2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ac karnınamı alıosun cnmm ben sabah kahvaltıdan 1 yada 2 saat sonra ıcıyorumm uyanır uyanmaz ıcınde benıde fena yapıo

günaydınn herkese umarım iyisinizdir
iş yerinde ayaklarımın altın bir koli kağıt terlik tam sefil durumdayım gelen geçen bir yorumda bulunuyor off off
kızlarss hastane ile ilgili nerdeyse hiçbirşeyim yok bebek şekeri kapı süsü pijama hepsini sanırım eminönünden halledicem ama bu sıcaklarda orayada gidesim yoook
yarın istanbul 40 derece aman kızlar dışarı çıkmayın

Gunaydin herkese,

Masallah bebisleriniz saglikli sihhatli guzel gunlerde kullansinlar. Sampuanlarini sebamedden mi alacaksin benim aklimda bubchen vardi. Aklim karisti simdi.

ayy bende bende :119::119::119:bi zayıflayayım neler neler alıcam zaten artık mağazalara gidip bakmıyorum bile kendime. ne varsa bunlarla idare ediyorum.evde de eşiminkilerle idare ediyorum

teşekkür ederim canım.Siz de güle güle kullanın insallah. Kızılayda tek bi yerden almadık cnm, izmir cad. atatürk bulvarı,onur çarşısı, kocabeyoglu pasajı,mesrutiyet vs bissürü yer dolandık gördüğümüzü aldık.Aslında en güzeli ulustan almak ama arabayla gittik oraların trafiği bana cok karısık geliyo, bide cok iyi bilmiyorum oraları diye gitmedim. Ben de birtek lohusa tacını unutmusum.Onun dısında bi eksik gelmiyor aklıma şimdilik. Aldıklarımı eklicem birazdan..Sen nereden yaptın alısverişi?

Canım doktor bana yemeklerden 1 saat sonra al demişti.Bende hiç bulantı filan yapmıyor.Sen de tok karna almayı bi dene bakalm.Geçmiş olsn.

ewt yarın kesınlıkle dısarıya cıkmayın derım benn..

güüünaayyyddıııııınnnnnnnn şekerler nasılsınız dermet dışında herkes iyi gibi gözüküyorrr....
artık gece uyuyamayanlar kervanına bizi de alabilirsinizzzzzzzzzzzz
bide biri bize kahvaltı hazırlasın çok açııııııızzzzzzzzzzzz
gece gece 4-5 kere kalktım her kaltığım da da su içtim deli gibiii susuyorum 1 lt su içtimmmm
birde bazen sabah uyandığımda ellerim uyuşuyorr sizde de oluyor muu:26:

GÜNAYDIN KIZLAR

DUN DOKTORA GTTIM BUTUN GUNUM HASTANEDE GECCTI ISE GELMDM DUNDE OGLEN 12,30 DA GAZ ACMAYA GELDILER EVE SONRA HASTANEYE GECTIM 1 DE GTTIM MAŞLLH BIZIM DOKTOR COK YOGUN KACKERE DOGUMA GTTI GELDI HESAPLIYAMDM ARTIK SAAT 5E ANCA MUAYENE OLDUM BUTUN GUNUM HASTNEDE GECTI BEBISIM SAGLIK ACISINDAN IYI AMA ZAYIF KALMIS 1603 GR DR.NORMALDE EN AZINDAN 1800 GR OLMASI GEREKIODU DEDI GELISIMI NORMAL HAFTASINA UYUMLU IDI AMA BUSEFER 1 HAFTA GERIDEN GELIO ZAYIF BISI OLCAK DUZGUNDE BESLENEMYRM ZATEN (((SEZERYAN GORUNUYRM SUAN BEBGM TAM GOBEGIMIN ORDA MAKATA OTURMUS DURUMDA ELLERYLE OYNUODU:))) BEN 500 GR KILO ALMISIM BU AY ISTAHSIZDIM HIC BISI YIYEMYDM YAVRUMDA TAM KILO ALAMAMS .BUARADA 32.HAFTADA IZINE AYRILCAKTM AMA BI KAC HAFTA DAHA CALSICM SONRA AYRILCAM RAPOR ALDIM BIZDEN HEBERLER BOLE

gozun aydın cnm yerım benn senın kuzunuu ellerıylede oynarmıss... ınss tez zamandaa döner cnmm ..sıcaklardan sanırım pek ıstahı yok cogumuzunn. benımde cnm meyve serın seyler ıstıyo..en azından cnm bundan sonra beslenmeene dıkkat edersın hemncık buyur kuzunda.. yumurtaa kasar peynırı muzz.. bunları tukett bak nsıll tontıss olucak .. bolbol meyve bıde.. ızın ısıne gelınce zorlanmıosann calısbılırsın cnmm .. hayırlısı olsun

gunaydın cnm ayy nazar degdı senın uykunaa :)) kahvaltı hazırlıyım ben sıze cemreyllee.. buyrun gelınn gece bende su ıcmeye kalkıyorum bıde wcyee.. ama bugece kalkmadım .. delıksız uyudum ama cok saga sola döndum rahatım olmuo artık sırtım agrıo benımdee sol elım uyusuoo nedense masajda yapsak gecmıoo ..

ıns canm dun cok aglaıdm ya bebegıme bakmyrm hep zayf dıehormonlar alt ust oldu bende esımede dıyrm ben sanada bakamayrm ıyı bı es deglm ıyı bı anne olamıcam dıe(((bundan snra baslıcam cnm ıns alır kılo en azndn norml kılosuna gelse oda yetecek bana ızın ıcınde mudurumle anlastım yerıme babakn bırı var sımdılık ben sabahalrı 2 saat gec gelıcem ıse calısabldgm kdr calısıcm bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…