inşallah canım..
yarın gıdıp calısabılır raporunu alcam, zaten bızım patrona gore 39.hfta bıtene kadr calısabılırim ben, 40-41 izinli, 42 de iş basıı,,, ayy gene sardım adamaa, bugunlerde bi takıntılı oldum ben, farketmıssındır sende :))) ama haksızda degilim
inşallah canım..
yarın gıdıp calısabılır raporunu alcam, zaten bızım patrona gore 39.hfta bıtene kadr calısabılırim ben, 40-41 izinli, 42 de iş basıı,,, ayy gene sardım adamaa, bugunlerde bi takıntılı oldum ben, farketmıssındır sende :))) ama haksızda degilim
allah ısteyen herkeze bu duyguuyu nasıp etsın cnmm amınnnnnnnnnnnn
doner cnmm zamanıı var haala...
ewt yanlızken daha cok hıssedıyorum ...aılemı daha cok arıyorumm...bendee her ısımı kendım yapıyorum sagolsun esım yardımcı oluo ama nereye kadar.. annem geldı evı kaldırdı resmen sagolsun ne varsa anneleerımızden varr.allah onlara uzun omurler versın.amınn.
doner cnmm sıkmayınn canınızzııı
masallahh 7 tanee ..amınn cnmm
Selamun aleyküm ey cemaat :)
Nasılsınız hanımlar dün yoktum ne var ne yok mrtylzden haber varmı inşaallah iyi haberler vardır diye umuyorum....
Dün gittim Ankarayı alt üst ettim kızıma arabasını aldık küvetini aldık cici şeyler aldım kendimede iki takım pijama bi tane gecelik aldım üşenmeyipde fotolasam ne güzel olacak.. Bu güzel şeylerin yanında promosyon olarak da bir çift şişmiş ayak hediye olarak döndü bana baya baya bi şişmiş ama... Gecede uyumadım kına sepetim vardı kırmızı onu kızıma sepet yaptım süper oldu daha bitmedi onuda fotolarım.. Sizler nasılsınız
32. hafta çalışabilir iznimi aldım
nereye vereceğim
bir de 37 . hafta da mı alacağız izne ayrıldı diye
iyiyiz canım aynen çok sıcak bugün bende camları kapadım vantilatörü actımselammm kızlarrr nasılsınızbiz sıcaklardan kavrulduk
:) evet ınsallah oyle olur canım,eşinde inşallah baslar yakın zamnda işe.......allah hakkımızda hayırlısını versın....
bızımde kredı var oyuzden sıkıntılı tek maaş yetcek gıbı deıl,,, bende kıyafetlerını, hastane cantasını fılan hazırladım ama, büyük şeyler asıl para tutacaklar kaldı, onuda agstosta alıcaz artık ,,yatagı, park yatagı yorganı nı fılan...
iyiyiz canım aynen çok sıcak bugün bende camları kapadım vantilatörü actım
çoğu gitti azı kaldı canım sabret izne çıkınca çıkarırsın acısını inşnerde çalışıyorsun canım zor mu işin
Canım şekerin oradaki kavşak çalışması nedeniyle kesikmiş sular.Aynen dediğin gibi ben de hergn banyo yapmazsam kötü hissediyorum kendimi.Şimdi bırak banyoyu yüzümü bile yıkayamadım..bakalım saat 10 dediler.Bekliyorum ama hiçbir hareketlilk yok
Şişlik meselesi bende de aynı canım.Kilo olacagına şişe razıyım ben.Yüzümde şişti aynen senin gibi. Gözlerim görünmicek neredeyse..Pek bi çirkinleştim gibi geliyor.Hiç yakışmadı hamilelik bana.bakalım dogumdan sonra nasıll görünecez
kızlar geçen hafta ptesi doktora gittim oğluşumun yüzünü görmek için.bnm kendi doktorumda 4 boyutlu usg yok bende başka bi doktora gittim.neredeyse 40 dereceye varan sıcakta 3 saat sıra bekledim.en sonunda ne oldu biliyor musunuz? benim oğluşum poposunun üzerine oturmuş bağdaş kurmuş sırtını dönmüş.yoga yapıyor sanki beyefendi.boşu boşuna o kadar bekledim bi tek totosunu görebildim meraktan çatlıyorum halbuki:18:
heheee... bole tesellı edıyoruz kendımızı napalımm salcada var kalcadaa maslalahh ne ararsann lopp lopp ettelınnı attıgı yerr bos deıll
Dun aksam pamuk aldim kutaya 2 yastik diktim hazirladim o iste cikti aradan.nevresim dikebilirssem onuda dikicem bufgun kumas alip.kendimiz icin dikmistim ama bebek nevresimi bakalim becerebilecekmiyim.
Hadi gözün aydın canım darısı başıma benim annemde ağustosun 15inde gelcek inşaallah...kızlar yarın annemler geliyor.. alışverişe gidiyoruz eşimle.. :) öpüldünüzz by byy
:)Hoşgördük tatlım.. Nası olalım yorgunum takılıyorum geçmişe baktım bitmek bilmedi.. Evi süpürüp silcemde burda vakit geçiriyom işte... estag. ne demek helal olsun.. sizler nasılsınız efemmmoooooo hoşgeldiniz hanımefendi, nasılsınız? Biz de sizin günahınızı aldık, hakkınıza helal edin.
Tatlım ben bir kamu kurumunda uzmanım, normalde işim zor, aslında seyahatli bir iş. Ayda 1-2 kez şehir dışına çıkmam gerekiyor, Ankarada iken de gittiğim işlerin raporlarını yazıyorum, normalde oldukça tempolu, ama sağolsunlar hamileliğimi öğrendiklerinden beri yöneticilerim şehir dışına göndermiyor, burada rutin işleri takip ediyorum. Şu anda fiziksel anlamda çok yorucu değil, Allah razı olsun onlardan, arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyor. Ama evden çıkmak bile benim için ölüm, sıcakta yolda geçen zaman, Ankara trafiği malum göçüklerden alt üst oldu, duymuşsunuzdur, işe gel park yeri ara, ofiste klima da yok. Günde 2-3 kere gömlek değiştiryorum.
Tatlım ben bir kamu kurumunda uzmanım, normalde işim zor, aslında seyahatli bir iş. Ayda 1-2 kez şehir dışına çıkmam gerekiyor, Ankarada iken de gittiğim işlerin raporlarını yazıyorum, normalde oldukça tempolu, ama sağolsunlar hamileliğimi öğrendiklerinden beri yöneticilerim şehir dışına göndermiyor, burada rutin işleri takip ediyorum. Şu anda fiziksel anlamda çok yorucu değil, Allah razı olsun onlardan, arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyor. Ama evden çıkmak bile benim için ölüm, sıcakta yolda geçen zaman, Ankara trafiği malum göçüklerden alt üst oldu, duymuşsunuzdur, işe gel park yeri ara, ofiste klima da yok. Günde 2-3 kere gömlek değiştiryorum.
Koyacam canım bir sürü şey birikti zaten.. Dün işlerimi hallettim bebek arabamızı küvetimizi aldık ama mafoldumm desem yeridir zaten ankara sıcak sıcak böğ oldum yani eve zor attım kendimi otobüslerden de nefret ediyorum her otobüse binişte Melih Gökçeğin kulaklarını kızartıyorumdur :)
Anaamm beni çekiştirmişler :) Canlar yok ya hal kalmadı dün eve 7 de geldik 9a kadar dinlendim 10da bebeğin sepetiyle uğraştım daha bitmedi astarı sök yenisini dik felan japn yapıştırıcıda mafetti nerdeyse küt baylıyodum :) Daha poğaça börek yapmıcam söz verdim kendime ama arada sırada kek ve tatlı yapmaya izin verdim doktor hepsini yasakladı yarın gidecem bakalım ne dicek.. 33 haftadan sonra ekmek bile yemiyceksin hep süt yoğurt tarzı tüetmelisin demişti pöff
kızlaaar meraba giremedim uzun zamandır bugünde evlilik yıl dönümüm çok kalamıcam işlerim var bi sizleri bakıp çıkım dedim herşey yolundadırinş mrtylz arkadaştan haber alındımı iimi
Allah sağlık ve mutlulukla nice yıldönümleri yaşatsın tatlım.
Mertylz'den haber yok canım ben de ölecem meraktan, umarım iyidir.
ne güzel cnm allah arkadaşlarından razı olsun.anlayışlı insanlarla aynı ortamda bulunmak ne güzel.sözüm ona hamileyim diye beni rahat bi birirme verdiler canım çıkıyor.hem sıcaktan hemde yoğunluktann.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?