- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kızlar merhabalar ben doktordan yeni geldim durumu özetliyorum:
kilo 1870
boy 42
sezeryanla doğurucakmışım en geç 1 eylül dedi
fakat kötü olan benim oğlan ilk defa yüzünü göstermedi arkası dönükmüş çok istemiştim oysa görmeyi her ay görüyordum ya çok ama çok özlemiştim kısmet artık
3 hafta sonra gel dedi gerek görürsem nst ye sokarım şu an gerek yok dedi
ha birde rapor verdi 32 hafta diye çalışamaz raporu durum böyle
herhalde forumun en yaşlısı benim öyle gözüküyor:)
üzülme 2.yide yaparsın 3 4 sene sonra...29da fazla bi yas değil tam zamanı bilinçli bi anne olmak için..şimdi çıtırlar bana kızacak:))
mihraceee seni gören cennetlik yaaa özlettin kendiniii...
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ole deme cnm yaaa hamıskende guselızzz bızzz..her anın tadını cıkaralımmm dogurncaa gobusteyken daha rahattıı dıycezz
inan canım doğumdan sonra uykusuzluk başlayınca diyorsunki hamilelik keşke daha uzun sürseydi
şimdi diyoruzki ay hemen doğsun insanoğlu işte
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm...
güzelim bu yaşlarda evlenip çoluk çocuğa karışmak bu ne cesaret yavv artık bebeğinizle büyürsünüz o da başka güzel tabi:):) eminmisin tatlım ben 20 sine yeni girdimbende çıtır anneyim bendeee
canım ben 37. haftada çıkıcam. ptesi kontrolüm var çalışabilir raporumu alıcam. daha çokk varevin kıymetini bil benim yerime de dinlen
cnm yatarken al. ben öyle yapıyorumkız midem bulanıyor içince.demir ilacını alınca başka hiç birşey yiyip içemiyorum bu seferde.
kilo 1870
boy 42
fakat kötü olan benim oğlan ilk defa yüzünü göstermedi arkası dönükmüş çok istemiştim oysa görmeyi her ay görüyordum ya çok ama çok özlemiştim kısmet artık
boğa burcu olup da azgın olmayan hatun görmedim ben hamileliktendir hamilelikten
bende istemek bende istemek:)kızlar ben azıcık uzanacağım görüşürüz
güzelim bu yaşlarda evlenip çoluk çocuğa karışmak bu ne cesaret yavv artık bebeğinizle büyürsünüz o da başka güzel tabi:)
canım niye son ana kadar çalışıyorsun ben buğün ayrıldım izne doktor dediki dinlence bebek için en önemli şey dedi
kilo 1870
boy 42
hoşgeldiniz canım bu hafta bütün bebişler popo gösteriyorlar anneye ne hikmetse kimse göremeediii...
maşşallah kilosu boyu iyi canım ...
artık sezaryen olsun napalım sağlıklı doğsunda canım
maşallah annesi nazar değmesinn
yüzünü görmeye ne kaldı şuradaa az daha sabır doya doya seyredeceğizzz inş.
benim yakışıklı hiç göstermiyor hehe.
hıms sen izne çıktın ozaman hadi hayırlı olsun
ben 12 ağustosa kadar çalıabilir raporu aldım hehe
ama 32 den 37 ye kadar olan 5 haftayı doğum sonrası 8 haftalık iznine ekleyip 13 hafta bebekle geçirmek daha iyi oluyor yoksa doğuma kadar 8 hafta evde oturmak pek bir işe yaramıyor en azından benim için öyle ben evde de çok yoruyorum kendimi dinlenemiyorum ki.
şok geçirdim toplamda 12 kilo almışım yok artık dedim bebekte literatür gibi haftasıyla tam uyumlu ben 2000 gr olur diye düşünmüştüm neyse sağlıklı olsunda artık kendimi beslemişim ne yapıyım iştah çok fena birde tatlı çok yiyorum
canım ilk bebeğim sezeryan diye 2. mecburmuş doktorumda bugün dedi krşke ilkinde direnseydin ama o zamanda tıbbi mecburiyetten denmişti yani söz hakkım yoktu benimcnm yatarken al. ben öyle yapıyorumdemir ilacı önemli ihmal etme
neden sezeryan cnm sen mi istedin??
ay canım zor o zaman senin için.bu işin başka formülü yok mudur ki acaba ? doktora söyledinm i belki başka bi alternatif bulur...
ya daha doğuma da epey var sen frenle azcık şu boğazı yeme tatlı falan...15 le bitirmeye bak derim ben canım 15 i geçme ama
bugünlerde bi deniz kenarına gitmeye o kadar ihtiyacım varki.hergün iş yerinde aynı muhabbet.kızların kafasını şlişirdim.denize gitsem suya girsem diyee.ama nerdeeeee.mardinde deniz mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?