2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla bende anlamadım canım bol ne demekse, lokosit te normalı 0-5 arası, benmkı 6,8 hücre yazıyo,,, aksama gosterıcem bakalım ne dıcek, sbhtan gttm ama cok kalabalıktı beklemedım, 4 ten snra gıtcem,, ofise donersem yazarım, donmessem yarın sabah yazarım, evde leptop bozuldu net var, teldende gıremıyorum, sıkıntı basıyo

Canım ben de kilo verdiğim halde bebek alıyor, öyle aman aman iştahlı da değilim ama sana hergün mutlaka tükettiğim şeyleri sıralayım, belki faydası olur:
- 1 yumurta
- 3 ceviz (yeni kırılmış)
- Peynir
- Süt-yoğurt
- Ana yemek olarak sebze veya protein
- Yeşillik (tere,marul ne olursa evde)
- Meyve (fazlaca yiyorum)

Bu arada yumurtanın çok gerekli ve faydalı olduğunu biliyorum, en kaliteli proteinmiş, kırmızı etten bile değerli yani. Rabbim ne güzel yaratmış, herkesin ulaşabileceği ve kolay, ucuz bir besin.

hehehee... okadar benımsemıısın yanii..bende esımın atletını gıydım yatarken cok rahat oluoo..cunkı benımkıler gobegımı kapatmıoo..memelerr kaldırıoo hemencık tepeme kadar..yakındaa esımın kulotlarınıda gıycem sanırım benım kler sıkmaaya baasladı

kız epitel hücresi önemli bişey değil.lökositte enfeksiyon durumunda artar eritrosit kanama belirtisidir.ama 6 8 eritrosit pek anlamlı değil.bana ilaç yazmadı dr bolll su iç dedi.

ben tshirtlerden başladım valla geniş çamaşırlar aldım 3xlama thsihrtler onun

....................

Eklentiler

• $wollex-kirmizi-1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $WOLLEX-NEWYORK-TRAVEL-SISTEMBEBEKARABASI-KIRMIZI__56808504_0.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $kraft-p008-oyun-parki-70-120-kirmizi-500x500.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $Sevi-Bebe-Guvenli-Yatis-Yastigi-3912.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
demirim 8!!! moralim bozuk.bebeğim 30. hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee

kilosu haftasına göre iyi gibi geldi canım;demir için de keçi boynuzu pekmezi ya da diğer pekmezlerden yiyebilirsin.benim bi tanıdığım vardı kendine hiiiiç dikkat etmiyordu;kanı az olmasına rağmen akıllı demir ilacını filanda kullanmıyordu;doğumdan önceki gün artık kıza kan verdiler kanı az diye.işin ilginç tarafı bebek gayet sağlıklı oldu yaniiii canım bebiş seni bi şekilde tüketiyor;sen kendin için depo yapmaya çalış vee tabikide öyle kötü düşünme beslenemiyor mu filan diye.benim dr un söylediğini söylüyorum bebeğin gayet sağlıklı ve iyi;annesi lütfen sen de iyi olur musun
kızlar ben yemeğe çıkıyorum

Evet atletleri de kocişten giyeyim bari güsel fikir.

demirim 8!!! moralim bozuk.bebeğim 30. hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee

Hangi Besinler Demirden Zengindir ?
• Proteinden zengin besinler özellikle sırasıyla sakatatlar, dana eti, koyun eti ve tavuk eti hem
demirden zengin besinlerdir hem de içerdikleri demir emilimi yüksektir.
• Etlerden başka iyi pişmiş olan kurubaklagiller, soya fasulyesi, yumurta, kuru meyveler
( özellikle kuru üzüm, kuru kayısı ), pekmez, yeşil sebzeler ( ıspanak ), fındık, fıstık, susam, tahin
gibi yiyecekler demirden zengindir.

çay ve kahve tüketimi demir emilimini %75 oranında azaltmaktadır.
çay ve kahve içmek yok bundan sonra sana tamam mı

yawru nerelerdeydin görünmüyosun uzun zamandır

demirim 8!!! Moralim bozuk.bebeğim 30. Hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee

sende benm gbısın cnm bebgm 32+0 ama 31
0 dıe gorunuo ultrasnda yememıze dıkkat etmelıyız buaralar ıns gelısırler
cok tesk ederm cnm saolsn uygulucm ıns

kızlar bole yemek lıstesı tavsıye edecek olan varmı ???

yawru nerelerdeydin görünmüyosun uzun zamandır

arada bir girip bakıyorum size canım ama yazmaya fırsatım olmuyorr evde eşimle vakit geçiriyorum internetimizde bir sorun var sürekli tamir için gelip duruyorlar düzgünce bağlanamıyorummm arada bir cee diyip kaçıyorum napiiim :))

kız epitel hücresi önemli bişey değil.lökositte enfeksiyon durumunda artar eritrosit kanama belirtisidir.ama 6 8 eritrosit pek anlamlı değil.bana ilaç yazmadı dr bolll su iç dedi.

teşekurler canım, :)) merak ettım oyle gorunce

ben hemen hergun yıyorum haslaamaa omlett.. tercıhım haslama hem kalorısı az yag yok.. buaralar cok canım cekıo hattaa.. elıfıme yarasıınnnayrıca peynırr yogurt ayrann hıc affetmem hergun yerımm.. buardaa yogurtu da kendım yapıyorumm organnık yanı
....................

ben cayı sabah 1 caybardgı ıcıyorum oda cok acık.. kahvede hafatdaa 2 kere en fazla bazen hıc ıcmıyorum .. lımonata ayrann tercıhımm

ben yumurtayı gene bıraktım, sıcakta hıç yıyesım gelmıyo, bu hfta daha hıç yemedım.. yazık emırımee, et tavuk balık, yogurt, süt heep yiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…