saolun kızlar.........doktoru aradım iğne vurul dedi.......progestan iğne vuruldum saat 5 de........ondan bu yana olmadı kanama......çok ağladım üzdüm kendimi ve bebişimi bugün........
bir kaç gündür giremedim..canım çok sıkkın..4 gündür leklelenmelerim var...dr progestan verdi. onu kullanıyorum... 6+6 gebeyim...kalp atışını altanda bakılmasına rağmen duyulmadı...ultrasondada bebek çok belirgin değil..kese boyu dün 14mm di.10 gün önce 10mm di..dr hergün 1 mm büyümesi gerekirdi dedi..ve biraz olumsuz konuştu....şuan yapabildiğim tek şey beklemek... 10 gün sonra tekrar dr gideceğiz kalp atışı yine duyulmassa kürtaj olmam gerekiyormuş...alahım sen büyüksün...herşeyin hayırlısını nasip et..her işte bir hayır vardır diyerek kendimi teselli ediyorum... aranızda benim gibi kalp atışını duyamayan var mı?yorumlarınıza ihtiyacım var....
bir kaç gündür giremedim..canım çok sıkkın..4 gündür leklelenmelerim var...dr progestan verdi. onu kullanıyorum... 6+6 gebeyim...kalp atışını altanda bakılmasına rağmen duyulmadı...ultrasondada bebek çok belirgin değil..kese boyu dün 14mm di.10 gün önce 10mm di..dr hergün 1 mm büyümesi gerekirdi dedi..ve biraz olumsuz konuştu....şuan yapabildiğim tek şey beklemek... 10 gün sonra tekrar dr gideceğiz kalp atışı yine duyulmassa kürtaj olmam gerekiyormuş...alahım sen büyüksün...herşeyin hayırlısını nasip et..her işte bir hayır vardır diyerek kendimi teselli ediyorum... aranızda benim gibi kalp atışını duyamayan var mı?yorumlarınıza ihtiyacım var....
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 6+2 haftalık hamileyim
allah razı olsun canım bugün bir tane okur musun benim için
Kızlar selam herkese, Aranızda benden baska herseye aglama egilimi olan var mı acaba?Tüm duygularımı çok yoğun yaşıyorum.Dün misafirim gelecekti böregi fırında unutmusum kurumu 1 saat agladım.sabah haberlerde bi köpek gördüm zavallıyı bıçaklamışlar aklımdan cıkmıyor hala aglıyorum.Daha bunun giibi bir sürü şey.acayip alıngan da oldum nolcak benim bu halim
allah razı olsun canım yarın bir tane okur musun benim için
ben ergenlik dönemimde bile sivilcelenmedim.Lekede var dimi off off.ben kıllanma olayını bilmiyodum sadece göbiş biraz kıllanıyo die biliyorum ama bide omu var offfyaaa evet
göğüslerimiz sarkacak, kıllanacağız, çatlayacağız, sivilce ve lekeleneceğiz ve şişmanlayacağız. Doğumdan sonra da saçlarımız dökülecek....
Bu arada kıllanma ilk üç ayda mı başlıyor acaba?Öyle demişti bir arkadaşım...
cnm 6 hafta kalp atışı için daha erken...kimileri 8 haftada duyuyor..endişelenme içini ferah tut..bir kaç gündür giremedim..canım çok sıkkın..4 gündür leklelenmelerim var...dr progestan verdi. onu kullanıyorum... 6+6 gebeyim...kalp atışını altanda bakılmasına rağmen duyulmadı...ultrasondada bebek çok belirgin değil..kese boyu dün 14mm di.10 gün önce 10mm di..dr hergün 1 mm büyümesi gerekirdi dedi..ve biraz olumsuz konuştu....şuan yapabildiğim tek şey beklemek... 10 gün sonra tekrar dr gideceğiz kalp atışı yine duyulmassa kürtaj olmam gerekiyormuş...alahım sen büyüksün...herşeyin hayırlısını nasip et..her işte bir hayır vardır diyerek kendimi teselli ediyorum... aranızda benim gibi kalp atışını duyamayan var mı?yorumlarınıza ihtiyacım var....
arkadaşlar dün ilk kontrolüm vardı... keseyi gördük...gayet iyi dedi doktorum...6+1 hamileyim şu anda...15 gün sonra tekrar gidicem...8.haftada kalp atışlarına bakılacak...
rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın...
kızlar, benim mercimek Ahmet'im 7+5.. benim düşük riskim var. progetana devam. kanamam durdu. kasıklarımda ağrı ve şişkinlik bazen de baş dönmesi var. bulantım yok. bu zamanan sonra bulantı olabilir mi?
bulanti olur mu olmaz mi bilmiyorum ama gununun buyuk cogunlugunu yatarak gecirmen, is yapmaman ve bol su icmen gerektigini biliyorum , en azindan 3 ay tamamlanana kadar...oyle yapiyorsun degil mi?...
Merhaba kızlar
Bayadır gelemiyorum...
Bende çok fenayım, bulantım çok, sabahları özellikle...
Sürekli geç kalıyorum işe, kalkamıyorum yataktan mide bulantısı bir yandan baş dönmesi bir yandan...
İş yerinde de çok zorlanıyorum, Allah yardımcımız olsun...
İlaç yazdı doktor ama dayanabileceğim kadar dayanacağım ilaç içmemek adına...
Umarım en kısa zamanda düzelir...[/QUOTE
Çok geçmiş olsun çokkkk sıkıntılı birşey bulantı hamilelikte hele de çalışıyorken benim ilk hamileliğimde 6. haftada başlayıp tam 16. hafta bitince kesilmişti. İşte o zaman yeniden doğmuş gibi oluyorsun bir de doğurur doğurmaz. Sana tavsiyem ilaçlarını alman neden dersen bulantı tamamen Beta Hcg seviyeleriyle alakalı ve 16. haftaya kadar bu değer sürekli yükseliyor ve değer arttıkça da bulantıların şiddeti ve günlük çıkarma sayısı artıyor. Ben önce hap ile başlamıştım daha sonra faydası git gide düşmüştü ve sonrada iğne vurulmaya başladmıştım. Ancak çalışıyorsan ve hap almak zorunda kalırsan sana bir tavsiyem var haplar ve iğne acayip uyku yapıyor işe gitmeden alırsan çok zorlanırsın ben gece 3 gbi kalkıp hapı içiyordum sabah 7' ye kadar uyku yapıyordu sonra kalkıp işe gidiyordum. İğne vurulurkende akşam yemeğinden sonra vurulup kendimden geçmiş şekilde sabaha kadar uyuyordum. Bu şekilde 2 buçuk ayı geçirdim maalesef ama moralin bozulmasın sonrası harika geçiyor. Bunlar hamileliğin küçük cilveleri sonundaki hediye mükemmel
Sivilcelenme olayını herkes yaşamıyormuş. Ama benim bu yaşıma rağmen hala arada bir sivilce çıktığını düşünürsek yaşayacağımdan eminim. Hamile bir arkadaşım da hamilelik boyunca saçlarının döküldüğünü ama vucudunun geri kalanının acaip kıllandığını söylemişti. Sonra kuzenimden de duydum aynı şeyi...Diz kapağımın üstünü hamilelikte sonra almaya başladım hiç kıl yoktu demişti hatta.Kimisinde doğumla geçiyormuş bu kıllanma kimiisnde geçmiyormuş.Ama asla göbeğinizi almayın diyorlar, almazsanız dökülüyor doğumdan sonra..2. hamileliğini yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler. Bunlar benim duyduklarım....Artık doğum sonrası full bakıma gireceğiz.ben ergenlik dönemimde bile sivilcelenmedim.Lekede var dimi off off.ben kıllanma olayını bilmiyodum sadece göbiş biraz kıllanıyo die biliyorum ama bide omu var offf
cnm 6 hafta kalp atışı için daha erken...kimileri 8 haftada duyuyor..endişelenme içini ferah tut..
bende progestan 200 mg kullanıyorum fitil olarak.Benim lekelenmem de yok ama doktor önlem için verdi.
Daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu.Bende henüz ne kese ne kalp atışı görebildim...
Hayırlı olsun.Seninle aynı günlerdeyiz.arkadaşlar dün ilk kontrolüm vardı... keseyi gördük...gayet iyi dedi doktorum...6+1 hamileyim şu anda...15 gün sonra tekrar gidicem...8.haftada kalp atışlarına bakılacak...
rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın...
Üf ya ben bebişimi görmek için gün sayarken doktordan aradılar randevum pazartesiye ertelendi.Doktorun operasyonu varmış.Sinir oldum
Kızlar birde benim kalp çarpıntım da var, yani bunaltıyor beni biraz...
Sizde de var mı ?
İnternetten araştırdım şöyle diyor ;
”Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?