günaydın kızlar nasılsınız.biz bu sabah berbattık.babamız tost yaptı yedik sonra hepsini çıkardık.mesai başladı hastalar doluştu aç aç çalıştık.şimdi yoğunluk dindi bi simit istedim bekliyorum..off offf napacamben bu demir ilacıyla bilmiyorum içtiğim zaman tümünü çıkarıyorum
Canım bende dön dönn dönn uyuyamıyorum terliyorum da çok sıcak oluyo ya hayırlısıyla şu zaman bi geçsede gelse kuzucuklarımızı.. Ay yerim onun cicilerini güle güle kullanın canım. bende aldım her şeyini kızımın sadece sebamed şampuanlarıyla ıslak mendili kaldı diebilirim bide kışlık battaniyesi o da şimdi yok kışın alırım artıkın anneannesinin ördüğüyle idare eder.. Kızılaydan nerden aldın canım?
ayy kızlarr ne güzel şıkır şıkır kıyafetler var ama koca göbeğimle alıp giymeye cesaretim yok birde hedefimde zayıflamak olduğu için hevesimi 2013ün yazına saklıyorum kilolarımı veriipp bool bool alışveriş yapacağım
ama ben açık dondurma istiyoruuuummmm öyle değil
Canım bende dön dönn dönn uyuyamıyorum terliyorum da çok sıcak oluyo ya hayırlısıyla şu zaman bi geçsede gelse kuzucuklarımızı.. Ay yerim onun cicilerini güle güle kullanın canım. bende aldım her şeyini kızımın sadece sebamed şampuanlarıyla ıslak mendili kaldı diebilirim bide kışlık battaniyesi o da şimdi yok kışın alırım artıkın anneannesinin ördüğüyle idare eder.. Kızılaydan nerden aldın canım?
günaydın kızlar nasılsınız.biz bu sabah berbattık.babamız tost yaptı yedik sonra hepsini çıkardık.mesai başladı hastalar doluştu aç aç çalıştık.şimdi yoğunluk dindi bi simit istedim bekliyorum..off offf napacamben bu demir ilacıyla bilmiyorum içtiğim zaman tümünü çıkarıyorum
günaydınn herkese umarım iyisinizdir
iş yerinde ayaklarımın altın bir koli kağıt terlik tam sefil durumdayım gelen geçen bir yorumda bulunuyor off off
kızlarss hastane ile ilgili nerdeyse hiçbirşeyim yok bebek şekeri kapı süsü pijama hepsini sanırım eminönünden halledicem ama bu sıcaklarda orayada gidesim yoook
yarın istanbul 40 derece aman kızlar dışarı çıkmayın
Çok güsel olmuş, o günler de gelir de kısınla süslenirsiniz inşallah canım
GÜNAYDIN KIZLAR
DUN DOKTORA GTTIM BUTUN GUNUM HASTANEDE GECCTI ISE GELMDM DUNDE OGLEN 12,30 DA GAZ ACMAYA GELDILER EVE SONRA HASTANEYE GECTIM 1 DE GTTIM MAŞLLH BIZIM DOKTOR COK YOGUN KACKERE DOGUMA GTTI GELDI HESAPLIYAMDM ARTIK SAAT 5E ANCA MUAYENE OLDUM BUTUN GUNUM HASTNEDE GECTI BEBISIM SAGLIK ACISINDAN IYI AMA ZAYIF KALMIS 1603 GRDR.NORMALDE EN AZINDAN 1800 GR OLMASI GEREKIODU DEDI GELISIMI NORMAL HAFTASINA UYUMLU IDI AMA BUSEFER 1 HAFTA GERIDEN GELIO ZAYIF BISI OLCAK DUZGUNDE BESLENEMYRM ZATEN (((SEZERYAN GORUNUYRM SUAN BEBGM TAM GOBEGIMIN ORDA MAKATA OTURMUS DURUMDA ELLERYLE OYNUODU:))) BEN 500 GR KILO ALMISIM BU AY ISTAHSIZDIM HIC BISI YIYEMYDM YAVRUMDA TAM KILO ALAMAMS .BUARADA 32.HAFTADA IZINE AYRILCAKTM AMA BI KAC HAFTA DAHA CALSICM SONRA AYRILCAM RAPOR ALDIM BIZDEN HEBERLER BOLE
güüünaayyyddıııııınnnnnnnn şekerlernasılsınız dermet dışında herkes iyi gibi gözüküyorrr....
artık gece uyuyamayanlar kervanına bizi de alabilirsinizzzzzzzzzzzz
bide biri bize kahvaltı hazırlasın çok açııııııızzzzzzzzzzzz
gece gece 4-5 kere kalktım her kaltığım da da su içtim deli gibiii susuyorum 1 lt su içtimmmm
birde bazen sabah uyandığımda ellerim uyuşuyorr sizde de oluyor muu:26:
gozun aydın cnm yerım benn senın kuzunuu ellerıylede oynarmıss... ınss tez zamandaa döner cnmm ..sıcaklardan sanırım pek ıstahı yok cogumuzunn. Benımde cnm meyve serın seyler ıstıyo..en azından cnm bundan sonra beslenmeene dıkkat edersın hemncık buyur kuzunda.. Yumurtaa kasar peynırı muzz.. Bunları tukett bak nsıll tontıss olucak .. Bolbol meyve bıde..ızın ısıne gelınce zorlanmıosann calısbılırsın cnmm .. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?