2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben oda takımı almadım bi şifonyer bi de dolap aldım ve park yatak. ama benim park yatak çok kocaman kapılardan geçmiyor şükriyeninkinden kraft ın. bunu da almayı düşünüyodum ama henüz düşüncede kaldı
gereksiz mi olur aslında gün içinde kulmlanım için çok da iyi olabilir ama bunu beğeniyorum orası kesin :44:

biraz yüksek çıkmış lükosit ama biraz o idrar da olan bakteriyi gösteriyor büyük bi ihtimal bol su iç der belki idrar kültürüde ister cnm

çok şükür bişeyin yokmuş yaa canım ama insan ne yapar ne eder yazardı yani çok kızdım sana çokkk
ama gerçekten sevindim neler gelmedi ki aklımızaa

ayyy canım benim çok sevindim bebişininde seninde iyi olmanıza gerçektennn aklımdaydınız hep gözümüz aydın walla bizde iyiyiz çok şükür bizde kızımla sizi öpüyoruz

kız şükriyeee ne güzel avatar o.ısırasım geldi o mini mini parnaklarııı

kızlar günaydınnn... sizleri ve bebişlerinizi kızımla çok öpüyoruz... bu arada suksuk profil resmine bittim çok güzelllll Rabbim o günleri göstersin inşallah hepimize....

tskler teyzelerr avaatarımı begenmenıze sevındım.. ewt bız kızımla kokos olucazzzsüslencez süslencez gezcezzz..

ya kız lar bu arada sezeryan yasası yürürlüğe girdi.beni korku sardı ya bana normal doğum yaptırıırsa doktorr!!
korkununn bı faydası yok cnm yaaa mecbur dogucaklar oleyada bolee ordamı kalsın bebelrrr
kac kgya kadar cnm buu guselde sanırım ılk 6 ay kullanılıo dıe bılıyorummm
mutlaakkaa yazz cnm beklıyoruzz
kız suksuk avatarın ne ciciymiş öyleee kıskandım bakkk sen kızınla öyle süslenip gezecen dimiii
ewt cnmm ınsss..
epıtel bol ne deemek cıdden benımde ole yazıoo da.
kız tok karna alıyorum aynı açken bi kere aldım ölü gibiydim.hem ishal yapıyor hemde kusturuyor.
tok karnına emılımı az oluomus dr bana ac ıcmen lazım demıstıı. bende kahvaltıdan sonra alıyorumm 2 saat sonra..
canım ben 19 ağustos ta ayrılıcam 37 hafta bitimi bende izne ayrılamayanlar kervanındayım
ewt cnm yaa hayırlısı ınss

sonunda haberını aldık cnm kacgundurr ...neysekı ıyısınızz sevındım bıdaaha bukadar ayrı kalmaa ama merak edıyoruzz bızz

ben ozel sektordeyım, muhasebecı fotokopısını bana getır dedı, ama sgk ya verılcekmı bılmıyorum, aksam sorcam

bende bı mıhasebecımızı arym bakalım
canım niye psikolojini bozuyorsun yaaa hem sen eşine değil eşin sana baksın artık tamam bak bu zamana kadar işten fırsat bulamadın ama artık bi hftan kaldı iyi bak bebişine iyi beslen

valla buara cok sulugozum neye aglıcagmı sasrdm

ıyı olduguna sevndm cnm herkez cok merk etmıstı ıns saglıkla zmnnda gelır bebgn

Canım senin hastane hangisi, sendeki gibi olaylar benimkinde de oluyor da, yok ameliyat, yok servis sorumlusu vb. Acaba aynı yere mi gidiyoruz ?

Ay kıyamam sana tatlım ya, doktor bana demir ilacını akşam yemeği arasında al dedi, ben de öyle alıyorum ve henüz bir sıkıntı olmadı.

ewt cnm kapıdan gecmıoo ama zaten cocuk odasında kalıcak gezdırmıycez evkalorıferlı oldgu ıcın..benım annem chıcconun anakucagını almıstı cnm tavsıye edrım ole bısey duusnuosan cok kullanıslı..
Eki Görüntüle 464015 kızlarrr halımızı aldık nasıl???

cokgusel cnm ııgunlerde kullanın ısss.. peksseekrmıss..

ayy bende bende :119::119::119:bi zayıflayayım neler neler alıcam zaten artık mağazalara gidip bakmıyorum bile kendime. ne varsa bunlarla idare ediyorum.evde de eşiminkilerle idare ediyorum

Ben de evde hatta bazen de dışarıda ama haftasonları eşimin eşofman altlarını giyiyorum, belleri bol rahat oluyor. Hatta geçen gün eşim dalgınlıkla giymiş benim giydiğimi, kızdım, çıkar eşofmanımı diye.

ianan çok merak ettik hepimiz cnm çok şükür bebeğinde sen de iyisiniz. isminin yeliz olduğunu düşünüp ( nickinden) hastaneyi arayıp soran arkadaşlar bile oldu sağolsunlar korkuttun hepimizi
Eki Görüntüle 464015 kızlarrr halımızı aldık nasıl???

bayıldımmmmmmmm

canım bence güzel fikir;ben senin düşündüğün gibi yaptım sanırım.bebeğimizin odasında büyüyen beşiği var mobilya;bide odamız için sallanan beşik aldık.hem de mama sandalyesi oluyor ilerisi için.odadan odaya taşınabiliyor kolaylıkla.ne kadar çok fonksiyon o kadar iyi gibi geliyor bana

kızlar bugün cemreyle tamtamına 32+0 olduk....
28+0 ken tartıldım 70.6 dım 32+0 bugün tartıldım 71.2 geldim 1 kilo almışımmmm
o bir kiloyu da bu hafta içinde aldım biliyorummm

Ay kıyamam sana tatlım ya, doktor bana demir ilacını akşam yemeği arasında al dedi, ben de öyle alıyorum ve henüz bir sıkıntı olmadı.

ya bi tek bende mi böyle oluyor.yemekle birliktede alsam yemekten öncede sonrada alsam hep aynı.ağzımın tadı yok şişkinlik mide bulantısı ishal hep aynı etki.

çoooooooookkkk cici canım güle güle kullanın

çok teşekkür ederiz kızlar,beğenmenize çok sevindim odamızı tamamlayınca fotolarını ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…