2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doktorun vermediyse iyisin demek ki... üzülme sakın. bak benim kanamam düşük riski ama bazısının kanaması 9 ay sürüyor. düşükle falan alakalı değil... bende ilişki yasak, progestan, folik asit kullanıyorum. istirahat verdi doktorum. yatamıyorum gerçi ama yormuyorum çok da kendimi.

şimdi senin gelgitlerin de normal, kasık ağrın da, bacak ağrında... herkesin belirti başka canım. benim bulantım olmadı mesela ama benim kadarlıkların bazısı içi dışına çıktı...

moral çok önemli bebişin için.... moralini yüksek tut. kendini yorma. sadece fiziksel değil ruhen de yorma....

ben de kaç kere yazdım cvp alamadım. zorla kaynadım araya :) çok kalabalık güzelim. anca görüyor millet. sen de yaz gene....

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin gözün aydın.
inşh sağlkla kucağına alırsın
bu ağrılar normal.

ama kan testini de istemesi lazımdı gibi geliyor.

tbrkler hayırlısı olsun..evt cok guzel bı duygu allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh..kasık agrıların normal korkulacak bısı yok..bırde kesen gorulduyse zaten beta hcg ye bakılmasına gerek yok..beta hcg ye gebelık var mı dıye bakılır..sen dırek olayın ıcıne dusmussun zaten..yakında butun testlerın yapılır ıcınde rahatlar allahın ıznıyle

keseyi gördüyse yapmıyor bazı dr.lar kan testi. Gayet normal içind eşüphe olmasın.
Hayırlı olsun bu arada hamileliğin...

hayırlı olsun, benim özellikke ilk zamanlarımda olmuştu aırılarım sonra normale dönüyor
sende çok beklemişsin heralde hamileliği

maşallah hayırlı olsun cnm..
Kasık ağrıların normal ara ara bendede oluyor solda oluyor sağda oluyor şuanda sağda:)
ama can yakacak biçimde diil..
doktor gerek görmemiş çünkü maşallah bebeğin hemen görünmüş.Ben göremedim daha mesela bebeğimi..cumartesi gidicem umarım kese vardır ve herşey normaldir.
Kese göründüyse kana hiç gerek yok.

ilişki bizdede yasak, adam sapık sapık dolaşıyo evde

inş sende görürsün cnm bende haftaya gıdıcem bebeği görürsün dedi :)) heralde nokta kadar olur haftaya kadar :)

ayy nasıl sinirlenmişim ben öyle, hamilelikten hep canım siz beni anlarsınız siz anlamayacaksınızda kim anlayacak demiiii :13:

Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin guzel gunlerin

Valla bize dr serbest dediği halde korkumuza yapamıyoruz birsey. Bir de düşerse al başına belayı. Zaten geç anne baba oluyoruz, bir daha uğraşmayalım..Bizim şansımıza ilk denemede oldu ama bundan sonra da ilk denemede olacak diye birkaide yok. Çok insan yıllarca uğraşıyor.

Ben de de kabızlık başladı galiba. Eşime kayısı aldırttım bugün. Hiç de canım yemek istemiyor onu tatlı tatlı ama mecbur kalıcam.

Bizede serbest ama korkuoruz bizde ozellikle ben bisey olcak diye bide sanki onu orda rahatsiz edermisim gibi geliyor

sorma bir de benim sarılmaya ihtiyacım var, normalde eşim bana sarılarak yatar şimdi yorgana beni sarıyor o yorgan üstünden sarılıyor... ayy dedim en ilgiye ihtiyaç duyduğum an niye böyle yapıyorsun "ne yapayım kaç gün oldu dokunsak aklıma geliyor" diyor....

bize de doktor sorun yok dedi ama tedbiri elden bırakmıyoruz.
ama bizim evdeki gözü dönmüş benim. hormonlardan mıdır nedir, hayatımda hiç olmadıım kadar..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…