ben hamılelıgımı ılk saglık ocagındakı testte ogrendım.benımde kaydım yapıldı ıkı tup kan aldılar ve ayrıca tam ıdrar testı yapıldı sanada yapılması gerekıyordu ama yapılmasa bıle merak etme kadın dogumcu ısteyecek[/Q
hep beni bulur zaten neyse buna da şükür.ben özele gidiyorum artık idrarı da orada yaptırırım sağolun arkadaşlar..
kızlar ben normalde saçlarımı kendi rengine boyuyorum. çocukken beyazladı saçlarım. boyamayınca çok kötü duruyor. koyu kestane saçım.
boya yasak şimdi. normal kına yakmayı düşünüyorum. bilgisi olan varmı. renk koyulaşsın diye soğan kabuğu ve türk kahvesi katacağım içine. maksat beyazlarımı kapasın. sizce hamilelikte kına yakılabilir mi?
Ben saçlarımı 1 yıldır boyamıyordum çok rahatım bu yüzden.Kendi rengime boyayıp bıraktım bidaha.İyikide boya sürmemişim şimdi çok rahat olacak.
Ben saçları sarı olan arkadaşlara üzülüyorum ama:)Çok kötü bi görünüm oluyor
Birde vajinal ultrason oldum die ne kadar rahat söylüyorsunuz kızlar yaa ben adından bile korkuyorum.Hiç olmadım inşallah gerekte kalmaz
Ben saçlarımı 1 yıldır boyamıyordum çok rahatım bu yüzden.Kendi rengime boyayıp bıraktım bidaha.İyikide boya sürmemişim şimdi çok rahat olacak.
Ben saçları sarı olan arkadaşlara üzülüyorum ama:)Çok kötü bi görünüm oluyor
Birde vajinal ultrason oldum die ne kadar rahat söylüyorsunuz kızlar yaa ben adından bile korkuyorum.Hiç olmadım inşallah gerekte kalmaz
vajinal ultrasonda bisey yok ki...ince bi alet sokuyor...normal dogum olsa napicaksin?
Gaz kesin olur bendee...canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama ilk dönemler gerekli görürse bakıyor doktor.bir zararı yokmuş bebeğe.inşallah gerek kalmaz ben de korkuyordum ama benim başıma geldi.ayağını sıcak tut gazın olmasın o zaman gerek kalmaz işte.
Anlamadığım kan tahlili yapılıyor hamilelik için ayrıca idrar tahliline neden gerek duyuyorsunuzki?
Kan kesin sonucu veriyor zaten[/QUOTE
böbrekte kum idrarda iltihap varmı ona bakılıyor sanıyorum.ilerde tehlike olmasın diye.
off bilmiyorum cnm benim fobim var...normal doğum yapamam zatenn korkuyorum
Gaz kesin olur bendee...
Benim doktorum çok gerek görmedikçe bakmıyor,ama umarımda bakmaz bakmak istersede baktırmam korkuyorum utanmak değil ama korkum çok..acır die
vajinal ultrasonda bisey yok ki...ince bi alet sokuyor...normal dogum olsa napicaksin?
off bilmiyorum cnm benim fobim var...normal doğum yapamam zatenn korkuyorum
Anlamadığım kan tahlili yapılıyor hamilelik için ayrıca idrar tahliline neden gerek duyuyorsunuzki?
Kan kesin sonucu veriyor zaten
İdrar tahlilinde, bakteri üremesi (kültür) ve idrarda glikoz,protein gibi şeyler bakılıyor sanırım bende öyle oldu
Cnm sen korkuyorsun ben ne yapiyim her gittigimde eli ile muane ediyor bi catala yatiyoruz mantar testi kontrolu yapiyor ve sonra alltan ultrasonla bakiyor ve ben her ay bunu yasicam artik onlari yasiya yasiya normal dogumdan da korkmuyorum ki oda mecbur burda
Cnm sen korkuyorsun ben ne yapiyim her gittigimde eli ile muane ediyor bi catala yatiyoruz mantar testi kontrolu yapiyor ve sonra alltan ultrasonla bakiyor ve ben her ay bunu yasicam artik onlari yasiya yasiya normal dogumdan da korkmuyorum ki oda mecbur burda
Kan kesin sonucu veriyor zaten
Ayy, neden her ay eliyle muayene ediyor ki. Kendime yapılıyormuş gibi gerildim şimdi :)
canim sen yurtdisindasin galiba...ben de yurtdisindayim, normalde 12. haftaya kadar ultrason ile bakilmaz, elle muayane yapilir, ebe yapar, ama paraya kiyip baktiracagim.
Sinirlerim okadar geriliyorki o catala cikarken mesela ikinci gidisimde rahmin nerdeymis merak ediyor yada cok seviyor sokmayi
Evet almanyadayim sen nerdesin vala iki kere gittim elle ultrasonla bile bakti burda hasteneye gitmiyorum muayene ye gidiyorum ben bide ozel sigortaliyim sanirim ondan
ben amerikadayim canim, burda normalde toplasan 3 gecmez normal ultrasona sokmalari ki biri zaten ayrintili ultrason...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?