iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum nasıl gitcem eve bilmiyorum :18:
kısa dönem hayırlısı ile. Doğumda olamıycak yanımda sanırım ya 1aya yakın süre of ama herşeyin hayırlısı.herşey allahtan diyorum vardır bir hikmeti.kocam sağ salim gitsin dönsün de. Ben kızima da bebeğe de bakarım.
Mide bulantıların ne zaman başladı? Benim 6 hafta bitti. yarın 7. haftaya giriyorum. Hala başlama ihtimali var mı acaba??
gel kız sürüneyim. :) şaka bir tarafa sabah kalk bulantı ilacını al bulantıni bastir ye birşeyler hemen git üstünü giyin ay insan da moral oluyor bir şekilde. Ama bugün kötü oldum gene ya. Bu arada akvaryumumuz var bizim kızım için aldık dişiler yumurtlamaya başladi bir sürü oldu bebek
Allah sana bebegine ve kizina saglik versin esine de hayirli teskereler cabuk gecer siz iyi olunda
Benm 6. Hafta basladi mide bulantilari ile sonra sabhlari safra ile artik yemeklerimi cikarmaya basladim
Bende ilac aliyorum dun almadim cok kotuydum bide bas agrisi basladi bende bu aralar
ay zor valla ya bulantı kusma hele başağrısı . Zor günler ya. Ben Kustum gene ya. Ya iyiydim bugün kötü oldum çok
Kızlar çok acil bir sorum var:Hamile kaldıktan sonra yani şu anda hamileyken kan değerlerine baktıran arkadaşlar progesteron değeriniz kaç çıktı ama hamileyken yaptıranlar acil cevap verirseniz sevinirim
Ilac etki etmiyormu peki cnm
Kızlar çok acil bir sorum var:Hamile kaldıktan sonra yani şu anda hamileyken kan değerlerine baktıran arkadaşlar progesteron değeriniz kaç çıktı ama hamileyken yaptıranlar acil cevap verirseniz sevinirim
Merhaba kızlar
Bayadır gelemiyorum...
Bende çok fenayım, bulantım çok, sabahları özellikle...
Sürekli geç kalıyorum işe, kalkamıyorum yataktan mide bulantısı bir yandan baş dönmesi bir yandan...
İş yerinde de çok zorlanıyorum, Allah yardımcımız olsun...
İlaç yazdı doktor ama dayanabileceğim kadar dayanacağım ilaç içmemek adına...
Umarım en kısa zamanda düzelir...
metpamıd ıcyrum ben ama hiç farketmiyor onu aldığım halde kötü oluyorum.
Kızlar birde benim kalp çarpıntım da var, yani bunaltıyor beni biraz...
Sizde de var mı ?
İnternetten araştırdım şöyle diyor ;
Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.
allah razı olsun canım
Sizde de var mı ?
Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.
Sizde de var mı ?
”Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.
canım benimde oluyor arada o lekelrden az önce yine gelmiş. elinden geldiğince kalkma yerinden dinlen. Dua et, bişeycikler olmaz. Ayrca 9 haftalık bebek öyle bi akıntıyla düşmez korkma.
Okudum cnm Allah bebisini sana bagislasin sikma canini doktora gittin mi peki
Dielimki bi sorun çıktı ne yapabilicemki onun stresiyle nasıl yaşıycam kalan zamanı tereddütte kaldım ya :S
Canım hemen düşecek die bşy yok yatmaya devam et ve progestana geçiyor Allahın iznyle...
Aynen ben :)
Ayrıca bugün randevum vardı kar mar gittim bebişi görmeye kızlar ultrason fotosunda bebeğin yanında bi çember var o nedir ya anlamadım...
saolun kızlar.........doktoru aradım iğne vurul dedi.......progestan iğne vuruldum saat 5 de........ondan bu yana olmadı kanama......çok ağladım üzdüm kendimi ve bebişimi bugün........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?