- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kaç doğumlusun anacım sennnn
seks hariç hepsi doğru olabilirrr hehe...
açıkçası ondan uzak kaldımmı mutlu bile olabilirrim hahaayyytttt
biliyorum canım bnm çevremdede var..ama ne bileyim işte buna mecbur ediolar..Allahtan bnm annem bakıcak her ihtimalde.. oyüzden çok üzülmüyorum[/Q
eğer tayin işi olursa kayın validem bakacam o da ayrı bi durum!
aaaa ne münasebet ayollll sende çıtırsınnnn...herkesler pek bi çıtır masaallahda bende 28 yasındayım..bende kıtır mı oluyorum bu durumda:)
senin de gayet iyi,aman sağlıklı olsunlar dakilolar veriliyor bir şekilde 30 kilo alıp şimdi incecik gezen anneler biliyorum ben:)
55e düştüm doğumdan sonra gayet iyiydim.. nasıl verdim bende bilmiyorum:)
aaaa ne münasebet ayollll sende çıtırsınnnn...
şekerim 20 yaşındasın o zaman bende 91liyimm92liyimm cnım
yok kıızzz inan öyle değilim...boğa burcu olup da azgın olmayan hatun görmedim ben hamileliktendir hamilelikten
süper valla 28 de 2.yi de yapıyorsun,ben daha 29 da 1:)
şekerim 20 yaşındasın o zaman bende 91liyimm
yok kıızzz inan öyle değilim...
ne güzelll bizde göstermeyiz inşallaaahhhhtesekkur ediyorum canım..yasımı göstermediğimi söylerler zaten
üzülme 2.yide yaparsın 3 4 sene sonra...29da fazla bi yas değil tam zamanı bilinçli bi anne olmak için..şimdi çıtırlar bana kızacak:))
benim burcum kova 9 subat doğumluyum burcumun özelliklerinide tasıyorum:)
benimde doğum tarihim 4 mayıs kızlarr boğaa burcuyummm...
mihraceee seni gören cennetlik yaaa özlettin kendiniii...
kızlar kan değerlerime baktım.hemoglogbinim 13ten 10,3 e demirimse 76 dan 8 e düşmüş.demir ilaçlarını içemiyorum sıcaklardan dolayı bişey yiyip içemiyorum.offf offffffff napacam ben ya
tamam canım dinlen sen bebişinlekızlar ben azıcık uzanacağım görüşürüz
demiri lacı önemli ama canım içmeye çalış zorla kendini yapcak bişey yok...
ay canım zor o zaman senin için.bu işin başka formülü yok mudur ki acaba ? doktora söyledinm i belki başka bi alternatif bulur...kız midem bulanıyor içince.demir ilacını alınca başka hiç birşey yiyip içemiyorum bu seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?