AMİN tatlım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
bu arada topikte antalyada olan varmı ben medıcal parka gittim ertuğrul beye tanıyan varmı sayfada acaba...
Ben de de kabızlık başladı galiba. Eşime kayısı aldırttım bugün. Hiç de canım yemek istemiyor onu tatlı tatlı ama mecbur kalıcam.
senin için okudum Allah kabul eder inşallah en kısa zamanda sende bebek sahibi olursun...Hamile olduğunda bizede haber ver..teyzeleri merak eder:))hadi hayırılısı...
sorma bir de benim sarılmaya ihtiyacım var, normalde eşim bana sarılarak yatar şimdi yorgana beni sarıyor o yorgan üstünden sarılıyor... ayy dedim en ilgiye ihtiyaç duyduğum an niye böyle yapıyorsun "ne yapayım kaç gün oldu dokunsak aklıma geliyor" diyor....
Valla bize dr serbest dediği halde korkumuza yapamıyoruz birsey. Bir de düşerse al başına belayı. Zaten geç anne baba oluyoruz, bir daha uğraşmayalım..Bizim şansımıza ilk denemede oldu ama bundan sonra da ilk denemede olacak diye birkaide yok. Çok insan yıllarca uğraşıyor.
Ben de de kabızlık başladı galiba. Eşime kayısı aldırttım bugün. Hiç de canım yemek istemiyor onu tatlı tatlı ama mecbur kalıcam.
eylülde dogum yapacak olanların forumumu arkadaşlar yanlışmı anladım :)
maşallah hayırlı olsun cnm..
Kasık ağrıların normal ara ara bendede oluyor solda oluyor sağda oluyor şuanda sağda:)
ama can yakacak biçimde diil..
doktor gerek görmemiş çünkü maşallah bebeğin hemen görünmüş.Ben göremedim daha mesela bebeğimi..cumartesi gidicem umarım kese vardır ve herşey normaldir.
Kese göründüyse kana hiç gerek yok.
Brck sen nereye gidiyorsun Dr.a?
İyi sabırla bekledin valla keseyi görmeyi bu zamana kadar...
evet canım. yani kısmetse erken doğum falan olursa yaapcak bişey yok :)
cnm ben avrupa yakasındayım.
Ben ayın 24 ünden beri bekliyorum:)doktora erken gittiğim için bebeğim çok minikti geç döllenmede olabilir.79.63 tü test sonucum o yüzden 15 gün sonra çağırdı doktorum.Ama çok korkuyorum ya kese yoksa yada boş gebelikse diye
cnm bize doktor bişi söylemedi sormayı unuttum ama korkuyoruz bizde..
Ama eşim bana karşı dahada ilgili oldu yaa çok mutluyuz şuanda Rabbim bozmasın tadımızı ne kadar evlisiniz siz?
Çok çok afedersiniz ama benim biraz koyu rengi siyaha dönük gibi.Sanırım kullandığım ilaçlardan.Olabilir dimi?
Çok özür dilerim tekrar
ilişki bizdede yasak, adam sapık sapık dolaşıyo evde
cnm ben avrupa yakasındayım.
Ben ayın 24 ünden beri bekliyorum:)doktora erken gittiğim için bebeğim çok minikti geç döllenmede olabilir.79.63 tü test sonucum o yüzden 15 gün sonra çağırdı doktorum.Ama çok korkuyorum ya kese yoksa yada boş gebelikse diye..
Nasıl sabrediyorum sen bide bana sor kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi hergün.
teşekkür ederimSayfada vardi antalyadan olan listeden bakabilirsin ilk sayfada herkes yazmis
Cnm sana bi link atayim bi diyetisyen vermis formulu ben de mide bulantisi icin fitil aliyordum onu aldikca iyidi ama doktorum kesti simdi tik yok benm de baslamam gerek kayisiya ama hic cnm istemiyor
Demir hapı siyahlaştırıyormuş. Başladın mı vitamin ya da demir hapına sen?cnm bize doktor bişi söylemedi sormayı unuttum ama korkuyoruz bizde..
Ama eşim bana karşı dahada ilgili oldu yaa çok mutluyuz şuanda Rabbim bozmasın tadımızı ne kadar evlisiniz siz?
Çok çok afedersiniz ama benim biraz koyu rengi siyaha dönük gibi.Sanırım kullandığım ilaçlardan.Olabilir dimi?
Çok özür dilerim tekrar
memorial figen taşer güneye gidiyorumhakikaten kızlar doktorlarınızı bilmiyorum. ben erdem hst. dr. sevil ateş eren'e gidiyorum. var mı başka?
kızlar ya üst bacakları sızlayan varmı? bide arara kasıklarınız ağrıyıp sızlıyormu
şimdiden dogumdan korkuyorum ..sen kaç aylık oldun canım
sorma bir de benim sarılmaya ihtiyacım var, normalde eşim bana sarılarak yatar şimdi yorgana beni sarıyor o yorgan üstünden sarılıyor... ayy dedim en ilgiye ihtiyaç duyduğum an niye böyle yapıyorsun "ne yapayım kaç gün oldu dokunsak aklıma geliyor" diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?