2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ınanırım cnm..cok zayıf olanlarında mesela torıdlerı cok calısıyormus artık ogrendık yaa anlıyoruz..ozenırız ya ayy ne kadar zayıfsın heryerlerı tıtıryor ve ınanılmaz terlıyorlar o da ıı deıl yanı...saglıgımız yerınde olsun da ne yapalım..her 3 kadından ıkısınde muhakkak hormonsal bısı cıkıyor zaten..bu kadar stres ıcınde ıs hayatı havanın pıslıgı suyun pıslıgı yedııklerımız normal yanı...

niye bana kimse ceavp vermiyor çok merak ediyorum doğrusu, eğer 3-5 kişi kendi aralarında yazışacaksa biz hiç yazmayalım, zaten bu durumlardan dolayı çoktandır girmiyorum ama, bacaklarım ve kasıklarım ağrıdığı için endişelendim girip sormak istedim ama hiçbişey değişmemiş

önerilen de budur zaten. saatli, az az, sık sık beslenmek. dogru yoldasın:)

kızlar ya üst bacakları sızlayan varmı? bide arara kasıklarınız ağrıyıp sızlıyormu

ben de oluyor canım yatsam da otursam da aynı hatta geceleri daha çok artıyor.fakat hafif olduğu için çok kafama takmıyorum.dr la konuştugumda bu ağrıların normal oldugunu hatta bu gebeliğin normal seyrettiğinin belirtisi oldugunu söylemişti.bu arada seninle aynı haftadayız canım.

Teşekkür ederiz...
kızlar ya üst bacakları sızlayan varmı? bide arara kasıklarınız ağrıyıp sızlıyormu

Dur sinirlenme hemen.. Sayfanın yenilenmesi ve yeni mesajların görünmesi zaman alabiliyor.
Ben de bacaklarda sızlama yok. romatizma ağrısı gibi mi?
ama kasık ağrısı çok arkadaş yaşıyor. Ben onu da yaşamıyorum...

Benm ilk zamanlarimda dizlerimin orda bi kasilma oluyordu artik oda yok benm suan kasiklarim agriyor sanirim rahim bebek buyuyor ama lekenlenme yada kan yoksa sorun yok bacaklara da vurabilir diye okumusdum netten

Ayrica sayfa coknhizli ilerliyor

canım kasıklarım benim arada ağrıyor çok az derecede ama..
bacaklarında havalardan olabilir benimde çok halsiz şuanda bacaklarım mesela

teşekkürler kızlar cevap yazmanız bile beni mutlu etti, zaten çok gerginim, 3 gün çok azda olsa k.rengi akıntım oldu. 2 gündür yok galiba adet günüme denk gelmiş, o yüzden çok gerginim, bebeğimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

bacak ağrısı kas ağrısı hamilelikte normaldir.
kasık ağrın dayanılmayacak dereceye geldiğinde doktora gitmen gerekir, önlem olması için

bebek rahim içinde kendine yer açtıkça kaslar geriliyor haliyle. o da ağrıya neden oluyor. ilerleyen zamanlarda magnezyum takviyesi verir çogu doktor

canım üst bacak sızım yok. duymadım da. kasıklarım acayip ağrıyor. ama kasık ağrısını araştırdım. rahim büyüyor ve o arada bağlar,kaslar neyse.. açılıyor. o sancı yapabiliyor. benim normalde göbeğim yoktur ufağımdır. 2 bardak süt içsem karnım kocaman şişer. sanırım iç karnım küçük. şimdi de kasık ağrısı o sebepten olabilir gibi geliyor.

sende de normalde yemekten sonra karın şişmesi vb. olur mu?

üst bacağın da aklıma gelen, karın şişiyor genişliyor ağırlık merkezin bile değişiyor. üst bacağına baskı artıyor olabilir. ayakta kalmamaya çalışıp ayaklarını uzatsan belki işe yarar. ama tahmin güzelim bunlar doktoruna da danış.

Son düzenleyen: Moderatör:

allah korusun korkma...zorlu surec guclu olmalıyız daha cok basındayız allahın ıznıyel bısı olmaz ınsallah..

canım kasıklarım benim arada ağrıyor çok az derecede ama..
bacaklarında havalardan olabilir benimde çok halsiz şuanda bacaklarım mesela

bacaklarım kollarım benımde agrıyor ama bende havaya baglıyorum bıraz nem cok fazla

Progesteron kullanıyor musun?
bol su iç ve yat..İşleri boşver...

ayy nasıl sinirlenmişim ben öyle, hamilelikten hep canım siz beni anlarsınız siz anlamayacaksınızda kim anlayacak demiiii :13:

yemekten sonra karnım şişer hep, zaten şimdidee kocaman oldu

canım benim sakin ol..
burayada gel lütfen hepimiz birbirimizin tecrübesinden faydalanıyoruz..Çünkü hepimizin genellikle ilk hamileliği ve tecrübesiziz daha diye düşünüyorum.Anlattıkça tecrübe edineceğiz.Burada her sorduğum soruya cevap aldım lütfen böyle düşünme..

ayy nasıl sinirlenmişim ben öyle, hamilelikten hep canım siz beni anlarsınız siz anlamayacaksınızda kim anlayacak demiiii :13:

slm arkadaşlar bende HAMİLEYİM şaka gibi sonunda bende anne olacağım hala şoktayım 2 gun önce öğrendık kocamla salya sümük ağlaştık..
bende eylül annesi olacağım ınşallah.5 haftalık gebeyim kasıklarımda cok sancı var.sanki sızı şeklinde nrmalmi bu sizdede oluyormu??
birde dr bana beta hcg testı yapmadı gerek yok keseyi görduk dedi bu normalmi aklıma takıldıda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…