2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

saolun kızlar.........doktoru aradım iğne vurul dedi.......progestan iğne vuruldum saat 5 de........ondan bu yana olmadı kanama......çok ağladım üzdüm kendimi ve bebişimi bugün........

Iyi olmana sevindm cnm yat dinlen gonlunu ferah tut bebisinle konus Allaha emanet olun

Baska bi doktora daha git cnm ben sali gunu gittim 7+4 du ve ozaman kalp atisini gorduk tam bilmiyorum ama kalp atisi icin erken olabilir gonlununferah tut bol bol dua e canim Rabbim herseyin en iyisini bilir baska bi doktora daha gozuk

canım ben 8+6 dayım.Şimdiye kadar hiç duymadım sesini muayenelerde gördük kalp atışını ama sesini sormadım hiç...

Allah tan umit kesilmez canim dua edelim insaallah hersey yoluna girer zaten dusukle sonuclanan gebeliklerde bebekler sagliksiz oluyo bu da Allahin bir takdiri. rabbim hakkimizda hayirlisini versin seninde yardimcin olsun

Cnm ben 6+6da ilk defa girmistim kesenin boyutu hangisi anlayamadim ama bebis 1 cmdi. Kalp atisi icin erken dedi ama ekrani buyulttu bebisin kalp atisini izledim 146 bmp di.
Stres yapma canim baska doktorada danis derim

Son düzenleme:

aynı durum bende de var alıngan ve sulu göz oldum..bu hormonlar beni mahvetti

ben ergenlik dönemimde bile sivilcelenmedim.Lekede var dimi off off.ben kıllanma olayını bilmiyodum sadece göbiş biraz kıllanıyo die biliyorum ama bide omu var offf cnm 6 hafta kalp atışı için daha erken...kimileri 8 haftada duyuyor..endişelenme içini ferah tut..
bende progestan 200 mg kullanıyorum fitil olarak.Benim lekelenmem de yok ama doktor önlem için verdi.
Daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu.Bende henüz ne kese ne kalp atışı görebildim...

arkadaşlar dün ilk kontrolüm vardı... keseyi gördük...gayet iyi dedi doktorum...6+1 hamileyim şu anda...15 gün sonra tekrar gidicem...8.haftada kalp atışlarına bakılacak...
rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın...

Amin canım ... Allah sağlıkla, hayırlısıyla kucağımızda nasip etsin hepimizin...

kızlar, benim mercimek Ahmet'im 7+5.. benim düşük riskim var. progetana devam. kanamam durdu. kasıklarımda ağrı ve şişkinlik bazen de baş dönmesi var. bulantım yok. bu zamanan sonra bulantı olabilir mi?

kızlar, benim mercimek Ahmet'im 7+5.. benim düşük riskim var. progetana devam. kanamam durdu. kasıklarımda ağrı ve şişkinlik bazen de baş dönmesi var. bulantım yok. bu zamanan sonra bulantı olabilir mi?

bulanti olur mu olmaz mi bilmiyorum ama gununun buyuk cogunlugunu yatarak gecirmen, is yapmaman ve bol su icmen gerektigini biliyorum , en azindan 3 ay tamamlanana kadar...oyle yapiyorsun degil mi?...

Son düzenleme:
bulanti olur mu olmaz mi bilmiyorum ama gununun buyuk cogunlugunu yatarak gecirmen, is yapmaman ve bol su icmen gerektigini biliyorum , en azindan 3 ay tamamlanana kadar...oyle yapiyorsun degil mi?...

yatmıyorum açıkçası. oturuyorum. ufak işlerimi yapıyorum (yemek, toz alma vb.), su içiyorum. sağlıklı besleniyorum.

Üf ya ben bebişimi görmek için gün sayarken doktordan aradılar randevum pazartesiye ertelendi.Doktorun operasyonu varmış.Sinir oldum

Herkese günaydın

Sivilcelenme olayını herkes yaşamıyormuş. Ama benim bu yaşıma rağmen hala arada bir sivilce çıktığını düşünürsek yaşayacağımdan eminim. Hamile bir arkadaşım da hamilelik boyunca saçlarının döküldüğünü ama vucudunun geri kalanının acaip kıllandığını söylemişti. Sonra kuzenimden de duydum aynı şeyi...Diz kapağımın üstünü hamilelikte sonra almaya başladım hiç kıl yoktu demişti hatta.Kimisinde doğumla geçiyormuş bu kıllanma kimiisnde geçmiyormuş.Ama asla göbeğinizi almayın diyorlar, almazsanız dökülüyor doğumdan sonra..2. hamileliğini yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler. Bunlar benim duyduklarım....Artık doğum sonrası full bakıma gireceğiz.
Hayırlı olsun.Seninle aynı günlerdeyiz.
Üf ya ben bebişimi görmek için gün sayarken doktordan aradılar randevum pazartesiye ertelendi.Doktorun operasyonu varmış.Sinir oldum

Yaa kadın doğum üniteleri öyle oluyor. Ben de ne zaman gitse en az 1-1.5 saat bekliyorum. Bir de randevulu gidiyorum. Acil doğum çıkıyor, sancısı olan kanaması olan koşa koşa geliyor. Bütün kadın doğum doktorlarında aynı hikaye...

benimde çarpıntım ve nefes darlığım var, nedenini öğrenmem iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…