Yok haklısın kilo için strese girmemek lazım. Ama 4. aya kadar dikkat etmektede fayda var.
Bitkisel boyaların çok tutmaadığını söylüyorlar. Oradan anlaşılıyor genelde bitkisel olup olmadığı.
Benim bir arkadaşıma 20 kilo aldırttı tiroit. Ablam da tiroitle şişti. Ki ablam o kadar az yer ki...Benim üçte birim falan yer. Ama benim 2 katım oldu..Şimdi diyetisyene gidiyor ve haftada ancak 10.
Benim ilaç dozum arttı bu hafta. Kana 40 günde ancak yansır.
Kızlar ben saatli yemeye başlayınca kilo vermeye başladım. Şu an bir sakıncası yok değil mi? Daha 1.5 aylıkız. Hamile olmadan önce 53 tüm. Bir ayn içinde 55 oldum. Şimdi 54 e düştüm...Sakıncası yoksa bu dönem 52 ye kadar düşmek istiyorum. Aslında yiyorum da ama metabolizmam hızlandı sanırım. Bir de tatlı ve ekmek istemiyor canım diye yemiyorum. Onun da etkisi oldu...
kızlar ya üst bacakları sızlayan varmı? bide arara kasıklarınız ağrıyıp sızlıyormu
kızlar ya üst bacakları sızlayan varmı? bide arara kasıklarınız ağrıyıp sızlıyormu
Teşekkür ederiz...kızlar geçenlerde primaya üye olmuştum.bir hafta sonra hediye paketi yolladılar.hamilelik dergisi ve cd,bebek bezi,panten saç kremi ve saç şampuan numunesi,mama saklama kabı gibi bir çok ürün numunesi gönderdiler.kargo ücreti 5 tl siz ödüyorsunuz.
primanın sitesine girip formu doldurup sizlerde hediyeden yararlanabilirsiniz.
niye bana kimse ceavp vermiyor çok merak ediyorum doğrusu, eğer 3-5 kişi kendi aralarında yazışacaksa biz hiç yazmayalım, zaten bu durumlardan dolayı çoktandır girmiyorum ama, bacaklarım ve kasıklarım ağrıdığı için endişelendim girip sormak istedim ama hiçbişey değişmemiş
ben de oluyor canım yatsam da otursam da aynı hatta geceleri daha çok artıyor.fakat hafif olduğu için çok kafama takmıyorum.dr la konuştugumda bu ağrıların normal oldugunu hatta bu gebeliğin normal seyrettiğinin belirtisi oldugunu söylemişti.bu arada seninle aynı haftadayız canım.
canım kasıklarım benim arada ağrıyor çok az derecede ama..
bacaklarında havalardan olabilir benimde çok halsiz şuanda bacaklarım mesela
niye bana kimse ceavp vermiyor çok merak ediyorum doğrusu, eğer 3-5 kişi kendi aralarında yazışacaksa biz hiç yazmayalım, zaten bu durumlardan dolayı çoktandır girmiyorum ama, bacaklarım ve kasıklarım ağrıdığı için endişelendim girip sormak istedim ama hiçbişey değişmemiş
teşekkürler kızlar cevap yazmanız bile beni mutlu etti, zaten çok gerginim, 3 gün çok azda olsa k.rengi akıntım oldu. 2 gündür yok galiba adet günüme denk gelmiş, o yüzden çok gerginim, bebeğimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
canım kasıklarım benim arada ağrıyor çok az derecede ama..
bacaklarında havalardan olabilir benimde çok halsiz şuanda bacaklarım mesela
teşekkürler kızlar cevap yazmanız bile beni mutlu etti, zaten çok gerginim, 3 gün çok azda olsa k.rengi akıntım oldu. 2 gündür yok galiba adet günüme denk gelmiş, o yüzden çok gerginim, bebeğimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Progesteron kullanıyor musun?
bol su iç ve yat..İşleri boşver...
ayy nasıl sinirlenmişim ben öyle, hamilelikten hep canım siz beni anlarsınız siz anlamayacaksınızda kim anlayacak demiiii :13:
canım üst bacak sızım yok. duymadım da. kasıklarım acayip ağrıyor. ama kasık ağrısını araştırdım. rahim büyüyor ve o arada bağlar,kaslar neyse.. açılıyor. o sancı yapabiliyor. benim normalde göbeğim yoktur ufağımdır. 2 bardak süt içsem karnım kocaman şişer. sanırım iç karnım küçük. şimdi de kasık ağrısı o sebepten olabilir gibi geliyor.
sende de normalde yemekten sonra karın şişmesi vb. olur mu?
üst bacağın da aklıma gelen, karın şişiyor genişliyor ağırlık merkezin bile değişiyor. üst bacağına baskı artıyor olabilir. ayakta kalmamaya çalışıp ayaklarını uzatsan belki işe yarar. ama tahmin güzelim bunlar doktoruna da danış.
ayy nasıl sinirlenmişim ben öyle, hamilelikten hep canım siz beni anlarsınız siz anlamayacaksınızda kim anlayacak demiiii :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?