2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkesler gitmiş bu soğukta dikkat edin kızlar aman allah korusun.kızım ile geçen çıktım soğuk bir yandan yerdeki buzlar bir yandan.

Allah sana bebegine ve kizina saglik versin esine de hayirli teskereler cabuk gecer siz iyi olunda

Mide bulantıların ne zaman başladı? Benim 6 hafta bitti. yarın 7. haftaya giriyorum. Hala başlama ihtimali var mı acaba??

Benm 6. Hafta basladi mide bulantilari ile sonra sabhlari safra ile artik yemeklerimi cikarmaya basladim

Bende ilac aliyorum dun almadim cok kotuydum bide bas agrisi basladi bende bu aralar

ay zor valla ya bulantı kusma hele başağrısı . Zor günler ya. Ben Kustum gene ya. Ya iyiydim bugün kötü oldum çok

Kızlar çok acil bir sorum var:Hamile kaldıktan sonra yani şu anda hamileyken kan değerlerine baktıran arkadaşlar progesteron değeriniz kaç çıktı ama hamileyken yaptıranlar acil cevap verirseniz sevinirim

Merhaba kızlar

Bayadır gelemiyorum...

Bende çok fenayım, bulantım çok, sabahları özellikle...

Sürekli geç kalıyorum işe, kalkamıyorum yataktan mide bulantısı bir yandan baş dönmesi bir yandan...

İş yerinde de çok zorlanıyorum, Allah yardımcımız olsun...

İlaç yazdı doktor ama dayanabileceğim kadar dayanacağım ilaç içmemek adına...

Umarım en kısa zamanda düzelir...

Kızlar çok acil bir sorum var:Hamile kaldıktan sonra yani şu anda hamileyken kan değerlerine baktıran arkadaşlar progesteron değeriniz kaç çıktı ama hamileyken yaptıranlar acil cevap verirseniz sevinirim

benim hiç bir fikrim yok canım keşke yardımcı olabilseydi m

Kızlar birde benim kalp çarpıntım da var, yani bunaltıyor beni biraz...

Sizde de var mı ?

İnternetten araştırdım şöyle diyor ;

”Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.

Ben hic baktirmadim cnm bi fikrim yok malesef

Peki yemek yiyebiliormusun ben de ilac aliyorum ilac almazsm tum gun istifra ediyorum yediklerimde gidiyor dayanabiliorsan masaallah

Bende hic ole olmadi cnm

ben arada hissediyorum canim...belki de kendimizi cok dinledigimiz icin hissediyoruzdur...

canım ben 7+1 de baktırmıstım15000 cıkmıstı, yalnız en fazla 100000 sonra gıtgıde düşüyor

ben de de oluyor canım ayrıca ayakta çok fazla duramıyorum baş dönmesi çok var.kalbim ayaktayken daha da fazla atıyor ve anında yatma ihtiyacı hissediyorum.:2:

canım benimde oluyor arada o lekelrden az önce yine gelmiş. elinden geldiğince kalkma yerinden dinlen. Dua et, bişeycikler olmaz. Ayrca 9 haftalık bebek öyle bi akıntıyla düşmez korkma.

Okudum cnm Allah bebisini sana bagislasin sikma canini doktora gittin mi peki

saolun kızlar.........doktoru aradım iğne vurul dedi.......progestan iğne vuruldum saat 5 de........ondan bu yana olmadı kanama......çok ağladım üzdüm kendimi ve bebişimi bugün........

saolun kızlar.........doktoru aradım iğne vurul dedi.......progestan iğne vuruldum saat 5 de........ondan bu yana olmadı kanama......çok ağladım üzdüm kendimi ve bebişimi bugün........

geçmiş olsun canım
bol bol yatman gerek
iyi dinlen kendini yorma

bir kaç gündür giremedim..canım çok sıkkın..4 gündür leklelenmelerim var...dr progestan verdi. onu kullanıyorum... 6+6 gebeyim...kalp atışını altanda bakılmasına rağmen duyulmadı...ultrasondada bebek çok belirgin değil..kese boyu dün 14mm di.10 gün önce 10mm di..dr hergün 1 mm büyümesi gerekirdi dedi..ve biraz olumsuz konuştu....şuan yapabildiğim tek şey beklemek... 10 gün sonra tekrar dr gideceğiz kalp atışı yine duyulmassa kürtaj olmam gerekiyormuş...alahım sen büyüksün...herşeyin hayırlısını nasip et..her işte bir hayır vardır diyerek kendimi teselli ediyorum... aranızda benim gibi kalp atışını duyamayan var mı?yorumlarınıza ihtiyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…