2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben saçlarımı 1 yıldır boyamıyordum çok rahatım bu yüzden.Kendi rengime boyayıp bıraktım bidaha.İyikide boya sürmemişim şimdi çok rahat olacak.
Ben saçları sarı olan arkadaşlara üzülüyorum ama:)Çok kötü bi görünüm oluyor

Birde vajinal ultrason oldum die ne kadar rahat söylüyorsunuz kızlar yaa ben adından bile korkuyorum.Hiç olmadım inşallah gerekte kalmaz

Son düzenleme:

Anlamadığım kan tahlili yapılıyor hamilelik için ayrıca idrar tahliline neden gerek duyuyorsunuzki?
Kan kesin sonucu veriyor zaten

maalesef aynı sorun bende de var canım..yıllardır max. 1 ayda saçlarımın beyazı ortaya çıkıyordu.çalıştığım için de çok kötü görünüyor..Ben golden rose'un beyaz kapatmak için ruj gibi şeyleri var.Onlardan buldum ve inanılmaz işe yaradı..

vajinal ultrasonda bisey yok ki...ince bi alet sokuyor...normal dogum olsa napicaksin?

canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama ilk dönemler gerekli görürse bakıyor doktor.bir zararı yokmuş bebeğe.inşallah gerek kalmaz ben de korkuyordum ama benim başıma geldi.ayağını sıcak tut gazın olmasın o zaman gerek kalmaz işte.

Gaz kesin olur bendee...
Benim doktorum çok gerek görmedikçe bakmıyor,ama umarımda bakmaz bakmak istersede baktırmam korkuyorum utanmak değil ama korkum çok..acır die

vajinal ultrasonda bisey yok ki...ince bi alet sokuyor...normal dogum olsa napicaksin?

off bilmiyorum cnm benim fobim var...normal doğum yapamam zatenn korkuyorum

Cnm sen korkuyorsun ben ne yapiyim her gittigimde eli ile muane ediyor bi catala yatiyoruz mantar testi kontrolu yapiyor ve sonra alltan ultrasonla bakiyor ve ben her ay bunu yasicam artik onlari yasiya yasiya normal dogumdan da korkmuyorum ki oda mecbur burda

Anlamadığım kan tahlili yapılıyor hamilelik için ayrıca idrar tahliline neden gerek duyuyorsunuzki?

İdrar tahlilinde, bakteri üremesi (kültür) ve idrarda glikoz,protein gibi şeyler bakılıyor sanırım bende öyle oldu

Ayy, neden her ay eliyle muayene ediyor ki. Kendime yapılıyormuş gibi gerildim şimdi :)

canim sen yurtdisindasin galiba...ben de yurtdisindayim, normalde 12. haftaya kadar ultrason ile bakilmaz, elle muayane yapilir, ebe yapar, ama paraya kiyip baktiracagim.

Son düzenleme:

ıdrar tahlılı gebelık kesnlestıkten sonra mutlaka yapılması gerekıyormus..sebebıne gelınce ıdarardakı proteın kan ya da enfeksıyon var mı dıye bakıyorlar

Ayy, neden her ay eliyle muayene ediyor ki. Kendime yapılıyormuş gibi gerildim şimdi :)

Sinirlerim okadar geriliyorki o catala cikarken mesela ikinci gidisimde rahmin nerdeymis merak ediyor yada cok seviyor sokmayi

canim sen yurtdisindasin galiba...ben de yurtdisindayim, normalde 12. haftaya kadar ultrason ile bakilmaz, elle muayane yapilir, ebe yapar, ama paraya kiyip baktiracagim.

Evet almanyadayim sen nerdesin vala iki kere gittim elle ultrasonla bile bakti burda hasteneye gitmiyorum muayene ye gidiyorum ben bide ozel sigortaliyim sanirim ondan

ben amerikadayim canim, burda normalde toplasan 3 gecmez normal ultrasona sokmalari ki biri zaten ayrintili ultrason...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…