2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldiniz canım bu hafta bütün bebişler popo gösteriyorlar anneye ne hikmetse kimse göremeediii...
maşşallah kilosu boyu iyi canım ...
artık sezaryen olsun napalım sağlıklı doğsunda canım

mihraceee seni gören cennetlik yaaa özlettin kendiniii...

ayy cnaım işe dalmışımmm izne çıkmadan önce işlerimi temizlemek için uğraşıyorum:))
özledim bende sizi ihmal etttim ama ağustosta evde bol bol vaktim olacak:))
nbr kuzu nasılsınız bakim bebişle

:) eminmisin tatlım ben 20 sine yeni girdim bende çıtır anneyim bendeee
güzelim bu yaşlarda evlenip çoluk çocuğa karışmak bu ne cesaret yavv artık bebeğinizle büyürsünüz o da başka güzel tabi:)
canım ben 37. haftada çıkıcam. ptesi kontrolüm var çalışabilir raporumu alıcam. daha çokk varevin kıymetini bil benim yerime de dinlen

canım niye son ana kadar çalışıyorsun ben buğün ayrıldım izne doktor dediki dinlence bebek için en önemli şey dedi

kız midem bulanıyor içince.demir ilacını alınca başka hiç birşey yiyip içemiyorum bu seferde.
cnm yatarken al. ben öyle yapıyorum demir ilacı önemli ihmal etme

neden sezeryan cnm sen mi istedin??

ama 32 den 37 ye kadar olan 5 haftayı doğum sonrası 8 haftalık iznine ekleyip 13 hafta bebekle geçirmek daha iyi oluyor yoksa doğuma kadar 8 hafta evde oturmak pek bir işe yaramıyor en azından benim için öyle ben evde de çok yoruyorum kendimi dinlenemiyorum ki.

maşallah annesi nazar değmesinn
yüzünü görmeye ne kaldı şuradaa az daha sabır doya doya seyredeceğizzz inş.
benim yakışıklı hiç göstermiyor hehe.
hıms sen izne çıktın ozaman hadi hayırlı olsun
ben 12 ağustosa kadar çalıabilir raporu aldım hehe

hoşgeldiniz canım bu hafta bütün bebişler popo gösteriyorlar anneye ne hikmetse kimse göremeediii...
maşşallah kilosu boyu iyi canım ...
artık sezaryen olsun napalım sağlıklı doğsunda canım

şok geçirdim toplamda 12 kilo almışım yok artık dedim bebekte literatür gibi haftasıyla tam uyumlu ben 2000 gr olur diye düşünmüştüm neyse sağlıklı olsunda artık kendimi beslemişim ne yapıyım iştah çok fena birde tatlı çok yiyorum

sağol canım benim erken doğum tehdidim olduğu için ıstirahate çekildim
ama doktor izniyle istanbula 1-2 saat uzaklıkta bir tatil yerine gidip 3-4 gün tatil yapıcam oh yemek derdi yok temizlik derdi yok yan gel yat

haklısın aslında evde insan daha çok yoruluyor ama sağlığın izin vermeyince mecbur ayrılıyorsun ama tabi sağlığın müsaitse doğum sonuna aktarman daha mantıklı

ya daha doğuma da epey var sen frenle azcık şu boğazı yeme tatlı falan...15 le bitirmeye bak derim ben canım 15 i geçme ama

cnm yatarken al. ben öyle yapıyorum demir ilacı önemli ihmal etme

neden sezeryan cnm sen mi istedin??
canım ilk bebeğim sezeryan diye 2. mecburmuş doktorumda bugün dedi krşke ilkinde direnseydin ama o zamanda tıbbi mecburiyetten denmişti yani söz hakkım yoktu benim
hayırlısı neyse o olsun

ay canım zor o zaman senin için.bu işin başka formülü yok mudur ki acaba ? doktora söyledinm i belki başka bi alternatif bulur...

bi kaç hafta ara ver dedi ilaca başka bi önerisi yok.diyetisyene gittim bişeyler önerir diye o da tutuşturdu elime bi liste.sanki bilmiyorum neyin ne olduğunu.ben demir emilimini arttıran şeyler yada azaltan şeyler nelerdir onu sordum kadın çok ilgisiz çıktı.bide üstümde formam var hemşireyim biliyor.

bugünlerde bi deniz kenarına gitmeye o kadar ihtiyacım varki.hergün iş yerinde aynı muhabbet.kızların kafasını şlişirdim.denize gitsem suya girsem diyee.ama nerdeeeee.mardinde deniz mi var

ya daha doğuma da epey var sen frenle azcık şu boğazı yeme tatlı falan...15 le bitirmeye bak derim ben canım 15 i geçme ama

haklısında canım inan pasta börekle hiç aram yok ekmek az yerim ama ne oluyorki 1 ay kilo almadım70 kiloda takıldım kaldım 2 günde 71,5 olmuşum hala şoktayım şoktan 1 kase dondurma yedim:))

kızlar bebişinize aldıklarınızın bir listesi var mı ya :26: lütfen yardımcı olun alışveriş yapmaya başladım ama kafam allak bullak oldu..hangisinde kaçar tane aldınız,kaç tulum lazım,aylara göre nasıl ayırdınız aldıklarınızı banada söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…