- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
canım doğum tarhimiz aynınegüzel..birlikte dogurcaz galiba..cinsiyeti ne bebişinin...
bende aslan burcuyummmm
HANGİ BURÇ, HANGİ DURUMDA SORUN ÇIKARTIR DERSİNİZ?
- Birinin yalanını yakaladığında
- Kafası karıştığında
- Yüzünde sivilce çıktığında
- Öğütleri dinlenmediğinde
- Başka birinin kendinden güzel veya yakışıklı olduğu söylendiğinde
- Aşksız kaldığında
- İş aradığında
- Saçları döküldüğünde, beyazlamaya başladığında
HANGİ BURÇ, HANGİ DURUMDA SORUN ÇIKARTIR DERSİNİZ?
KOVA (21 Ocak-19 Şubat)
- Disiplin altına girdiklerinde
- Dokuz-altı işlerde
- Arkadaşları olmadığında
- Parasız kaldıklarında
- Birine uymak zorunda kalınca
- Aranmadıklarında
- Sessizlikte
- Değişiklik olmadığında
ben kovalarla çok iyi anlaşırımm içi neyse dışıda o oluyor....ama azcık kıskanç ve takıntılı oluyorlar :26:
aynen aynen bende öyle sağacağım sütü vereceğim kocişee sora sporaa hehebenim şahsi görüşüm canım emzirme pompası çalışmıyor olsak bile olmalı;bir kere sütü artırıyor,bebiş emiyor gibi;sonra bebek doğduğunda yavrucuğun gücü ne kadar ki çekmek için yorulur uyur kalır.biberonla veririz kendi sütümüzü inşalllah.hem deee ben şimdiden plan yapıyorum sağacam sütümü bir sürü kocişe verecem ben sporuma neyime bakacam
bende 21 yaşındayım alooooobu arada kendimi topiğin en çıtır en genç annesi ilan ediyorum
en küçüğünüz benim :97::83:
ayne yaa benimkide 1880gr yaa bizim ooğlanlar ufakk...Ben de geldiiimmm Dr daydık bugün oğlumu gördüm
Kilo:81
Tans: 10/6
Oğlum:1750 gr
NasiliZ ama :) bu arada maybebabe kızına maşallah 2200 olmuş vay anam vayyyy ben de 2 kiloyu bulmuştur dedim ama tifil çıktı benim koç
vayyy anacım bu ne güzeliiikkkk
kavga çıkmasın kızlarrrr hepimiz çıtırıızzzz:) eminmisin tatlım ben 20 sine yeni girdimbende çıtır anneyim bendeee
tabi tabiii kadının kalçalısıııı eşimde diyoo kii bi kalçaa aynı diyoo gerisi bi tuhaf oldu diyooo zayıfla ama kalça kalsın diyooo :26::26:aaaa çok ayıpbiz o filintaları görünce bakmıcaz hem ne öyle kuru tahta onlar kaka kaka ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı azcık ele gelcek hatun dediğin yawwwwwww ben göbüşümü çok seviyomm wallaaa
tabi kızzz çook soğuktu kış ondan böyle oldu hehegecen kış cok çetın gectııeylull annelerının sayısından bellıı
anacım yaaa ne güzelsiniz siz öyleeee
bebişlerin de doğum tarihi aynı olabilir o zaman:))erkek canım benimki,senin son adet tarihin neydi benim 18 aralık
geçmiş yaptım ayolll.... ancak gelebildim
bebişleri kasdettim zaten canım:))nasıl gidiyor hamileliğin..ödem falan oldu mu kaç kilo aldın...ammada sordum yalnız:))
benimde doğum tarihim 4 mayıs kızlarr boğaa burcuyummm...
mihraceee seni gören cennetlik yaaa özlettin kendiniii...
heh bi sen eksiktin
kaç doğumlusun anacım sennnnkızlarr en gençç benim 19 yaşındayım beeennnnnnnnnnn :)))))
seks hariç hepsi doğru olabilirrr hehe...HANGİ BURÇ, HANGİ DURUMDA SORUN ÇIKARTIR DERSİNİZ?
BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)
- Biri borç istediğinde
- Masada hesabı ödemek zorunda kaldıklarında
- Karınları acıktığında
- Ani bir değişiklikte
- Seksten uzak kaldıklarında
- Kilo aldıklarında
- Parasız kaldıklarında
- Yemek sofraya geç geldiğinde
hımm ben de kendin oğlak burcusun zannettim:)iyi gidiyor ama yavaş yavaş sıcaklarda halsiz hissetmeye başladım kendimi ağırlaşıyormuşum gibi,Alllaha şükür hiç bir yerim şişmedi henüz,7-8 civarı bişey canım,senin nasıl var mı şişlik?kaç kilo aldın?
maşallah canım 7 8 ne ki çok iyi...fit bi hamişsin yani:)bende 9 kilo aldım tam tamına bu ikinci gebeliğim ilkinde 30 a yakın kilo aldım ve çok şişmiştimBunda daha dikkatli olmaya calışıyorum bende sismedim çok şükür.. oğluşum beni yormuyo fazla:)
kaç doğumlusun anacım sennnn
seks hariç hepsi doğru olabilirrr hehe...
açıkçası ondan uzak kaldımmı mutlu bile olabilirrim hahaayyytttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?