- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
kizlar ben 3-4 gun sonra ultrasona girecegim kalp atislari icin. 8 haftalik olmus olacak...bol su icip oyle gitmemis mi gerekiyor hala yoksa o olay eskiden miydi?
kizlar ben 3-4 gun sonra ultrasona girecegim kalp atislari icin. 8 haftalik olmus olacak...bol su icip oyle gitmemis mi gerekiyor hala yoksa o olay eskiden miydi?
Ben burada yazılanları baz alarak hep bol su içip gittim. Dr da beni önce tuvalete soktu, mesanenin boş olması gerek dedi. Tam Dr. a girmeden önce 1.5 lt su içmiştim. Bir de botlarımla, kıyafetimle ve içtiğimle beni 57.5 kilo tarttı. Moralim bozuldu....Ama şu ana kadar vajinal ultrason yaptı belki ondan mesanenin boş olması gerek dedi bilmiyorum...
canım ben 6+4de girdim bi ultrasona aciliyetim vardı apar topar.... alttan ve karından ultrason öyle su falan içmedim... bebeğim de net gözüktü. 8+4 gene gideceğim gene normal gideceğim... suya gerek var mı bilemiyorum.
Ben burada yazılanları baz alarak hep bol su içip gittim. Dr da beni önce tuvalete soktu, mesanenin boş olması gerek dedi. Tam Dr. a girmeden önce 1.5 lt su içmiştim. Bir de botlarımla, kıyafetimle ve içtiğimle beni 57.5 kilo tarttı. Moralim bozuldu....Ama şu ana kadar vajinal ultrason yaptı belki ondan mesanenin boş olması gerek dedi bilmiyorum...
Beni bıraksalar sürekli uyurum.Akşamları alıyoruz battaniyeyi üzerimize.eşimle ayrı kanepelerde yatıyoruz 2 haftadır.Bebeğimiz rahatsız olmasın dio:)Ben hopp uyuyorum dizilere bakarken 9.30-10 gibi.Nasıl gidiveriyorum hemen anlamıyorum..ben de uyku duzensizligi de var ileri derece...suanda bulundugum yerde saat sabah 5 ve ben gece 2 den beri ayaktayim cunku aksam 7 de bir uyku bastirdi gece 2'ye kadar uyumusum...
Beni bıraksalar sürekli uyurum.Akşamları alıyoruz battaniyeyi üzerimize.eşimle ayrı kanepelerde yatıyoruz 2 haftadır.Bebeğimiz rahatsız olmasın dio:)Ben hopp uyuyorum dizilere bakarken 9.30-10 gibi.Nasıl gidiveriyorum hemen anlamıyorum..
Beni bıraksalar sürekli uyurum.Akşamları alıyoruz battaniyeyi üzerimize.eşimle ayrı kanepelerde yatıyoruz 2 haftadır.Bebeğimiz rahatsız olmasın dio:)Ben hopp uyuyorum dizilere bakarken 9.30-10 gibi.Nasıl gidiveriyorum hemen anlamıyorum..
aman o tartiyi hic sorma, beni apar topar ustumde kabanla tarttilar...
bunu iyice ogrenmek lazim, hani belki gerek yoktur ama mesane dolu iken daha net gorunur falan...
8 hafta ve üzeri hamiş olan arkadaşlar yapılan ilk tahlillerde kan ile beraber idrar tahlili de yapıldı mı sizlere acaba?Ben bugün sağlık ocağına gittim aile hekimine kayıt oldum sadece 3 tüp kan aldılar idrar tahlili istemedi.kafam karıştı.
Gunaydin kislar nasilsiniz benim karnimda agri basladi cok siddetli degil hafif tarzda neden boyle oluyorki mide zaten alt ust durm da Allah hwpimizin yardimcisi olsun
8 hafta ve üzeri hamiş olan arkadaşlar yapılan ilk tahlillerde kan ile beraber idrar tahlili de yapıldı mı sizlere acaba?Ben bugün sağlık ocağına gittim aile hekimine kayıt oldum sadece 3 tüp kan aldılar idrar tahlili istemedi.kafam karıştı.
rahim buyuyp diger organlara baski yaptigi icin olmasi kuvvetle muhtemel. kanama olmamasi lazim ama...
bu arada lekelenme ve kanamasi olup istirahat etmesi gereken arkadaslara acil sifalar. Allah hepimizin bebisini korusun...
kızlar ben normalde saçlarımı kendi rengine boyuyorum. çocukken beyazladı saçlarım. boyamayınca çok kötü duruyor. koyu kestane saçım.
boya yasak şimdi. normal kına yakmayı düşünüyorum. bilgisi olan varmı. renk koyulaşsın diye soğan kabuğu ve türk kahvesi katacağım içine. maksat beyazlarımı kapasın. sizce hamilelikte kına yakılabilir mi?
ben sağlık ocağına gittiğimde evde test yapmıştım daha haftasını bilmiyorum. kan tahlili yaptı. ertesi gün jinekolağa gittim. ultrasonda gözüktü direkt. kan tahlili harici idrar tahlili de istedi. haftaya gitdeceğim gene. daha yaptırmadım kardan dolayı çıkmıyorum evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?