evet teşekkür ederimm...Büyüyoruz tam gaz. Bir de kalp atışını duysam içim rahat edecek.canim sen de bu arada birbucuk aylik olmussun, tebrik ederim:)
Benim de uyku düzenim allak bullak. 12 saat uyuyorum, sonra anlamsız saatlerde uyanıp oturuyorumben de uyku duzensizligi de var ileri derece...suanda bulundugum yerde saat sabah 5 ve ben gece 2 den beri ayaktayim cunku aksam 7 de bir uyku bastirdi gece 2'ye kadar uyumusum...
Aynı günlerdeyiz seninle evet.anchusa seninle aramızda pek yok sanırım.benim tahminlerime göre 6.haftamdayım:)
Bitkisel boyalar var. Kına yakmak zorunda değilsin. Kuaföre sorarsan söyler sana. YA da netten bir bak hamileler için saç boyası diye. Kınayla renk farkı çok olur ve ne kadar soğan da atsan koyultamayabilirsin rengini.kızlar ben normalde saçlarımı kendi rengine boyuyorum. çocukken beyazladı saçlarım. boyamayınca çok kötü duruyor. koyu kestane saçım.
boya yasak şimdi. normal kına yakmayı düşünüyorum. bilgisi olan varmı. renk koyulaşsın diye soğan kabuğu ve türk kahvesi katacağım içine. maksat beyazlarımı kapasın. sizce hamilelikte kına yakılabilir mi?
Ben de yaklaşık 7 yıldır boyamıyorum. O yüzden rahatım. 40 yaşından sonra zaten boyayacağım bari şimdi kendi saç rengimi kullanayım dedim...Ben saçlarımı 1 yıldır boyamıyordum çok rahatım bu yüzden.Kendi rengime boyayıp bıraktım bidaha.İyikide boya sürmemişim şimdi çok rahat olacak.
Ben saçları sarı olan arkadaşlara üzülüyorum ama:)Çok kötü bi görünüm oluyor
Birde vajinal ultrason oldum die ne kadar rahat söylüyorsunuz kızlar yaa ben adından bile korkuyorum.Hiç olmadım inşallah gerekte kalmaz
Önyargılı olma. Benim arkadaşlarım normal doğum için dünyanın en müthiş duygusu diyorlar. Hatta biri ölü doğum yaptığı halde yine hamile kalsam yine normal doğum yaparım o duyguyu yaşamak için der.off bilmiyorum cnm benim fobim var...normal doğum yapamam zatenn korkuyorum
Sinirlerim okadar geriliyorki o catala cikarken mesela ikinci gidisimde rahmin nerdeymis merak ediyor yada cok seviyor sokmayi
Evet almanyadayim sen nerdesin vala iki kere gittim elle ultrasonla bile bakti burda hasteneye gitmiyorum muayene ye gidiyorum ben bide ozel sigortaliyim sanirim ondan
Kızlar bugün tempolu çalışmaya başladım. Ama yine bir uğrayayım dedim neler konuşulmuş...
Sağlık ocağında idrar testi yapılıyor mu? Benimki yalnızca kan testleri yaptı...
evet teşekkür ederimm...Büyüyoruz tam gaz. Bir de kalp atışını duysam içim rahat edecek.
Benim de uyku düzenim allak bullak. 12 saat uyuyorum, sonra anlamsız saatlerde uyanıp oturuyorum
Aynı günlerdeyiz seninle evet.
Bitkisel boyalar var. Kına yakmak zorunda değilsin. Kuaföre sorarsan söyler sana. YA da netten bir bak hamileler için saç boyası diye. Kınayla renk farkı çok olur ve ne kadar soğan da atsan koyultamayabilirsin rengini.
Ben de yaklaşık 7 yıldır boyamıyorum. O yüzden rahatım. 40 yaşından sonra zaten boyayacağım bari şimdi kendi saç rengimi kullanayım dedim...
Önyargılı olma. Benim arkadaşlarım normal doğum için dünyanın en müthiş duygusu diyorlar. Hatta biri ölü doğum yaptığı halde yine hamile kalsam yine normal doğum yaparım o duyguyu yaşamak için der.
Almanyanın neresindesin.
Kızlar ben saatli yemeye başlayınca kilo vermeye başladım. Şu an bir sakıncası yok değil mi? Daha 1.5 aylıkız. Hamile olmadan önce 53 tüm. Bir ayn içinde 55 oldum. Şimdi 54 e düştüm...Sakıncası yoksa bu dönem 52 ye kadar düşmek istiyorum. Aslında yiyorum da ama metabolizmam hızlandı sanırım. Bir de tatlı ve ekmek istemiyor canım diye yemiyorum. Onun da etkisi oldu...
Kızlar ben saatli yemeye başlayınca kilo vermeye başladım. Şu an bir sakıncası yok değil mi? Daha 1.5 aylıkız. Hamile olmadan önce 53 tüm. Bir ayn içinde 55 oldum. Şimdi 54 e düştüm...Sakıncası yoksa bu dönem 52 ye kadar düşmek istiyorum. Aslında yiyorum da ama metabolizmam hızlandı sanırım. Bir de tatlı ve ekmek istemiyor canım diye yemiyorum. Onun da etkisi oldu...
Benim en yakın arkadaşım alman.Çok sık gidiyorum yanına, ya da o buraya geliyor.Bonndayim cnm
Zaten hep derler ya sIk sIk ye az ye diye tatliyi kes de ekmegi kesme vucudun onada ihtiyaci var
bende saatlı yıyıyorum ama kılo alıyorum:))bısı olmaz merak etme
Benim en yakın arkadaşım alman.Çok sık gidiyorum yanına, ya da o buraya geliyor.
Ya hiç ekmek yiyesim yok.Karbonhidratı cevizden bademden de alıyorum diye sallamadım. Ama 3. aydan sonra kesinlikle ekmek yemem lazım. Bebeğin ihtiyacı var.
Önce ben de bir şiştim. Ama sanırım aldığımız kilo değildi, hormon değişikliği, su toplaması diyorum ben. Hayatım boyunca 56 yı görmemiştim. Hamileliğim 3. haftasında gördüm. Sonra noluyoruz yaa şu an alınan kilolar anneye gidiyor bebeğe diyip prot. tabanlı beslenmeye başladım. Öğlen baya yiyorum, iştahımın maşallahı var ama akşam çok hafif geçiştirmeye çalışıyorum.
Senin canın tatlı istiyor mu??
anchusa bende aynen öyle düşünüyorum zaten 3-4 beyazım var beyazlamaya başlayınca zaten boyayacağım.O yüzden doya doya rabbimin bana yakıştırdığı saçı kullanmak istiyorum:)
Bende 55-56 gidiyordum şimdide 56-57 gidiyorum.evlendiğimde 51-52 kiloydum.Hayatım boyunca hiç kilo sorunu yaşamadım ben.Kilolu biri hiç olmadım.
Umarım çok almam ve doğumdan sonra hemen veririm..Çevremdeki kimsede doğum kilosu kalmadı şuanda..
ben tatlıyı oldum olası hıc aramam..beyaz ekmek yemeyelı de yıl oldu nerdeyse sevmıyorum beyaz ekmek...bana tursu olacak eksı acı onalrı yerım ben:))bak ya agzım sulandı sımdı:))benım kılo alamamın sebebı kesınlıkle troıd yetersızlıgınden bıkac ay sonra ogrendıgımde kılolar alınmıstı zaten..
O kadar beyaz bende de var. Ben senden büyükümdür.Hatta bende daha çoktur.
Yaa ben bir de sporu bıraktım hamile kalınca, onun etkisi de oldu.Çok düzenli spor yapıyordum. Dr. 14 . haftaya kadar asla deyince spora cesaret de edemedim.
İşte en azından sütü yağsız falan içebiliriz bu dönemde. Çünkü 5. aydan sonra kilo çok hızlı alacakmışız.
8 hafta ve üzeri hamiş olan arkadaşlar yapılan ilk tahlillerde kan ile beraber idrar tahlili de yapıldı mı sizlere acaba?Ben bugün sağlık ocağına gittim aile hekimine kayıt oldum sadece 3 tüp kan aldılar idrar tahlili istemedi.kafam karıştı.
Muhtemel. Tiroit bir bana kilo aldırmadı sanırım.. Çevremdeki herkesi şişirdi. Ama benim şansım hastalığımın çıktığı dönemde deli gibi spor yapmam oldu...
HAzır turşudaki iyot miktarı çok yüksek o yüzden iyi gelmiyor tiroite. Annemin turşularını yiyorum ben de.. Bayılırım hatta her türlü turşuya. Ama bak o da baya su toplanmasına sebep oluyor vucutta..
Emotion tsh değerine baktılarmı hamile kaldıktan sonra?
Benim en yakın arkadaşım alman.Çok sık gidiyorum yanına, ya da o buraya geliyor.
Ya hiç ekmek yiyesim yok.Karbonhidratı cevizden bademden de alıyorum diye sallamadım. Ama 3. aydan sonra kesinlikle ekmek yemem lazım. Bebeğin ihtiyacı var.
Ceviz bende yiyorum ama bademler bana bakiyor
Önce ben de bir şiştim. Ama sanırım aldığımız kilo değildi, hormon değişikliği, su toplaması diyorum ben. Hayatım boyunca 56 yı görmemiştim. Hamileliğim 3. haftasında gördüm. Sonra noluyoruz yaa şu an alınan kilolar anneye gidiyor bebeğe diyip prot. tabanlı beslenmeye başladım. Öğlen baya yiyorum, iştahımın maşallahı var ama akşam çok hafif geçiştirmeye çalışıyorum.
Senin canın tatlı istiyor mu??
Yok haklısın kilo için strese girmemek lazım. Ama 4. aya kadar dikkat etmektede fayda var.valla ben şişim iice anladım artık. çünkü dün 55 kg geldim. bugün 53. geçen ay 51.5 idim.... 34-36 beden giyerim normalde. denemek için 34 beden pantolanu giydim. baya sardı ama oldu. normalde baya sarıyor 34 zaten.... jeanlerim oluyo. kasıklarım şiş karnım şiş.....
anchusa, sende de aynı sorun var biliyorum. aynı kilodayız senle de... bacım zaten inceyiz alsak da ne olacak veririz... sıkma canını. hem şiştir o şiş...
bu arada bitkisel boya yaptırdım ben 3-4sene önce ama hiç inanamdım onun bitkisel olduğuna pek güvenemiyorum kuaförlere o konuda....
kesınlıkle spor yapmandan dolayı..benım kısa denk geldı bıraz o yuzden yedık ıctık yattık evlılıgın ardından..2010 temmuz da evlendım ben troıd de ondan sonra cıktı pıyasaya zaten..hayatımda 57 nın ustune hıc cıkmamıstım yemek alıskanlıgım hıc degısmedı kesınlıkle troıd ve sıgaradan oldugunu dusunuyorum:))sonra bı ara pılatese heve settım basladım aman ne zormus o da yururum kosarım daha ıyı:))
Ben saçlarımı 1 yıldır boyamıyordum çok rahatım bu yüzden.Kendi rengime boyayıp bıraktım bidaha.İyikide boya sürmemişim şimdi çok rahat olacak.
Ben saçları sarı olan arkadaşlara üzülüyorum ama:)Çok kötü bi görünüm oluyor
Birde vajinal ultrason oldum die ne kadar rahat söylüyorsunuz kızlar yaa ben adından bile korkuyorum.Hiç olmadım inşallah gerekte kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?