2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım ya Allah senin patronunu ıslah eylesin, ne denilebilir başka bilemiyorum.

Canım ya Allah senin patronunu ıslah eylesin, ne denilebilir başka bilemiyorum.

Ne güzel eşin yardım ediyormuş senin canım, bizim babamızın maalesef işleri çok yoğun, çoğu zaman ne durumda olduğumu bile tel.de anlatıyorum, çünkü o geldiğinde uyumuş oluyorum, cmts de çalışıyor genelde

oooooo hoşgeldiniz hanımefendi, nasılsınız? Biz de sizin günahınızı aldık, hakkınıza helal edin.

İnanın her bebek kısmetiyle gelir, hiç tahmin etmediğiniz yerlerden rızık kapıları açılır, önemli olan bebişlerin sağlıkla dünyaya gelmesi, yuvalarımızın dirliği tabiki.

kızlaaar meraba giremedim uzun zamandır bugünde evlilik yıl dönümüm çok kalamıcam işlerim var bi sizleri bakıp çıkım dedim herşey yolundadır inş mrtylz arkadaştan haber alındımı iimi

çoğu gitti azı kaldı canım sabret izne çıkınca çıkarırsın acısını inş nerde çalışıyorsun canım zor mu işin

Tatlım ben bir kamu kurumunda uzmanım, normalde işim zor, aslında seyahatli bir iş. Ayda 1-2 kez şehir dışına çıkmam gerekiyor, Ankarada iken de gittiğim işlerin raporlarını yazıyorum, normalde oldukça tempolu, ama sağolsunlar hamileliğimi öğrendiklerinden beri yöneticilerim şehir dışına göndermiyor, burada rutin işleri takip ediyorum. Şu anda fiziksel anlamda çok yorucu değil, Allah razı olsun onlardan, arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyor. Ama evden çıkmak bile benim için ölüm, sıcakta yolda geçen zaman, Ankara trafiği malum göçüklerden alt üst oldu, duymuşsunuzdur, işe gel park yeri ara, ofiste klima da yok. Günde 2-3 kere gömlek değiştiryorum.

Bende öyleyim canım kilonnda etkisi var tabi.. Bende çirkinleştim diyorumda görenler güzelleştin diyor bende yemeyin beni diyorum burnum zaten büyükt kocaman oldu ya pinokyoya döndüm resmen:)

maşaallah canım hiç almamışsın nerdeyse...

:) Yaramazlar diyolar ki bizim dediğimiz olur sizin dediğiniz değil zamane bebekleri ne olcak

heheee... bole tesellı edıyoruz kendımızı napalımm salcada var kalcadaa maslalahh ne ararsann lopp lopp ettelınnı attıgı yerr bos deıll

:) o lop etlerden bende de ne kadar ararsanız var

Dun aksam pamuk aldim kutaya 2 yastik diktim hazirladim o iste cikti aradan.nevresim dikebilirssem onuda dikicem bufgun kumas alip.kendimiz icin dikmistim ama bebek nevresimi bakalim becerebilecekmiyim.

Hamarat hatun... Verecem kızı sana ben sen böle hamaratlıklar yap

kızlar yarın annemler geliyor.. alışverişe gidiyoruz eşimle.. :) öpüldünüzz by byy
Hadi gözün aydın canım darısı başıma benim annemde ağustosun 15inde gelcek inşaallah...

oooooo hoşgeldiniz hanımefendi, nasılsınız? Biz de sizin günahınızı aldık, hakkınıza helal edin.
:)Hoşgördük tatlım.. Nası olalım yorgunum takılıyorum geçmişe baktım bitmek bilmedi.. Evi süpürüp silcemde burda vakit geçiriyom işte... estag. ne demek helal olsun.. sizler nasılsınız efemmm

ne güzel cnm allah arkadaşlarından razı olsun.anlayışlı insanlarla aynı ortamda bulunmak ne güzel.sözüm ona hamileyim diye beni rahat bi birirme verdiler canım çıkıyor.hem sıcaktan hemde yoğunluktann.

Ne gadaaa çok Angralı var yaa :)

Sende mi Ankarada sın canım.. Ben hiç sevmiyorum Ankarayı ne trafiğini ne bişesi bi havası güzel kuru nem yok Trabzonda ölüyoduk terden ki ben çok terlerim burda bile terliyorum.. Ankaranın yollarını sorma zaten hiç büyükşehir gibi değil... Allah kolaylık versin canım işinde...

Ay kıyamam sana ben, dün Ankara gerçekten çok sıcaktı, ben de işten eve gidene kadar öldüm öldüm dirildim walla. Aldıklarını da güle güle kullanın bebişinle.

öğleden sonraları çok stresli geçiyor akşama ne yapacam diye düşününce.keşke şu yemek derdi olmasa yaaaa dün dışardan istedik bugün napayım bilmiyorum zaten sıcqak bunalıyorummm off anam offf.keşke anneme yakın olsaydım hergün yemeğimi yapardı canım anneeeem onu çok özledim.rabbim başımdan eksik etmesin anamı babamı

kızlaaar meraba giremedim uzun zamandır bugünde evlilik yıl dönümüm çok kalamıcam işlerim var bi sizleri bakıp çıkım dedim herşey yolundadır inş mrtylz arkadaştan haber alındımı iimi

Allah sağlık ve mutlulukla nice yıldönümleri yaşatsın tatlım.
Mertylz'den haber yok canım ben de ölecem meraktan, umarım iyidir.

oooooowww çekilişte yapılmış ama çok az kişi katılmış olsun olduğu kadar artık zevzekim bayanımda bana çıkmış tatlım ben yazıyorum adresimi sende yaz hemencecik hediyeleşelim varmıydı konuşulan belli bi fiyat aralığı yoksa kafamıza göremi

Ewet gerçekten en azından iş yerimde huzurluyum, bu da bebişimi olumlu etkiliyor tabiki. Benim arkadaşlarımdan ilk hamile olan benim, benimle hepsi o kadar çok ilgileniyorlar ki anlatamam, sürekli besliyorlar, canım bişey istese hemen gidip alıp geliyorlar inanır mısınız, onlar da hamiş olsunlar ben de onlara canla başla çalışacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…