya ben her türlü otu severek yerim... Neyseki bulantım da yok...

Ne guzel bende demir eksikligi var oyuzden cok usuyorum ev peki korumali mi

Bende cok seviyorum otlari ama bizim ufaklik sevmiyor sanirim

kızlar krem falan konuşulmuş sanırım.yüzüme ellerime hamilelikten önce kullandığım kremlere devam edebilirmiyim?
ojede kullanıyorum bir arkadaşım ojenin zararlı olduğunu söyledi..

Ben ilk üç ay oje kullanmayı düşünmüyorum.
Kremlerine devam dedi Dr.
Çatlak kremi için de henüz erken başlama dedi.

Ne guzel bende demir eksikligi var oyuzden cok usuyorum ev peki korumali mi

Bende cok seviyorum otlari ama bizim ufaklik sevmiyor sanirim

Yaa aslında ben soğuğa alışkınım. Çok çok soğuk memleketlerde yaşadım. Eşime de diyorum abartıyoruz insanlar bu hava koşullarında 8 ay geçiriyor diye..Ama naz yapıyorum sanırım bu aralar birazda üşüyorum diye....Evin arka tarafı sıcak, ön tarafı soğuk oluyor.. Arkada geçiriyorum günümü ben de...
Brokoli çok faydalıymış. hatta süt içemeyenler brokoli yesin yazıyordu bir yerde....

Bir de tırnaklarımız zayıflayacağı için ilk üç ayda hiç birsey sürmemek daha iyi..Benimkiler başladılar kat kat ayrılmaya...

Ben ilk üç ay oje kullanmayı düşünmüyorum.
Kremlerine devam dedi Dr.
Çatlak kremi için de henüz erken başlama dedi.

bende cok kımaysal olan hıc bıseyı kullanmıyorum sımdılık..sadece el ve yuz kremlerım o kadar...hatta manıkur bıle yaptırmadım korkuyorum ne olur ne olmaz...aman roflem geldı sormayın yaptırayım yaptırayım derken yakalandık..olsun yaaa bebısım var bebısımmm:))))))cok zengınız bız cokkkkk:))

canım ben çapada yapıyorum kontrollerimi...seçme şansı bırakmıyorlar maalesef((( prosedür gereği yaptırmak zorunda bırakıyorlar...
neden yaptırmak istemiyorsun????

Dielimki bi sorun çıktı ne yapabilicemki onun stresiyle nasıl yaşıycam kalan zamanı tereddütte kaldım ya :S

kızlar allah rızası için bana ayetel kürsi okuyun.....kahve akıntı devam ediyor........inşallah bebişim benimledir........

Canım hemen düşecek die bşy yok yatmaya devam et ve progestana geçiyor Allahın iznyle...

Aynen ben :)

Ayrıca bugün randevum vardı kar mar gittim bebişi görmeye kızlar ultrason fotosunda bebeğin yanında bi çember var o nedir ya anlamadım...

oyy bide çatlaklarımız olacak dimi...
çok beğendiğim vücudum evrim geçirecekk..

yaaa evet
göğüslerimiz sarkacak, kıllanacağız, çatlayacağız, sivilce ve lekeleneceğiz ve şişmanlayacağız. Doğumdan sonra da saçlarımız dökülecek....
Bu arada kıllanma ilk üç ayda mı başlıyor acaba?Öyle demişti bir arkadaşım...

Okadar naz olcak tabi nerde oturuyorsun suan tukriye gercekten bu sene kar olayini iyi yasadi

Brokoliyi bende cok seviyorum da yiyemiyorum karnibahar pirasa hep cope gitti

ben varya brokolı ve bruksel lahanasına bayılırım...ama duyduguma gore troıdlılere dokunuyormus bunun aslı var mıdır yaa..mahrum kaldım herseyden lahana kırmızı lahana brokolı bruksel lahanası karnıbahar bunlar tetıklıyomus dıyorlar

Eyvahhhhhh ben killanirsam yerim ayvayi zaten killiyim

Birde kremi belinizin arkalarina dogruda surun kislar oralarda catliyor

O bebeğin eşi yawrucum.

evet saç ta boyamamak lazım. Hoş ben boyamıyorum hala kendi saç rengimi kullanıyorum.
Benimde hamile olduğumu öğrendiğim gün lazerli epilasyon randevum vardı. O iş te kaldı...

Yolk kesesi diyeceğim ama sen ileridesin o değildir...

Gogus demisken sutyeni nasil takiyorsunuz kislar benm hep destekli idi cok canimi acitiyor benimkiler suan fora durumda :26:

Eki Görüntüle 337748 bunun gibi bişeymi o çember dediğin
alıntıdır

Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, etrafındaki beyaz "hale" rahim iç tabakası, bu "halenin" dışındaki yapı ise uterus (rahim).
Kese içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yer alan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk kesesi.

Okadar naz olcak tabi nerde oturuyorsun suan tukriye gercekten bu sene kar olayini iyi yasadi

Brokoliyi bende cok seviyorum da yiyemiyorum karnibahar pirasa hep cope gitti
Şu an istanbuldaydım. Ama bir dönem norveçte yaşadım.O yüzden gerçekten kışa alışkınım ve her nevi teçhizatım var kış için ... :)

Evet ama Dr bana tüketebilirsin demişti. Tek dikkat etmen gereken iyotsuz tuz demişti. O yüzden ben yiyordum hepsini. Şimdi tuzu da iyotluya çevirdik bebekten ötürü....
brüksel lahanasını bademli kremalı pişiriyordum nefis oluyordu yaa. Bak aklıma geldi yapayım....

selam kızlar allah muhabbetinizi arttırsin ne güzel sayfamız capcanlı. Ben de başlayım. Ben pantolonlarimi giyebiliyorum hala zaten tayt ve tunikte çok severim. Ben kendimi ilk birkaç gün bıraktım ama sonra toplandım süslenip oturuyorum eşim de memnun :) ama şimdi Kustum fenayım gene.yeni yemiştim birde. Oje sürdüm geçen ama bende sürmen kızımda da sürmedim. Ama saçlarımi düzlestiriyorum kızlar aynada bakıyorum ben bir güzellertim ya :) kaynana konusuna gelince ben de severim onu o da beni e kuşak farkı var arada oluyordu anlaşmazliklar ama şimdi iyiyiz. Eşim askere gidiyor nisan da cilt olayına gelince ben de bir çözüm bulamadım peeling yapsak sorun olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…