2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar sok sok sok
Temmuz annelerinden birinin kaynanası hamileymis 2 aylikmis kadın 47 yasindaymis saka gibi yaaa:)

Kızlaaar, nasılsınız??? Umarım herkes iyidir. Bizde hersey yolunda şükür..Annem bugun biraz rahatsızdı.Başta korkuttu bizi ama sonra toparladı çok şükür.Annem için cok üzülüyorum. hasta kendisi ve hiç dikkat etmiyor. Hala sigara içiyor.Bazen aklıma geldikce hep aglıyorum. Bütün hamileliğimde herkesten cok annem için dua ettim.Sizler de dualarınzı esirgemeyin lütfen

Kızlar sok sok sok
Temmuz annelerinden birinin kaynanası hamileymis 2 aylikmis kadın 47 yasindaymis saka gibi yaaa:)
ıkısı buyuturlerr artık napalımm sende sıkı takıp edıosun amaa sendende bısı kacmıoo :)

gecmıs olsun cnm yaa ınsss cabucak gecer..

Sukriyecim
Ben bu aralar doğuruyorlar ya dogum hikayelerini okuyorum heyecanlı oluyor
Hergün birisi patlıyor :))))

Biz geldik, ama iyi geceler diyip cikicaz.. Bugun boregi yedim tiramisuyu yedim.. Ardindan da 3 kere kustum... Cok yoruldum...

Tatlis ruyalar annisler ve kuzucuklari..

Benim yine uykum firarda
Tugbayi zevzekbayan Ağustos annelerinde yakaladım Ağustos'ta mı doğurmaya niyetin var yoksa tugbaaaa
:))))
Bu arada tentation vardı hani ikizleri olacaktı o nerelwrdeki acebeee

Biz geldik, ama iyi geceler diyip cikicaz.. Bugun boregi yedim tiramisuyu yedim.. Ardindan da 3 kere kustum... Cok yoruldum...

Tatlis ruyalar annisler ve kuzucuklari..
gecmıs olsun cnm karıstırdınmı kı.. afıyet olsun dıcem ama cıkmıss.. olsun enazındann hevesını aldın :)) ıı geceler cnm
Benim yine uykum firarda
Tugbayi zevzekbayan Ağustos annelerinde yakaladım Ağustos'ta mı doğurmaya niyetin var yoksa tugbaaaa

bak sen tubayaa :)) onun sagı solu bellı olmazz doguruverırr..

bızde cıkıyorum yatıcaz yarın sabah erkenden pıknıge gıdıcez .. aksama gırerım artık .. öptummmmmm

Ay yok uyuyamiyciiiiiiim... Yatinca midemden yukari yangin cikiyo sanki... Uykum da kacti... PoFfffff

İlk günaydın benden...
Hiç uyudummu ki, sıcak + sivri sinek uyutmuyor beni
Kalktım süt iciyorum şerefinize :)

günaydınlarr kızlaarrr..
dün ilk nst tecrübemizi yaşadık oğlum ve eşimlee.. tuvalete girdim kan vardı hemen kuzenimi aradım hemen git hastaneyee ne olr ne olmaz dedi. hemen eşimi aradım çıktı geldi işyerinden hastaneye gitti acil doktoru kan idrar talili istedi nstye soktu bizi nstden çıktık bebişimin kalp atışları 170e kadar çıkıyodu sonra kendi doktorumu aradı doktorum çıktı geldi bi bakalım vajinal kanamamı dedi o çatı muayenesinin yapıldığı koltuğa çıktım doktor baktı bi sorun yok dedi nst kağıdıma baktı bebiş küçük olduğu için bu kadar yüksek kalp atışları normal dedi. böbreklerinde genişleme olabilir yada taş olabilir dedi bebeğimiz gayet sağlıklı dedi tekrarlarsa hafta içi gel ürolojiye göndereyim seni dedi bol bol su bol boool istirahat yorma sakın kendini eğer taş varsa ağrı olur dedi bizden haberler böyle kızlarr. oğlum korkuttu dün benii

kızlar günaydınnn... ben gene pazar bekçiniz olarak işteyim güzel havaları değerlendirin walla benim yerimede gezin tozun,dinlenin hepinizi ve özellikle minnoşlarınızı çookk öpüyorum

sibelcim geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür seninde idrar sonucun iyi çıkar inşallah bazen sebepsizde olabiliyor böyle şeyler heralde ama dr dediklerine dikkat ette sen sonu güzel olsun

hamilelik takviminde 58 gün yazıyor bi hoş oldum
gerçi benim sezeryan olucak yani 48 gün filan kaldı aman Allahım belki inanmazsınız çocuğumun hala çorabı bile yok
ama tatilden döneyim hemen cebe parayı doldurup a dan z ye herşeyi alıcam inşallah bende sizler gibi fotolarını koyup sizleribn beyenisine sunucam

İlk günaydın benden...
Hiç uyudummu ki, sıcak + sivri sinek uyutmuyor beni
Kalktım süt iciyorum şerefinize :)
canım ben süt içemiyorum çok midemi yakıyor bir tavsiyen varmı
Ay yok uyuyamiyciiiiiiim... Yatinca midemden yukari yangin cikiyo sanki... Uykum da kacti... PoFfffff
sen miden için ilaç kullan canım bence bende dr sorup başlıyca su içsem midem yanıyorr seni çok iyi anlıyorum
Benim yine uykum firarda

bende tubayı ağustos annelerinde gördüm ben ilk defa girdim bi baktım zevzek onlarla kanki olmuş bi muhabbet sormayın valla kız çok sosyal hem burayı hem orayı idare ediyor tebrikler valla:))

canım günaydın... alırsın bebişine herşeyini annesi yeter ki para olsun bişey sorucam cnm sen sezeryanı genel anestezi mi olucaksın epidural mi?? karar verdiniz mi??

kızlar günaydınnn... ben gene pazar bekçiniz olarak işteyim güzel havaları değerlendirin walla benim yerimede gezin tozun,dinlenin hepinizi ve özellikle minnoşlarınızı çookk öpüyorum

günaydın canım bu ne işiymiş tatilin yok hamile hamile pazar dahi çalışıyorsun Allah sabır versin

canım günaydın... alırsın bebişine herşeyini annesi yeter ki para olsun bişey sorucam cnm sen sezeryanı genel anestezi mi olucaksın epidural mi?? karar verdiniz mi??
canım ben ilk doğumumda sezeryanı genel anesteziyle oldum bundada aynısı olurum
epidural sezeryan yaptıran kimseyi tanımıyorum nasıl olduğunuda bilmediğimden hiç düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…