2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

AMİN tatlım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
bu arada topikte antalyada olan varmı ben medıcal parka gittim ertuğrul beye tanıyan varmı sayfada acaba...

Sayfada vardi antalyadan olan listeden bakabilirsin ilk sayfada herkes yazmis

Ben de de kabızlık başladı galiba. Eşime kayısı aldırttım bugün. Hiç de canım yemek istemiyor onu tatlı tatlı ama mecbur kalıcam.

Cnm sana bi link atayim bi diyetisyen vermis formulu ben de mide bulantisi icin fitil aliyordum onu aldikca iyidi ama doktorum kesti simdi tik yok benm de baslamam gerek kayisiya ama hic cnm istemiyor

iyimiş:)))

Ben de de kabızlık başladı galiba. Eşime kayısı aldırttım bugün. Hiç de canım yemek istemiyor onu tatlı tatlı ama mecbur kalıcam.

cnm bize doktor bişi söylemedi sormayı unuttum ama korkuyoruz bizde..
Ama eşim bana karşı dahada ilgili oldu yaa çok mutluyuz şuanda Rabbim bozmasın tadımızı ne kadar evlisiniz siz?
Çok çok afedersiniz ama benim biraz koyu rengi siyaha dönük gibi.Sanırım kullandığım ilaçlardan.Olabilir dimi?
Çok özür dilerim tekrar

canım bende 6 haftalıkken keseyi görmüştük şuan da saglıklı maşallah 8 haftalık olduk inşallah saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim

Brck sen nereye gidiyorsun Dr.a?
İyi sabırla bekledin valla keseyi görmeyi bu zamana kadar...

cnm ben avrupa yakasındayım.
Ben ayın 24 ünden beri bekliyorum:)doktora erken gittiğim için bebeğim çok minikti geç döllenmede olabilir.79.63 tü test sonucum o yüzden 15 gün sonra çağırdı doktorum.Ama çok korkuyorum ya kese yoksa yada boş gebelikse diye..
Nasıl sabrediyorum sen bide bana sor kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi hergün.

Son düzenleme:

korkma allahın izniyle hiçbişey olmaz yeterki isteyelim ben 1 senedir istiyordum henüz yeni kalabildim rabbim ne zaman hayırlıysa ozaman veriyor sadece dua edelim senin içinde edicem inşallah saglıklı bir bebege kavuşursun

2 kimyasal gebeliğim var demiştin . neden hala doktora gitmedin ki? iyi sabretmişsin :)

soruma burda cevap aldım

testi tekrarlatmadı mı peki?

teşekkür ederim
Demir hapı siyahlaştırıyormuş. Başladın mı vitamin ya da demir hapına sen?
hakikaten kızlar doktorlarınızı bilmiyorum. ben erdem hst. dr. sevil ateş eren'e gidiyorum. var mı başka?
memorial figen taşer güneye gidiyorum
eylülde dogum yapacak olanların forumumu arkadaşlar yanlışmı anladım :)

evet doğru yerdesin.

şimdiden dogumdan korkuyorum ..sen kaç aylık oldun canım

7hafta 5gün :))

ya korku hepimize var. hayatımda jinekoloğa gitmedim. utancımdam ağdacıya bile gitmem ben kendim hallederim. sen git doktora, hemen beni oturttu bi alete vajinal ultrason.... dedim ilk muayenem, biraz bağırdım tedirgin oldum. sağolsun doktorum kibardı anlayışlıydı...

amann güzelim kadınlık rezillik yaa... öyle ya da böyle bunca insan nasıl yapmış biz de yapacağız. korkunun ecele faydası yok... Allah dağına göre kar verir.

ayy çok güldüm ya , akıllıymış seninki, benimkide masum masum öpecek gibi geliyo yanıma sonra yapışıp kalıyo, bide bakıp bakıp seninkiler büyümüş diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…