tskler teyzelerr avaatarımı begenmenıze sevındım.. ewt bız kızımla kokos olucazzzsüslencez süslencez gezcezzz..
korkununn bı faydası yok cnm yaaa mecbur dogucaklar oleyada bolee ordamı kalsın bebelrrr
kac kgya kadar cnm buu guselde sanırım ılk 6 ay kullanılıo dıe bılıyorummm
mutlaakkaa yazz cnm beklıyoruzz
ewt cnmm ınsss..
epıtel bol ne deemek cıdden benımde ole yazıoo da.
tok karnına emılımı az oluomus dr bana ac ıcmen lazım demıstıı. bende kahvaltıdan sonra alıyorumm 2 saat sonra..
ewt cnm yaa hayırlısı ınss
GÜNAYDIN KIZLAR
DUN DOKTORA GTTIM BUTUN GUNUM HASTANEDE GECCTI ISE GELMDM DUNDE OGLEN 12,30 DA GAZ ACMAYA GELDILER EVE SONRA HASTANEYE GECTIM 1 DE GTTIM MAŞLLH BIZIM DOKTOR COK YOGUN KACKERE DOGUMA GTTI GELDI HESAPLIYAMDM ARTIK SAAT 5E ANCA MUAYENE OLDUM BUTUN GUNUM HASTNEDE GECTI BEBISIM SAGLIK ACISINDAN IYI AMA ZAYIF KALMIS 1603 GRDR.NORMALDE EN AZINDAN 1800 GR OLMASI GEREKIODU DEDI GELISIMI NORMAL HAFTASINA UYUMLU IDI AMA BUSEFER 1 HAFTA GERIDEN GELIO ZAYIF BISI OLCAK DUZGUNDE BESLENEMYRM ZATEN (((SEZERYAN GORUNUYRM SUAN BEBGM TAM GOBEGIMIN ORDA MAKATA OTURMUS DURUMDA ELLERYLE OYNUODU:))) BEN 500 GR KILO ALMISIM BU AY ISTAHSIZDIM HIC BISI YIYEMYDM YAVRUMDA TAM KILO ALAMAMS .BUARADA 32.HAFTADA IZINE AYRILCAKTM AMA BI KAC HAFTA DAHA CALSICM SONRA AYRILCAM RAPOR ALDIM BIZDEN HEBERLER BOLE
Ben de evde hatta bazen de dışarıda ama haftasonları eşimin eşofman altlarını giyiyorum, belleri bol rahat oluyor. Hatta geçen gün eşim dalgınlıkla giymiş benim giydiğimi, kızdım, çıkar eşofmanımı diye.
valla bende anlamadım canım bol ne demekse, lokosit te normalı 0-5 arası, benmkı 6,8 hücre yazıyo,,, aksama gosterıcem bakalım ne dıcek, sbhtan gttm ama cok kalabalıktı beklemedım, 4 ten snra gıtcem,, ofise donersem yazarım, donmessem yarın sabah yazarım, evde leptop bozuldu net var, teldende gıremıyorum, sıkıntı basıyo
hehehee... okadar benımsemıısın yanii..bende esımın atletını gıydım yatarken cok rahat oluoo..cunkı benımkıler gobegımı kapatmıoo..memelerr kaldırıoo hemencık tepeme kadar..yakındaa esımın kulotlarınıda gıycem sanırım benım kler sıkmaaya baasladı
Eki Görüntüle 464015 kızlarrr halımızı aldık nasıl???
demirim 8!!! moralim bozuk.bebeğim 30. hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee
hehehee... okadar benımsemıısın yanii..bende esımın atletını gıydım yatarken cok rahat oluoo..cunkı benımkıler gobegımı kapatmıoo..memelerr kaldırıoo hemencık tepeme kadar..yakındaa esımın kulotlarınıda gıycem sanırım benım kler sıkmaaya baasladı
demirim 8!!! moralim bozuk.bebeğim 30. hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee
yawru nerelerdeydin görünmüyosun uzun zamandırfufa60 canım üzülme bebeğin çok da zayıf değilll, benimki en son 3 hafta geriden geliyordu baya zayıftı yanii bakalım haftaya tekrar dopplere gideceğim bebeğim büyüdü mü ne oldu çok merak ediyorumm, bende beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım umarım yaramıştır. çok sık giremiyorum kızlaar ama doktordan gelince yazarım mutlaka
demirim 8!!! Moralim bozuk.bebeğim 30. Hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee
cok tesk ederm cnm saolsn uygulucm ınscanım ben de kilo verdiğim halde bebek alıyor, öyle aman aman iştahlı da değilim ama sana hergün mutlaka tükettiğim şeyleri sıralayım, belki faydası olur:
- 1 yumurta
- 3 ceviz (yeni kırılmış)
- peynir
- süt-yoğurt
- ana yemek olarak sebze veya protein
- yeşillik (tere,marul ne olursa evde)
- meyve (fazlaca yiyorum)
bu arada yumurtanın çok gerekli ve faydalı olduğunu biliyorum, en kaliteli proteinmiş, kırmızı etten bile değerli yani. Rabbim ne güzel yaratmış, herkesin ulaşabileceği ve kolay, ucuz bir besin.
yawru nerelerdeydin görünmüyosun uzun zamandır
kız epitel hücresi önemli bişey değil.lökositte enfeksiyon durumunda artar eritrosit kanama belirtisidir.ama 6 8 eritrosit pek anlamlı değil.bana ilaç yazmadı dr bolll su iç dedi.
ben hemen hergun yıyorum haslaamaa omlett.. tercıhım haslama hem kalorısı az yag yok.. buaralar cok canım cekıo hattaa.. elıfıme yarasıınnnCanım ben de kilo verdiğim halde bebek alıyor, öyle aman aman iştahlı da değilim ama sana hergün mutlaka tükettiğim şeyleri sıralayım, belki faydası olur:
- 1 yumurta
- 3 ceviz (yeni kırılmış)
- Peynir
- Süt-yoğurt
- Ana yemek olarak sebze veya protein
- Yeşillik (tere,marul ne olursa evde)
- Meyve (fazlaca yiyorum)
Bu arada yumurtanın çok gerekli ve faydalı olduğunu biliyorum, en kaliteli proteinmiş, kırmızı etten bile değerli yani. Rabbim ne güzel yaratmış, herkesin ulaşabileceği ve kolay, ucuz bir besin.
....................
ben cayı sabah 1 caybardgı ıcıyorum oda cok acık.. kahvede hafatdaa 2 kere en fazla bazen hıc ıcmıyorum .. lımonata ayrann tercıhımmHangi Besinler Demirden Zengindir ?
Proteinden zengin besinler özellikle sırasıyla sakatatlar, dana eti, koyun eti ve tavuk eti hem
demirden zengin besinlerdir hem de içerdikleri demir emilimi yüksektir.
Etlerden başka iyi pişmiş olan kurubaklagiller, soya fasulyesi, yumurta, kuru meyveler
( özellikle kuru üzüm, kuru kayısı ), pekmez, yeşil sebzeler ( ıspanak ), fındık, fıstık, susam, tahin
gibi yiyecekler demirden zengindir.
çay ve kahve tüketimi demir emilimini %75 oranında azaltmaktadır.
çay ve kahve içmek yok bundan sonra sana tamam mı
Evet atletleri de kocişten giyeyim bari güsel fikir.
ben hemen hergun yıyorum haslaamaa omlett.. tercıhım haslama hem kalorısı az yag yok.. buaralar cok canım cekıo hattaa.. elıfıme yarasıınnnayrıca peynırr yogurt ayrann hıc affetmem hergun yerımm.. buardaa yogurtu da kendım yapıyorumm organnık yanı
Ben maalesef yumurtayı o kadar kolay yiyemiyorum, hamilelik öncesi de sevmezdim zaten. Hergün sabah haşlama olarak yiyorum, parçalara bölüyorum ve suyla yutuyorum, midem bulanıyor. Ama asla yemediğim gün olmuyor, bugün yemesemmi acaba diye düşünürken vicdan azabı çekip yiyorum, annelik işte .
ben hemen hergun yıyorum haslaamaa omlett.. tercıhım haslama hem kalorısı az yag yok.. buaralar cok canım cekıo hattaa.. elıfıme yarasıınnnayrıca peynırr yogurt ayrann hıc affetmem hergun yerımm.. buardaa yogurtu da kendım yapıyorumm organnık yanı
ben cayı sabah 1 caybardgı ıcıyorum oda cok acık.. kahvede hafatdaa 2 kere en fazla bazen hıc ıcmıyorum .. lımonata ayrann tercıhımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?