2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım bu ne işiymiş tatilin yok hamile hamile pazar dahi çalışıyorsun Allah sabır versin

ahh tatlım sorma hizmet sektörü hafta içi izin yapıyorum eşim evde şimdi( ben izinliykende o işte ne yazık ki(

canım ben ilk doğumumda sezeryanı genel anesteziyle oldum bundada aynısı olurum
epidural sezeryan yaptıran kimseyi tanımıyorum nasıl olduğunuda bilmediğimden hiç düşünmedim

anladım canım hayırlısı olsun ne diyim... bende genel anestezi istiyorum çünkü çok nickimdende anlicağan gibi panik bir tipim kesildiğimi seyredemem tansiyonum tavan yapar animallah... gerçi ben bayılmaktanda korkuyorum sanki uyanamicakmışım gibi geliyorrrr son birşey canım uyanmak çok zaman alıyor mu birde çok ağrın oldu mu senin ameliyattan sonra??

ben geçen dr umla konuştum herkes sezeryandan şikayet ediyor benim ilk sezeryanım çok rahattı dedim 2 saat sonra ayaktaydım gezip bebeime baktım 1 gün sonra hastaneden çıktım gayet rahattım yani dedinm neden bazı insanlar çok zor 20 gün kalkamıyoruz acılı diyorlar bu farkın sebebi ne dedim dr un cevabı tabi bünyeyle alakalı ama geneli naz yapıyor yani o şekilde davranmak istiyorlar
onlarıda hoş görüyoruz dedi artık bilemiyorum haklı canı yananda vardır ama çoğuda eminim psikolojiktir
anesteziden uyanmak tamamiyle bünyesel anestezi duyarlılığınla alakalı ben zor uyanıyorum ama arkadaşlarım asansörde gelirken uyandık diyorlar yani yapınla alakalı hayırlısı olsun ben sezeryan diyorum ama dr erken açılman olur doğum başlarsa ben olayı seyrine bırakırım sezeryan yapmam dedi sende tıbbi mecburiyetin yoksa normal doğurmayaya çalış canım hayırlısı olsun

canım cevabın için çok teşekkür ederim... sen bayağ güçlüymüşsün maşallah tatlım... benim çatım darmış yaa o yüzden sezeryan diye düşünüyorum hep bakalım kısmet tabii bebişim belki bir süpriz yapar... hakkımızda hepimiz için hayırlısı olur inşallah... umarım bende senin gibi olurum sezeryandan sonra ağrım sızım olmaz inşallah...

benimde çatım darmış öyle söylemişlerdi 37 haftalıkken suyum bittiği için acil sezeryana alınmıştım
ama bende korkuyorum 6 sene önce böyle sıkıntısız geçti ama ya şimdi ne olacak diye korkuyorum tabi bende Allaha sığındım canım

slm hanımlar dün kontroldeydim bebeğim 2000 gr olmuş 45 cm boyundaymış uzun boylu olucak dedi dr muz bebişimizide gördük ramazan orucunu dayanabilirsem ara ara tutabileceğimide söyledi bende ilk gün deniycem bakalım

maşallaqh büyütmüşsün annesi bebişini ben 32 de gittim 1870 gr 42 cm di benimkide inşallah bu hafta 2000 gr olur sağlıkla
ben orucu hiç göze alamıyorum sıcaklar çok günler uzun midem yanıyor Allah bize bu durunda sonradan tutmak kaydıyla izin vermiş
ben tutamıycam ne yazık ki

ayyy walla insan ister istemez bir tedirgin oluyor dimi... sonuçta ne olursa olsun ameliyat oluyorsun.. gerçi tıp literatüründe en eski ve en kolay ameliyat sezeryanmış canım anestezi doktoru içinde kadın doğum doktoru içinde bana öyle söylemişti her ikiside korkularımı anlattığımda...strescim walla o narkozdan sağa sağlim uyanim ben biraz sancıya razıyım walla olucak o kadar candan can ayrılıyor kolay değil Rabbim güç versin hepimize rahat doğumlarımız olsun hepimizin inşallah... zaman daraldıkça heyecan dorukta

oyyy maşallah senin tosununa azda kalmış senin benim epey var...

günaydın kızlar nasılsınız.bizim bugün çook işimiz var oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecem çok heyecanlandım

h
canım Allah korusun ameliyata girmeden anestezi için gerekli tetkiklerin yapılıyor
panik olma öyle
benim nick im bayan stres ama stresli değilimdir pimpiriklide değilim panikte değilim ama herişi ciddiye alıp önem veririm anne olmakta çok ciddi bir şey değilmi ama biraz rahat ol derim

günaydın kızlar nasılsınız.bizim bugün çook işimiz var oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecem çok heyecanlandım

ayyy kolay gelsin canım bende senin haftalarında düşünüyorum o işleri hadi bakalım

ben çok paniğim canım sorma gitsin ama olucağa varsa olur zaten kaçarı yok... ben sonuca odaklanarak korkularımı bastırmaya çalışıyorum meleğimi kucağıma alıcağam anı düşünüyorum

canım ben ilk doğumumda sezeryanı genel anesteziyle oldum bundada aynısı olurum
epidural sezeryan yaptıran kimseyi tanımıyorum nasıl olduğunuda bilmediğimden hiç düşünmedim

kızlar sezeryanı konuşmuşsunuz ben de bildiklerimi paylaşayım istedim sizinle ablam 2 ay önce ikinci doğumunu yaptı ilki 4 sene önce genel anestezi oldu bunu da spinal diyorlar yani belden uyuşmalı oldu ben de yanındaydım 6 saat sonra ayağa kaldırıp yürüttüler doğumdan hemen sonra bebek geldi ablam da ayıktı zaten hemen emzirdi bebeğini çok zorlanmadı yani bu daha rahatmış dedi hatta

bende başım dönerse falan bozarım ama çok özledim oruç tutmayı geçen senede tutamadım oğlum 3 aylık bebekdi emziriyodum bu sene de ara ara tutmaya çalışayım dyorum bakalım
oyyy maşallah senin tosununa azda kalmış senin benim epey var...

he benm 40 günm falan kaldı zaman nasıl geçiyo anlamadım valla benm bebek tosunmu bilmem ama dr 3200 civarı doğar diyor 3 ün altına inmesnsağlıklı olsun bana yeter

sibelcim geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür seninde idrar sonucun iyi çıkar inşallah bazen sebepsizde olabiliyor böyle şeyler heralde ama dr dediklerine dikkat ette sen sonu güzel olsun
çook teşekkürler canım.. valla ilk gebelik olunca kanda görünce korktum birde belim acayip ağrıyoduu hemen gittik bizde korkudan ALLAHTAN birşey yokmuş nasıl içim rahatladıı.. artık dikkat edeceğim zaten doktorum demişti dinlen uzan çok oturarak zaman geçirme diye zaten birazcıkta zayıf bizim oğlan neyse yavrularımız sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..

bende kendi sezeryanımdan bahsedeym bari epidural anestezi yapıldı bana mükemmel bişeydi kızlar belden ara ara anestezi veriliyor ve ben hiç bişey hissetmedm acısızdı hatta doğumdan sonra ağrım oldukca ara ara düşük dozde yine yapıldı tabi ben istedm dr dan hani ilk kalkarken baş dönmesi yok karnımın eti yerlerde falan diyolar ya hiiç öyle bi durum olmadı çok rahat yürüdüm hatta merdiven bile çıktım inş bu da öyle kolay geçer ne diym

aman allahım ne tuhaf şeyler yaa..kız çiğneme beton falan kafayımı yedinnn bişey mişey olur sonraaa

cokk cokk gecmıss olsun canım annenın hastalığı ne kıı benm de annem babam kocam kardeşim hepsi icıyorlr hangi birine üzülcem ben off off

Benim yine uykum firarda
Tugbayi zevzekbayan Ağustos annelerinde yakaladım Ağustos'ta mı doğurmaya niyetin var yoksa tugbaaaa
:))))
Bu arada tentation vardı hani ikizleri olacaktı o nerelwrdeki acebeee

tüh yakalanmışım paparizilereeee:83::83:
sızz dedıkodumu yapın arkamdannn hain domdomlarrrr
belki ağustos annesi de olabilirim diye takılıyorum aradaaaa neolmuş yaniiiiiiiiiiii

geçmiş olsun sibelim yine de dr.a gitmakle iyi etmissın ne olur ne olmaz yanı ...herşey yolundaymış çok şkr stres yapma dinlen bol bol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…