- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kızlaaar meraba giremedim uzun zamandır bugünde evlilik yıl dönümüm çok kalamıcam işlerim var bi sizleri bakıp çıkım dedim herşey yolundadırinş mrtylz arkadaştan haber alındımı iimi
Ne gadaaa çok Angralı var yaa :)
Sende mi Ankarada sın canım.. Ben hiç sevmiyorum Ankarayı ne trafiğini ne bişesi bi havası güzel kuru nem yok Trabzonda ölüyoduk terden ki ben çok terlerim burda bile terliyorum.. Ankaranın yollarını sorma zaten hiç büyükşehir gibi değil... Allah kolaylık versin canım işinde...
Ne gadaaa çok Angralı var yaa :)
Sende mi Ankarada sın canım.. Ben hiç sevmiyorum Ankarayı ne trafiğini ne bişesi bi havası güzel kuru nem yok Trabzonda ölüyoduk terden ki ben çok terlerim burda bile terliyorum.. Ankaranın yollarını sorma zaten hiç büyükşehir gibi değil... Allah kolaylık versin canım işinde...
sevgili eylül anneleri hadi burçlarınızı yazın merak ettim de
Ben de Ankaralı değilim. Üniversiteye geldim Ankaraya geliş o geliş, sonra da Burda evlendim kaldım. Eşim Ankaralı. Ama ben Ankara'yı hiç sevmiyorum.
selam kızlar napıyosunuz burası yine çok sıcakk bayılıcam walla
Ben gözel bir Başak hatunuyum :)) Burcumun özelliklerini taşırım.. Aceleci, mükemmeliyetçi, kararsız, TİTİZ, arkadaş canlısı bi de hamarat ahahahha
Ay canımm gel öpiyim seni bende ankarayı hiç sevmiyorum.. Eşimde bende Trabzonlyuuz. Sırf eşimin işi için geldik.. Nerde oturuyosun ankarada?
Bahçelievlerde oturuyorum canım, sen?
meraba canım cemre yle tebrik ediyoruz biazde sizi o zaman çekilişler yapıldı haberin var mı biz birbirimize çıktık özeldem msj çektim ama...
Eryamanda canım Göksu Parkına çok yakınım.. O güzelliği var canım sıkıldımı Göksuya gidiyorum yapayda olsa göl göldür :)
Ay canımm gel öpiyim seni bende ankarayı hiç sevmiyorum.. Eşimde bende Trabzonlyuuz. Sırf eşimin işi için geldik.. Nerde oturuyosun ankarada?
Eki Görüntüle 463165 Eki Görüntüle 463166 Eki Görüntüle 463167
kızlar az önce bu 3 ünü aldım lohusa için (en baştakinin pembesi)..hastanede bu kadarı yeter heralde dimi..bide geceliğin omuzları çıtçıtlı emzirirken çok rahat olur çok hoşuma gitti ...başka pijamaya gerek varmı sizce:44:
dogru dıyosun, bebeklerımızden kıymetlı degıl tabıkı, ama uzaktan hersey daha kolay gorunuyoo,iş olmayınca o bebegın masrafı neyle odenecek? evın kredısıyle masraflara bir maas yetermı ????? bunu bahane yada kabullenmıslık olarak kabul etmenı ıstemem, ama onların verdıgı tazmınat 4 aylık nekadr olacak sence, yada bızı nekadr ıdare edebılcek, kı masraflar dahada artmısken,,herseyi düşünmek gerekıyo,ben onlar haklı demıyorum,sen yukarda dgru yazmıssın bı gun, bir anda kapı onunde bulabılırızde kendımızı...ama goze alınacak seyler var, alınamıycak seyler var kış girişi bide, iş te yook etrafta, ben ızmıre geldıgımde 3 sene once, 9 ay issiz kaldım, kı ozamn bekardım...
kızlar bu zaman dek aşerdiniz mi hiç bişeyi ? yaw hep anlatırlardı annemler gece yarısı uyandım yok cnm şunu çekti yok bunu bilmem ne bende bekarken diyordum kocama her istediğimi aldırırımm falan...ulan hamile kaldık hiç bişey aşermedim iyi mi
Güzel bir yer, şehir dışı, sesten gürültüden uzak. Bizim her yer bina, nefes alacak yer yok, ama işyerime yakın işte, her gün gidip gelmek çok zor olurdu.
Eki Görüntüle 463165 Eki Görüntüle 463166 Eki Görüntüle 463167
kızlar az önce bu 3 ünü aldım lohusa için (en baştakinin pembesi)..hastanede bu kadarı yeter heralde dimi..bide geceliğin omuzları çıtçıtlı emzirirken çok rahat olur çok hoşuma gitti ...başka pijamaya gerek varmı sizce:44:
gülegüle kullan cnm. geceliği ve sabahlığı ben de beğendim .ne kadara aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?